kızlar mrb.ben bebek odası almaktan vazgeçtim dün eşimle gezdik yakından incelediğimde hiç hoşuma gitmediler.büyük yer kaplıyor.onun yerine park yatak alıcam.zaten alacaktım.birde mobilyacıya 3 kapılı mdf dolap yaptırıcaz.galiba en mantıklısı bu.kraft 504 dönenceli park yatak almaya karar verdik.her yere baktık en uygun sanat sokağında alpay bebe var orada.düşünenlere tavsiye.239 tl dediler.istediğimiz renk kalmamış o yüzden alamadım şans işte.bu arada kızlar ateş ölçer termometre gibi elektronik şeyleri araştırıp alanlar varmı.benim hiçbir araştırmam yok.yalnızca dün alpay bebede chconun alından ölçen aletine baktım öylesine 75 tl yazıyodu.okadar.buhar makinası falan illa şartmı.
cnm piyasada genelde suntalem denilen dolaplar vardı.180 200 e falan bulmuştuk.ama eşim daha sağlam birşey yaptıralım diyor 300 falan olur heralde tam olarak bilmiyorum.
canım ben de ERkan beye gidiyorum KOnak'ta bana da normal 200 dediler sezeryan 700.. Allah Allah neden öyle oldu ki? ben hasta yatıştaki bayanlara sordum sen kime sordun?
kızlar benim sadece biberon, silikon kaşık, ateş ölçer, kapı süsü gibi şeyler kaldı... bunların uygun satıldığı yerler biliyor musunuz?
canım ben tepehome dan aldım dolabı. normalde 350 falan fiyatı vardı. ama indirime girmişti 170'e aldım. çok da kaliteli kurulumla nakliye de bedava tepe home da. istersen bir uğra. çok uygun şifonyerler falan var. son katta ekonomik ürünler bölümünde.
kızlar alpay bebe tam olarak nerede takıcıların olduğu aradamı
canım mesajını yeni gördüm ben yatış işlemleri bölümü var girişte sağda oda var ikinci oda orada bir beyfendi vardı ona sordum bayanlara sordum tam bilmiyoruz orayı gösterdiler zam gelmeden önce normal 200 tl ydi zam geldi en son fiyatlar normal 585 sezeryan 700 müş istersen gidince sende sor....
fetiyenin başında tarihi bir hamam var ya o araya giriyorsun. karşına çıkıyor.kızlar alpay bebe tam olarak nerede takıcıların olduğu aradamı
cnm neredeki tepehom bu.istanbuldaysa gidemem.birde senin aldığın üç kapılımı ben öyle istiyorum.teşekkr edrm.
anladım canım... demek ki kadınlar pek bir şey bilmiyorlar. ben yine de sorarım gidince..
fetiyenin başında tarihi bir hamam var ya o araya giriyorsun. karşına çıkıyor.
outlet'te var ya İzmit'te o tepehome. benimki 3 kapılı ayrıca 3 tane de çekmecesi var.
canım bunun gibi düşün. aynasız en sağ kapağın altında 3 tane de çekmecesi var.
arkadaşlar kapı süsü ve bebek şekeri (hazır ya da evde yapmak ıçın malzeme) nereden bulabilirim? fiyatı uygun olursa sevinirim :)
cerenova dolabı tam olarak nezaman almıştın sormayı unutmuşum.:1hug:
aa cnm süpermiş ya uygunda.kampanya nezaman biterki en erken pazar günü gidebilirim.birde eve gelip kuruyorlar öylemi çok iyi.
arkadaşım gidebilirsen eminönünde sırf bunların toptancıları oluyor orada fiyatlarıda uygundu burada satanlarda oradan alıyor alıp evde bademde alıp kendin yapabilirsin veya buzdolabı süsü olarak alırsın ben bu şekilede yapmayı düşünüyorum izmittede çocuk parkına gelmeden çınarlı durağının orada bir fotoğrafçı var gülkardı sanırım onun yanında mağaza var oraya bağlı orada satılyolardı ama fiyat bilmiyom bir bak istersen
ben netten alışveriş yapıyorum ama her siteden değil. hani belli başlı bir kaç site var ya oralardan. şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. yanlış hatırlamıyorsam kraftın yatağını alacaktın. devlet hastanesinin orda kraftın bi mağazası var. biz bakmıştık indirim yaparız demişlerdi. mağaza hastane arka girişinin oralarda.
bu arada bebek şekeri işini hallettim. DMTBYRKTR dediğimiz yerler aynı gülkarın karşısıymıs. (lora) 40 tane 35 lira oldu peşin. resmini becerebilirsem eklicem şimdi. sade bişey bakıyoduk eşimle çok beğenerek aldık. bakmanızı tavsiye ederim.
üzgünüm beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?