Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
cnm ya evt maşallah sana ayaklandın ve nete bile giriyorsun hemen.ee gençliğin vermiş olduğu zindelikte var sende.ne güzel genç anne oldun.cnm bu arada sezeryana ne kadar ödediniz kib.

canm ben ertesi gün ayaklandm öle çok ağrılı bişi deil ama dikkat edosn çok az ağrılr oluo öle abartı bişe deil ben çok koly gecti ya doğmdan korklck hiçbişe yokmş ben hala inanamıorm hemn atlattığıma öle abartlı hiç bişe yok amlyt olmştm daha nce kulktn o çok beterdi doğm ağrsı flan çekmiom ialçta verio zatn canm ben pazar gecsisuyum geldi o gce müşahade altnda kaldm çarşamba öğln çıktm işte norml doğm diye yattm p.tesi sezeryn oldm 700 tl ödedm o ppazar gecesini almamşlr ücret olrk 2.5 gn kaldm ben çok memnn kaldm hemşireler ebeler müthiş biyer ya ilgi süper bi an evel doğurun bende sizin yormlarnızı merk eidom dua edin ben bol boll ettm allh çok kolylkla atlttm herkse böle koly doğm versn allh lülülülülülü

ay ya ne güzel anlatmışsın esra89 tebrikler walla, umarım bizde böyle duygular yaşarız

müthiş bişey hemde kesnlkle epidurl yapın diorm hiç acı çekmşosn sezrynda norml doğmda olsa belden iğnele yaptrn o anı yaşayın derm ben başta korktm felç riski vr die istemdm baya ikna için uuraştlr amlythande belki sancm olmasa bayltcklrdı ama ben sancıla grdiğim için bebeği riske atarsn dedler öle dynce kabl ettm hc acı duymdm karnmdan aldklrnda yanıma koydulr hemn acaip bişedi o ya ben korktm braz alın ltfen bakamıom dedm gözleri açmş bana bakıodu oğlm korktm bi tuaf geldi snra öp senin oğln diolr öptm kokusu mthis canlarm allh hepnizi kurtrsn çok heycnlanın gerçktn mthiş bişe yaşıcksnz ama hç korkmayn hiç acı çekmoiosnz ben bi bebeğim ağladğnda duyglndm ağladm o kadr:sm_cool:

ben korktm braz alın ltfen bakamıom dedm gözleri açmş bana bakıodu oğlm korktm bi tuaf geldi snra öp senin oğln diolr öptm kokusu mthis
:kedi:

Ağlatcan kız beni :asigim:

ben korktm braz alın ltfen bakamıom dedm gözleri açmş bana bakıodu oğlm korktm bi tuaf geldi snra öp senin oğln diolr öptm kokusu mthis
:kedi:

Ağlatcan kız beni :asigim:

başına gelnce tutamıcaksın canım zaten kendni ağlamaya başlıcaksn o kdr gzel bişi yani ben hç böle bişi bilmedm

bugün hastanedeki odaları gezdim ve çok beğendim. epiduralden korkuyordm ama canım senin yazılarını okuduktan sonra bir an önce olasım geldi :) büyük ihtimalle beni de sezeryan yapcak zaten.

bende erkan beyden randevu alcam ama ne zmn alsamki acaba diye düşünüyorum

akademiyi bırakcam sanırım
:Saruboceq:

bende erkan beyden randevu alcam ama ne zmn alsamki acaba diye düşünüyorum

akademiyi bırakcam sanırım
:Saruboceq:

cnm sen kaçıncı haftandasın bende akademiye gidiyrm.nuri beyi tercih ettim.normal doğum istediğim için.erkan bey benimde hep aklımın bir köşesinde kaldı ama oda hep sezeryan yapıyr genelde.gerçi normal isterim sezeryan olur orasını bilemem.senin doktorun kim.

