Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

inşallah canım istediğin fiyata inerler. gerçi bazı satıcılar çok pişkin oluyorlar, bir keresinde beni "o zaman oradan alın hanımefendi" diye kibarca terslemişlerdi:) başka bi yer ama alpay bebe değil. bu arada dolabı bıtırddık ama dedıgın gıbı suntalem. onu istemediğin için resmini çekmedim. gerçi ceksemde buraya eklemeyı beceremeyecekmişim zten. bide kurulum bitiyor dedıkce bıtmedi, tepe home da kurulum ucretsızse hıc kacırma. gerçi değdi dedik bizim isteklerımızı karsılayacak seviyede bir dolap ama aynı fıyat olduktan sonra nıye kasacaksın. hele bi de o mdf ise. umarım istediğin tum seylerı alırsın uygun uygun. iyi alışverişler...

iyi dileklerin için çok teşekkürler cnm senin içinde aynı şeyler geçerli.:1hug:

canım bu bebek şekeri satılan yerde şekerlerin malzemesi mi satılıyor, sipaişle kendileri mi yapıyor? bir de bana yerini ayrıntılı tarif edebilir misin?

canım bu bebek şekeri satılan yerde şekerlerin malzemesi mi satılıyor, sipaişle kendileri mi yapıyor? bir de bana yerini ayrıntılı tarif edebilir misin?

cnm biz hazır almaya odaklı gittiğimiz için direk hazır modellere baktık. hani arkalarda falan malzeme varsa görmedim , yanlış yönlerdirmeyim malzeme yok diye... ama cok model var siparişle kendileri yapıyorlar. dedığım gıbı adı lora, sitesi de var fıyatlar guncel modellere bakabılırsın ordan. çınarlı camiinden parka gıderken ana yol uzerinde gülkarın karsısında, yolun sağ tarafında.

kızlar ya ne talihsizim ben.dün tepe homa gittik cerenoranın aldığı dolaptan almaya.malesef fiyatı 375 tl idi.alamadım çok üzüldüm.170 e düştüğündekampanya varmış.birdaha olurmu dedim bilmiyorm dedi satıcı bayan.çok da beğenmiştm.sonra koçtaşa gittik oradada yine aynı model dolap beğendik 175 tl idi sevindik önce sonra 45tl nakliye ücreti istediler onuda almadık.aslında ben alalım 220tl ye denk geliyor olsun dedim ama eşim sinir oldu almadık.tabi bende yine bir çöküntü oldu.iyice moralim bozuldu yine bebeğe birşey alamadan döndük.bu dolap olayı iyice canımı sıkmaya başladı.

caım ben de sipariş vereceğim yapacak yeteneğim yok. yanlız seni baya uğraştıracağım çünkü ben İzmit'te yeniyim. Değirmendere'de oturduğum için pek bilmiyorum. yardımcı olabilir misin?

1. çınarlı camii neresi?(Fetiye'nin çıkışında meydandaki cami mi oluyor?)
2. Gülkar ne mağazası?

canım ya sıkma canını. her şeyde bir hayır vardır. bak biz bebe dünyasında büyüyen beşik beğendik. fiyatı da iyi geldi o an için ama kasaya bir gittik bizim karta taksit yapmıyorlarmış. biz de o an peşin almayı düşünmüyorduk açıkçası. ben çok üzüldüm. ama sonra ondan çok çok ucuz hem de belis marka büyüyen beşik aldım içime daha çok sindi. sen de hiç sıkma canını her şeyde bir hayır vardır. KOçtaş'ta falan fiyatlar uygun gibi geliyor ama nakliye+kurulum eklendiğinde astarı yüzünden pahalıya geliyor. kandırıyorlar insanları resmen...

Son düzenleme:

canım izmit lisesi veya gazi lisesini biliyosundur orada otobüslerin beklediği çocuk parkı ordan akademi hastanesinin bulunduğu doğu yönüne doğru yürü küçük bir cami var akça cami onu geçeceksin sağa bakarak gidersen görürsün çok basit aslında

cerenora arkadas lora yı anlatmıs benim anlatacağımdan daha da detaylı olmuş :) dediği gibi çok kolay görmemene imkan yok kocaman pembe bir mağaza. parktan yürüyünce çınarlı camiine gelmeden bulacaksın mağazayı. bu durumda o camiyi unut:)

canım hiç üzülme. insanın karsısına öyle fırsatlar cıkıyor kı sonradan üzüldüğünle kalıyorsun. ben de 3 ay baktım. cok moralım bozuluyordu bu işe. bıde ben bu aldığım dolabı buldum aslında 2 ay önce. esım sanayıye gıdecektı benı bıraktı koctasa 20 dakıka sonra gerı donecektı. ilk ozmaan gordum, tamam dedım budur. ne oldu, esim geldı dolabın sonuncusunu 5 dakika önce satmıslar... gecenlerde gıttıgımızde tamamen farklı bişey için, görduk yıne. adam yogun ıstek uzerıne daha bu sabah yenıden getırttıklerını söyledı, aldık hemen. biz kendı arabamızla getırdık eve koltukları falan yatırınca sıgdı.esin kurarım derse o sekılde bir cözum bulabılırsınız belki. sen sıkma canını...

çok teşekkürler cnm.

saol cnm teşekkürler.

kızlar hangi ıslak mendili aldınız.unibaby yenidoğan öneriyorlar genelde.nereden ucuza bulabiliriz acaba.birde bunların fiyatı ortalama nekadar bilen varmı.

tamam kızlar çok azimliyim inşallah bulacağım :teytey:

kızlar hangi ıslak mendili aldınız.unibaby yenidoğan öneriyorlar genelde.nereden ucuza bulabiliriz acaba.birde bunların fiyatı ortalama nekadar bilen varmı.

canım ben unibaby yenidoğan alacağım. herkes onu öneriyor. bana marketlerde biraz pahalı gibi geldi. migros'ta 4,90 mesela... bir tanesi.

lorada hiç güzel şeyler yok..ve çoook pahalı..tanesi 2,5tlden aşağı güzel şeker yok malesef.ve hepsi minnacık şeyler.onun yerıne şennur nikah şekercisine bakın.magazı yenilemişler ben ordan siperiş verdim hemde tanesi 1tlye yaptılar 60 adet.pazarlıkta yaptım ıyı oldu.yeri de sümerler çarşı karşısında.

kızlar buarada pijama veye gecelik takımlarınızı aldınızmı.ben önden düğmeli spor herzaman giyebileceğim pijama takımlarından almak istiyorum.biraz gezdim ama bulamadım.nerelere bakabilirim.

canım yerini birtaz ayrıntılı anlatır mısın oraya da bakayım?

kızlar buarada pijama veye gecelik takımlarınızı aldınızmı.ben önden düğmeli spor herzaman giyebileceğim pijama takımlarından almak istiyorum.biraz gezdim ama bulamadım.nerelere bakabilirim.

ben de Özdilek'ten aldım çok uyguna geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…