esracım walla başkalarını bilemiyorum ama bana iyi geldi yazdıkların, mutlaka herkeste aynı olcak diye bişey yok ama umarım bende senin kadar memnun kalırım çünkü büyük ihtimal bende sezeryen olcam. karnın büyük dedi erkan bey. bakalım hayırlısı. kendi adıma tşk ederim yazdıkların için.
arkadaşlar size güzel b haberim var çatlaklara son :) sitede gezinrken bii topik buldum bi arkadaş krem bulmş btane 2 ciye ddoğm yapmş çatlakları çok olmuş eşi bi krem almış kremin adı krem sera fiyatı 5 tl pişik kremi ama çinko olduğu için %40 deriyi onarıyor zaten prospektründede yazıo kullananlar memnun gelişme varmış ama yalnz kötü haber her eczanede olmuo eski bi pişik kremi bende eşime aldrdm dün başladım inş. ii gelcek die umuyorum:) zaten benm karnm 9 ay hç açtlmadı 10 gün kala çok az sol tarfmda oldu ufacık çok dkkatli bakılınca görülüyor ama doğumdan snra kırmızılaştılr şimdi kreme başladm inş. ii gelir çok memnun kullananlr derin çatlaklr hariç düzelme olmuşş deriyi onaran bi kremkaydirigubbakcemile3
bişey değil canm sei rahatalattıysam ii ben kendi fikirlerimi memnuniyetimi yazdm çok iim maşllh şeytn kulağına kurşn evde temzlik ble yapıorm ağır kaldrmamk şartıyla yani herksn bünyesi tabki aynı değil ama ben bu kadr çab toplancaımı hiç bilmedm acı çekmiceğimi bilmiodum o kdr abarttılarki sezeryanı başkkalrı ben hiçbirini yaşamdm şükür allaha allh herkse hayrlısını versn erkn bey banada karnın geniş demişti :) bebeiş kiloludu brazz:roflol:
az önce aradım erkan bey 10 gün dolu . 22 sinde boşmuş eee nasıl gidicez yani hep böyle yoğunsa oda ilgilenemez hastalarda memnun kalmaz şaşkınım :bbo:
kızlar ben cerenorayı merak ettim 3 gündür falan uğramıyor sayfaya.doğurdumu yoksa...
Esracım şu kremi merak ettim adı sera di mi? bi de nerden almıştı eşin? hangi eczane?
canım güle güle kullan pijamanı. carsıya gıdebılsem kesın bakardım ama süreklı uyku halındeyım.. gözlerımı acamıyorum bir halsızlık geldı kı sorma. doktordaaan doktora gün yüzü görüyorum :)
ben sezeryana karar verdım bu arada kızım biraz iri olucak galıba gözüm korktu cuma muayene var haftaya için gun alıcaz. aslında gulcın hanım verseydı bu haftada olurdu ama bekleyelım bır hafta daha sezeryan olsan da en uygunu 39-40. haftalar dedi. beklemedeyız bakalım.
nazar değdi sanırım oğluma hapşırıo bde gözü çok akıo ya çapak oluo beyaz beyaz sulanıoo açamıo göznü:sinifsinif: bgn ebe soydu kan alırkn snra hastnde doktr muayne ederkn soydu komple kalça çıkıklığı tesi yaptrmk için gydrmedler öle bekldi battanyeye sarlı üşüdü sanrmmaşallah esracım bebegıne inşallah hep böle saglıklı ve uslu olur. doktorlar ılk hafta bebegın bıraz kılo vermesı normal diyo ama senınkı almıs ne guzel:) su alısverıs olayı ıyıce canıma tak ettı zaten kendıme bısey alamıyorum ne zamandır hele ızne ayrıldıktan sonra hıçç bırsey almadım az kaldı az kaldı dıye indirim gordukce cıldırıyorum akannehir su hamılelık bıtsın kendımı carsıya vurcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?