ben gökhan gümüştaşa gidiyorumda henüz 21 haftalığım

cnm ya bende nuriyi hep sezeryan işin kolayına kaçıyor diye duymuştum hay allahım ya hangi duyduğumuza inanıcaz :sm_confused:

bugün hastanedeki odaları gezdim ve çok beğendim. epiduralden korkuyordm ama canım senin yazılarını okuduktan sonra bir an önce olasım geldi :) büyük ihtimalle beni de sezeryan yapcak zaten.

eet hastene temz ve ilgili canm epidurlden sakn korkma daha çabk ayaklanıosun narkoz yemiosun 20 dkda btio ben 11.45 te grdm 12 de bebişimi aldlr bende başta direttm istemem die sedyeye otryn bel kemiğini arkaya dğru çıkartıosn omuzlrın aşaıda olck kesnlkle kendni sıkmaman gerkio kemiğe vuruo iğneyi çnkü o bel kemiği beyne bağlı beynini uyarıo acyı duymaman için vurarkn kendni sıkmcn ince iğne zatn 3 tane arka arkya vuruo eğer kendni vururkn sıkarsn iğne ters tepki yapıo dkkat et canm uyarıolr zatn vuruldktan sanyeler sna bacaklarını hssetmiosn bişiler yaıolr napıosunz die soruym elledklerni hssedym karnmı ama acı şeklnde deil uyuşmuşşmu die bakıoz die benş kandrdı erkn bey o ara zatn bebeği aldı ağlamya başladı yanma koydulr hemn snra hemn bi iğne vuruolr damar yolndan o an ağzına gelio iğnenein tadı başn dönüo sanrm dikiş için vuruolr snrasını hatrlamıom odada uyandm 20 dk snra odaya çıkarmşlr ama bacaklarnı 5 6 saat oynatamıosun uyuşuk oluo sanki felcmiş gbi hemn gecio snra yürütüolr öle canm yani bast bişe endşlnme yapılanlara uyarsn çabk ayaklanıosn ben gece ayaklnmştmdelikafadulden

bende normal die direttim çok ama 6 saat sancı çektm olmadı bebek kafasnı çevrmedi rahme kızlar ondan allahtan hayrlısını isteyn sezeryandan çok korktm snrası ağır gçio die ama hiçte deilmiş norml doğumu yaşamdm ama sezryan bast geldi bana narkozsuz olduğu için sanırm bdaha doğrck olsm kesnlkle epidurl yaprm narkoz daha önce amlytta yediğim için btn hormonları deiştrio acısız doğm yaptm norml gbidi zatn her anına şaht oldm dikişler zatn estetk kült lastğinin altnda kalıo dikiş alınma derdi yok kendiliğinden eriyor dedi erkan bey estetk yaptm yarn kçlcek ufack bi çizgi kalck dedi öle esksi gbi deil şimdki sezryanlr benm eltm norml doğm yaptı gecen sene afverdersnz ama bildiğinz gbi doğm anında kesiolar alttan bebek çıksn die dikiş attılr tuvalte gdemedi kıçının üstne otramdı alttn dikşli die dikşler düşne kdr tvalte zor çıktı daha snra eşinle cnsel ilşkye loğusalktan 2 ay snra girebldi canı hala yanıodu sağlıklı tabki norml doğm ama sezrynda abartlck bişe deilmişş ben ona şaht oldm ben hastnden çıktıım gün duş aldm duş falanda serbest ama norml doğmda braz zor 15 gn alttan dikiş vr poponda acıo

az önce aradım erkan bey 10 gün dolu . 22 sinde boşmuş eee nasıl gidicez yani hep böyle yoğunsa oda ilgilenemez hastalarda memnun kalmaz şaşkınım :bbo:

ben gökhan gümüştaşa gidiyorumda henüz 21 haftalığım

cnm ya bende nuriyi hep sezeryan işin kolayına kaçıyor diye duymuştum hay allahım ya hangi duyduğumuza inanıcaz :sm_confused:

hadi ya sende öylemi duydun.ben nuriyi normalci diye biliyrm.hatta bir arkadaşım normal yapacaktı oda destekliyodu ama 4gün geciktiği için sezaryan oldu son anda.banada seni normal doğurtturucaz dimi dedi ben daha birşey demeden bende inşallah demiştim.akademide odaları gezdinmi nsl ben bir türlü gezemedim.benim 6 haftm kaldı bakalım.

