Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar mrb.ben bebek odası almaktan vazgeçtim dün eşimle gezdik yakından incelediğimde hiç hoşuma gitmediler.büyük yer kaplıyor.onun yerine park yatak alıcam.zaten alacaktım.birde mobilyacıya 3 kapılı mdf dolap yaptırıcaz.galiba en mantıklısı bu.kraft 504 dönenceli park yatak almaya karar verdik.her yere baktık en uygun sanat sokağında alpay bebe var orada.düşünenlere tavsiye.239 tl dediler.istediğimiz renk kalmamış o yüzden alamadım şans işte.bu arada kızlar ateş ölçer termometre gibi elektronik şeyleri araştırıp alanlar varmı.benim hiçbir araştırmam yok.yalnızca dün alpay bebede chconun alından ölçen aletine baktım öylesine 75 tl yazıyodu.okadar.buhar makinası falan illa şartmı.

Alpay bebe uygun gibi peşinde indirim de yapıyor sanırım. ben ateşölçeri mutlaka alacağım da buhar makinası falan gerekirse alacağım.
benim almayı düşündüklerim:

burun aspiratörü
biberon ve fırçası
bir tane emzik aldım nuk eğer emerse daha iyi bir şey alırım (4,5 tl.)
ateş ölçer
silikon kaşık (süt gelemezs kaşıkla besleyeceğim önce)

dolabı neden hazır almıyorsun? yaptırınca daha mı ucuza geliyor?

cnm piyasada genelde suntalem denilen dolaplar vardı.180 200 e falan bulmuştuk.ama eşim daha sağlam birşey yaptıralım diyor 300 falan olur heralde tam olarak bilmiyorum.

cnm piyasada genelde suntalem denilen dolaplar vardı.180 200 e falan bulmuştuk.ama eşim daha sağlam birşey yaptıralım diyor 300 falan olur heralde tam olarak bilmiyorum.

canım ben tepehome dan aldım dolabı. normalde 350 falan fiyatı vardı. ama indirime girmişti 170'e aldım. çok da kaliteli kurulumla nakliye de bedava tepe home da. istersen bir uğra. çok uygun şifonyerler falan var. son katta ekonomik ürünler bölümünde.

canım mesajını yeni gördüm ben yatış işlemleri bölümü var girişte sağda oda var ikinci oda orada bir beyfendi vardı ona sordum bayanlara sordum tam bilmiyoruz orayı gösterdiler zam gelmeden önce normal 200 tl ydi zam geldi en son fiyatlar normal 585 sezeryan 700 müş istersen gidince sende sor....

cnm neredeki tepehom bu.istanbuldaysa gidemem.birde senin aldığın üç kapılımı ben öyle istiyorum.teşekkr edrm.

anladım canım... demek ki kadınlar pek bir şey bilmiyorlar. ben yine de sorarım gidince..

kızlar alpay bebe tam olarak nerede takıcıların olduğu aradamı
fetiyenin başında tarihi bir hamam var ya o araya giriyorsun. karşına çıkıyor.

cnm neredeki tepehom bu.istanbuldaysa gidemem.birde senin aldığın üç kapılımı ben öyle istiyorum.teşekkr edrm.

outlet'te var ya ızmit'te o tepehome. benimki 3 kapılı ayrıca 3 tane de çekmecesi var.

canım bunun gibi düşün. aynasız en sağ kapağın altında 3 tane de çekmecesi var.

Son düzenleme:
arkadaşlar kapı süsü ve bebek şekeri (hazır ya da evde yapmak ıçın malzeme) nereden bulabilirim? fiyatı uygun olursa sevinirim :)

aa cnm süpermiş ya uygunda.kampanya nezaman biterki en erken pazar günü gidebilirim.birde eve gelip kuruyorlar öylemi çok iyi.

