Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hmmmmm, anladım canım bu konuyu araştırmak lazım. ama haklısın sanırım, dişi çıkmadan mı başlanıyor ek gıdalara çıktıktan sonra mı?

hmmmmm, anladım canım bu konuyu araştırmak lazım. ama haklısın sanırım, dişi çıkmadan mı başlanıyor ek gıdalara çıktıktan sonra mı?

cnm diş olayını bilmiyorumda ablamın 4.aydan itibaren ek besin verdiğini biliyorum.suda verdi.alıştı bebek yeni tatlara ve yutmaya.sonradan zorlanmadı.hatta haşlanmış yumurta sarısı bile verirdi.çeyrek parça kadar.maşallah yiğenim canavar gibi çok kuvvetli.

esracım o kadar sevindim ki sağlıcakla almışsın bebegını kucagına. geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün...

aaa... sevindim valla:) darısı basımıza arkadasım:) ama sadece üçümüz değildik bir iki kişi daha vardı sanki. bu balık hafızamla hatırlamıyorum hangı okuldalardı ama biri son zümrede hamıleyım sancım var dıye handan dan izin alıp cıkmıstı. hepimiz aynı dönem dogurmaya karar vermıs gıbıyız:)

sen tasvirenin ing. öğrt. diyorsun. onun ikizleri olcak. işi zor walla. 7,5 aylıkken alcaklarmış onunkini. bizim okula öğrt. bulamamışlar izmitten bir bayan geliyormuş işletme mezunu. seneye işim çok zor walla. bir kısmına da handan giriyor. saolsun çok idare etti beni bu sene

cidden zormuş Allah kolaylık versın... benım de zümrem var okulda ama müdür yardımcılığı sınavına gırmıstı puanı ıyı şimdilerde tercıh yapıyor bu ayın sonunda gıtcekmıs. bızım okul iyice zor durumda kalcak bende zorunlu hızmetım bıttı yazın tayinciyim nolcak bakalım cocuklarıma üzülüyorum

ne güzel bende af bekliyorum. af çıkarsa izmite tayin düşünüyorum. olmazsa sizin okua isteyim bari yolum kısalır en azından.

af söylentileri var, benim için biraz trajik 4.5 yıldır o yolları tepiyorum (bu son dönem dogum ıznıne gıttı en azından ondan yırttım:) ) tam bıtecegı sıra af gelıyor diyorlar:) benımde arkadaslarım dört gözle beklıyor sizin için süper olacak gercekten. tayin zorunlu hızmet yükümlülerine il içi olmuyor son 2 yada 3 yıldır cıkardılar bu saçma uygulamayı. inşallah görevlendırme falan gelırsın. bebegıne yakın olmak ıstıyor ınsan.

kızlar konak hastanesinde erkan beyin ssk ile anlaşması var mı şuan ?

varsa muayene ücreti nedir. ?

beni bi aydınlatırsanız çok sevineceğim

erkan beyın anlasması var. muayene ücretleri 32. haftadan once 30 la 35lira arası bıseydı tam hatırlamıyorum 32. haftadan sonra 4boyutlu ultrason ucreti katıyorlarmıs 53 lıra ödüyorsun.

erkan beyın anlasması var. muayene ücretleri 32. haftadan once 30 la 35lira arası bıseydı tam hatırlamıyorum 32. haftadan sonra 4boyutlu ultrason ucreti katıyorlarmıs 53 lıra ödüyorsun.

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. bende akademiye gidiyorum hep 4 boyutlu 66 tl.

erkan beyin methini çok duydum bi gidip görmek istiyorum denemekte fayda olabilir

aslında ben hamılelıgın basından berı hep 4 boyutluda muayene oldum zaten. her doktorun odasında var ve kullanıyorlar. bızde esımle boyle bır fark odeyınce farklı bıseyler olacak sandık, bastan sona hersey aynıydı verılen fotolar görüntüler dahil. akademı hep alıyor o farkı gebelıkten once gıdıyordum hep soruyolardı hamılemısın dıye. orda gökhan beyı düşünmüştüm bir ara ama dogum ucretlerı de daha pahalı. konağa karar verdık sonradan. erkan beye gıden arkadaslar hep memnun dedıgın gıbı denemekte fayda var

fırsat bulup dogum hikayemi yazamadım ama erkan bey + konak diyorum. çok dogru karar vermişim.

sağolun arkadaşlar çok güzel bişey bu ya:) allah sizide kurtarsın benm herşşey ii gidio maşallh hemn ayakklandm eve çıkardı bgn erkn bey duşumuda aldm şimdi dinleniyorum son aylar yorulmayn ayakta kalmayn ben çok yordm kendmi hiç yatmadm ondn önce su geldi sancı 6 saat snra geldi oda sancı demk dğru olmz gaz gbi haffti ama suyum btcek die hemn sezeryn çok gzel bişe ya aldılr yanma koydlar başta çok ürktm bakamıorm alın yanmdans enin bebişin öp dediler ama tuaf geldi baKIOdu bde bana çok deişik bişey ya allah herkse sağlıklısını versn kızlr emzik biberon vermio hemşireler emzk alşrsa meme almazmış zatn ilk gn çok zor alıo meme snra alşıo memede uyuyr benmki sarılk başlngcı vr inş. ilerlemez pazaertsi kontrl vr çock dkktrnda bde topktn kan alcklr gene hastnden çok memnun kaldm inş. heppnz raht edersnz zemuszemus

gözün aydın cnm inşallah bizlerde hayırlısı ile doğum yaparız kurtuluruz bir an önce
:Saruboceq:

aynen öyle, bebek yokken otobüsle git gel idare ediyorsun ama şimdi çok zor olacak. bi de bakıcı sorunu var tabii çalışan annenin çocukları hep rezil

cnm ya evt maşallah sana ayaklandın ve nete bile giriyorsun hemen.ee gençliğin vermiş olduğu zindelikte var sende.ne güzel genç anne oldun.cnm bu arada sezeryana ne kadar ödediniz kib.

kızlar konakta doğum ücretlerine taksit yapıyorlarmı ve hangi kartlara bilginiz varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…