cnm daha çok yenisin bakalım sonradan sezeryanla ilgili şikayetlerin olacakmı.iyi geçmesi senin adına çok güzel ama herkesin sezeyanı seninki kadar kolay geçmeyebiliyor.ablam 1 hafta eğik vaziyette gezmişti valla.hala pişmandır.normal doğum yapmak isteyenleride caydırmayalım burda.bebişe slm.

kızlar ben cerenorayı merak ettim 3 gündür falan uğramıyor sayfaya.doğurdumu yoksa...

az önce aradım erkan bey 10 gün dolu . 22 sinde boşmuş eee nasıl gidicez yani hep böyle yoğunsa oda ilgilenemez hastalarda memnun kalmaz şaşkınım :bbo:

evet canm öle her zamn öle olmuo ilkinde böle oluo snra ilk muayneni oluosn ya sana dio atıorum 1 ay snra gel sen hemn o gün randevunu alıosn ben öle yapıodm haftaya gel diodu hemn o gün içinde randevumu alıordm yazıolrdı bdaha uuraşmıodm

canm haklısın normal doğum daha sağlıklı tabikide doğal olduğu için ben sadce sezeryandan korkulck bişi yokmş bende hep norml istedm yoksa ama düşünnce korkmadımda değl allah hayrlısını versn herks için ha norml haa sezryan önmli olan sağlıklı olsn bebeklerde annelerde bende son ana kdr sorn olmzsa norml istedm olmasaydı norml yapcktm tabkde bş sorun yoks anormal yapsın anneler ama olmuyrsada zorlayamıosn benm gbi ben zorldm sancı çektğimle kaldm allhtan çok çekmedm:1rolleyes:

esracım walla başkalarını bilemiyorum ama bana iyi geldi yazdıkların, mutlaka herkeste aynı olcak diye bişey yok ama umarım bende senin kadar memnun kalırım çünkü büyük ihtimal bende sezeryen olcam. karnın büyük dedi erkan bey. bakalım hayırlısı. kendi adıma tşk ederim yazdıkların için.

Merhaba herkese bende 18 haftalık hamileyim Kocaeli Üniversitesi'nde Yrd.Doç.Dr.Emek Doğer'e gidiyorum çok memnunum ama çok fazla hastası var ulaşmak çok zor oluyor..

Konak'ta Erkan Bey için çok iyi diyorlar ama o da çok yoğunmuş,birde Gülçin Hanım var iyi diye duydum onun hakkında fikri olan var mı?

gülçini önermem.emek beyin adını duydum iyiymiş..
konakta erkan veya kazım beyden şaşmayacaksınn..ben erkana gidiyorumm

hayırlı olsun hamılelıgın. bende 15. haftaya kadar emek beyın hastasıydım. konakta calısıyordu. gercekten super bır doktor. universıteye gıdecegını duyunca nasıl üzüldüğümü anlatamam. yaklasımı cok ıyıydı. benım rahmımde cıddı bır kanama olmustu düşük tehlıkesı gecırdım cok ıyı yonlendırıyor ınsanı. gıdecegı zaman konusmustuk hangı doktora devam edeyım dıye bana erkan bey veya gulcın hanıma gıdebılırsın ıkısıde ıyı doktorlardır demıstı. once erkan beyı denedım iyiydi fakat cok yogundu cok kısa suren bır muayene oldu belkı ogun oyle denk geldı bılemıyorum. sonrakıne gulcin hanıma gıttım oda ıyıydı muayenesı daha tatmın edıcıydı. emek bey ıkısınede referans oldugu ıcın ben gulcın hanımı sectım. bır sıkayetımde yok 20 haftadır gayet ıyıyız. herkesın doktorundan beklentısı farklı oldugu ıcın bence sen de ıkısıne de gıt kararı kendın ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…