arkadaşlar kapı süsü ve bebek şekeri (hazır ya da evde yapmak ıçın malzeme) nereden bulabilirim? fiyatı uygun olursa sevinirim :)

arkadaşım gidebilirsen eminönünde sırf bunların toptancıları oluyor orada fiyatlarıda uygundu burada satanlarda oradan alıyor alıp evde bademde alıp kendin yapabilirsin veya buzdolabı süsü olarak alırsın ben bu şekilede yapmayı düşünüyorum izmittede çocuk parkına gelmeden çınarlı durağının orada bir fotoğrafçı var gülkardı sanırım onun yanında mağaza var oraya bağlı orada satılyolardı ama fiyat bilmiyom bir bak istersen

aa cnm süpermiş ya uygunda.kampanya nezaman biterki en erken pazar günü gidebilirim.birde eve gelip kuruyorlar öylemi çok iyi.

canım kampanya değil orada (ekonomik ürünler) katında sürekli böyle indirimli ürünleri koyuyorlar. belki sen de yakalrsın bir şeyler.evet eve gelip kuruyorlar hem de hiç sorun çıkarmadılar dedikleri gü
n ve saatte geldiler.

arkadaşalr ben 35 inci haftamdaym mart 12 doum için son gün ama sancılarm başladı artık her hafta nts ye alıyor doktrum sancılarımı takp ediolr bu haftadan snra her an doğum olabilir doğumu konata yapmak istiyorum ama konataki doktrları tanımıyorum dışarda muayne oluyorum sgk doğum ne kdrdır? bide ordaki doktorlara muayne olmadm hiç doğuma girerlermi? hastaları değilimm ben annemde kaldığım için odamız küçük olduğun için şimdilik park yatak aldık jenny park yatak+süngr yatağı+uyku seti toplam 200 e aldm 260 tutuodu 200 ebıraktılar park beşiklr 129 dan başlıo jenny nin ama kraftda var by bemo var fabrika satış mağazası belisin mobilyaları var çok güzel ama yerim yok çok uygun fiyatlar uğrayın derim by bemo her bütceye uygun adresi tam olarak şöyle diyim postaneyi gecince çeşmenin ordaki eski postane eczaneden yukarı yol çıkıo gelinlik mağazası ve leke var güvenal çantanın az ilersinde savaş kırtasiyenin hemn yanı fabrka satş mağzası by bemo kocamn bi bebek mağazası uğramanızı tavsiye ederim ben kurdum çok harka oldu oğlumun beşiği allha herkese hayırlı evlatlar versin.

arkadaşım çoook teşekkür ederim cevabın için... dediğin yere bakıcam haftasonu. bi de nette ararken lora diye bi yer buldum oralarda, belki de aynı yerdir. fiyatlar iyi görünüyordu. ikisinide gezerim artık.eminönü çok ıyı olurdu ama oralara gezmeye gidiyoduk hamilelikten önce o zaman bile çok yorucuydu. tanıdık kimse yok orda günübirlik gitmek lasım, onu da bedenim kaldırmaz heralde şimdi :) bir de sırf onun için gidince yol parası, otopark, yemek,... aynı fiyata gelir benim için. tekrar teşekkür ederima.s.

kızlar istediğim park yatağını nette bir sitede 215 tl ve 5 taksitli olarak buldum baya uygun.sizce net güvenilir olurmu.daha önce hiç netten birşey almadım.

ben netten alışveriş yapıyorum ama her siteden değil. hani belli başlı bir kaç site var ya oralardan. şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. yanlış hatırlamıyorsam kraftın yatağını alacaktın. devlet hastanesinin orda kraftın bi mağazası var. biz bakmıştık indirim yaparız demişlerdi. mağaza hastane arka girişinin oralarda.

bu arada bebek şekeri işini hallettim. DMTBYRKTR dediğimiz yerler aynı gülkarın karşısıymıs. (lora) 40 tane 35 lira oldu peşin. resmini becerebilirsem eklicem şimdi. sade bişey bakıyoduk eşimle çok beğenerek aldık. bakmanızı tavsiye ederim.
üzgünüm beceremedim

cnm sağol hastanenin oradaki bayrılar bebeyi diyorsun.oraya gittik.oradan daha uygun alpay bebe var.burada yazmıştım.oradan alırız muhtemelen.225e 5 taksit yapmışlardı.netteki fiyatı söylersem belki biraz daha inerler kaçırmamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…