Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
en son akademıde normal doğum 700 ytl sezaryan 1000 demişlerdi sanırım düşmüş bi dahakı gıttığımde tekrar sorarım konaktada düşmüş 500 tl duydum

tesekkur ederım bu arada canımcım layla sen neden değiştirmeyi düşünüyosun numan beyi

canım normal doğuma girmiyo bıde ozele gidince ayrı hastaneye gıdınce farklı davranıyo zoruma gitti oyüzden bıde çok şikayet duyuyorum onun hakkında..

senin için tel açıp sordum akademıye ssk lıyaymıs bu fiyatlar vede yarı yarya düşmüş tel bilgi vermiyorlar rica minnet ssk sıza kötü haber 2200 tl miş ben bu doktorları anlamıyom zaten özellerine gidince daha bi başka davranıyorlar devlet doktorlarının hiç biri normale girmiyor sezaryan olursa oda ben nuri beye gittim oda normal doğuma giriyor diye valla napcam kafam karıstı bazen diyom kı otur oturduğun yerde zamanı gelınce allah nereye yönlendirise artık diye ama onuda yapamıyom

Son düzenleme:
bu arada bebişin de hayırlı olsun aramızda 10 gün var sanırım cinsiyeti ne ben kız beklıyom allah nasip ederse sanada sağlıklı doğumlar diliyom ben isim bıle bulamadım daha

canım sağol ya tlf açmışın allah razıolsun gercekten çok pahalı benım oğlum olacak yusuf kayra koyucam sende bulurusn inş sen doktora karar verdınmı

bu ayın 31 ne kadar düşünme vaktım var 32 doluyor çünkü rapor için valla napcağımı bilmiyom ay benım oluşum olsaydı bende kuzey kayra koycaktım erkeğe daha cinsiyeti belli olmadan karar vermiştim ama kıza bulamıyom sen karar verebildin mi devletinde özelden farkı yokmus valla akademinın odalarından bile güzel diyebilirim ama odayla iş bitse çok karışığım

canım kımse varmı merhaba

bende burdayım.. ben ilk 4 ay akademi hastanesine gitmiştim ama keşke gitmeseydim çok pişmanım çünkü ben tamamen ticarethane olduğunu düşünüyorum ellerinde ayrıntılı ultrason olmasına rağmen beni erkenden ayrıntılıya gönderdiler çocuğumun sakat olduğunu söylediler zorla amniyonsentez yapmaya kalktılar bir eşyadan bahsedercesine çocuğumu almayı teklif ettiler aman Allahım Allah kurtardı beni onlardan. bide yalvardım yakardım doğum ücretini söylemiyorlardı zorla öğrendim epidural normale 2400 tl dediler. karanlık odanın gecesi 100 tl miş aydınlık odanın geceliği 250 tl ymiş. şok oldum yaa... iyiki kurtuldum onlardan. şimdi konak hastanesine gidiyorum çok methedemicem ama en azından yeni doğan ünitesi var ve doktor adam akıllı ilgileniyor. iyiki kurtuldum akademiden.. tabi bu yazdıklarım sizi yönlendirmesin herkes istediği yere gidebilir elbette ama ben artık grip olsam akademiye gitmem

sonbaharcım bende merak ettim akademide kime gidiyodun sen

bende akademide doğum yaptım ilk başta figen hanıma gttim ama 6 ahfatada kanama olunca aradım kendisini bana gerekirse kürtaj oda 600 tl demişti sonra tekrar aradım kanamam artarsa gece hastaneyemi geleyim diye oda bana 600 tl kürtajı kabul ediyomusun demişti bende nuri beye döndüm ayrıntılı ultrason filan istemedi odalar hakkındada bi standart oda birde lüks odalar varmış fiyatları değişikmiş öyle olduki biz gece sancım geldi hastaneye gittik direk standart odada kaldım zaten 8-9 saat kaldım tek kişilikti peşinde indirim yapıldı hiç öyle para sözkonusu olmadı bile doktorda öyle lüks oda için ikna edici çabala girmemişti zaten şuandada bebeğimi hülya hanıma akademiye götürüyorum ama maddi konuda hiç sıkıntı çekmedim

birde bize ikili testi bile yaptır demedi nuri bey ikili sonra 3 dedi bunların bebeğe bi zararı yok ama sonuçlar negatif çıktığında amniyosentez yapılıyr buda çok kafa karıştırıcı bi operasyon hem anne için hemde bebek için çok riskli yani tüm bunlarında sonunda bebeğinde bi sorun oldugunu öğrendiğinde yapabileceğimiz hiçbir tedavi yok ya devam yada gebelik sonlanır gebeliği sonlandırmakta o aylarda anne için riskli ki zaten ben bebeğimi asla aldırmam diceksende hiç girme bu testlere kafan karışmasın demişti siz ne düşünürsünüz diyince bu tamamen sizin fikriniz asla yönlendirmem demişti benim görevim size bu işlemlerin testlerin varlığını bildirmek demişti bizde zaten evde karar vermiştim yaptırmamaya eşimde bende asla aldırma taraftarı değiliz anlaşmıştık ve yaptırmadık da

ben nuri beye hiç gitmedim tanımıyorum..

ben gökhan gümüştaşa gitmiştim ilk 4 ay. şimdi 7 buçuk aylığım.

doktoruma duyduğum güvenle ona gitmediğini tahmin etmiştim canım aslında gökhan bey içinde iyi doktor derler hatta hastene çalışan arkadaş normal doğum istiyosan nuriye sezeryan istiyosan gökhana git demişti figene gitmemi hiç istememişti ama ben ilk çekingenlikle netten bayan dr araştırmıştım

eşimin amcasının kızıda gökhan beyin hastasıydı hamileliğinin son aylarını sürekli hastanede geçirmişti son ay belki 10 kere nts ye girmişti yok öyle yok böyle sezeryana aldılar sonra nuri bey kesinlikle normal doğumdan yana

ben 12 hafta kontrolüme gittiğimde bana bir sonraki randevüyü ben olsam şöyle 18-19 haftada filan gelirim demişti cinsiyet kesinleşir bidaha bidaha gelmek zorunda kalmazsın demişti zaten bişey olursa hemen ararsın şimdi herşey normal demişti bi sorun oldugundada kontrole çağıracağında kontrol süresini parmaklarıyla sayıp ona göre ayarlıyodu tahlil filan gerekirse kontrolden yararlanayım diye

doktorlar sezeryan başına ücret alıyolar hastaneden ben 7 ayımda normalmi herşey diye sordugumda bana çook normal hemde lütfen normal doğum olsun bu geriye dönüp baktığımda hiç gerektiği için sezeryan yapmamışım hep hasta ısrarıyla sen çok gençsin yaparsın demişti bi güzelde motive etmişti
ki bu siteden ayşegül41 dye bi arkda onun hastasıydı sezeryan istiyodu nuri bey son aya kadar normal olsun diye istemiş ama ayşegül korkuyorum ne olur sezeryan diye ısrar edince ayşegül kazanmış öyle işte bence hastaneden değilde çıkar düşkünü doktorlar yüzündendir diye düşünüyorum yaşadığın sorunları

senin içinde çok kötü olmuş yaşadıkların yerinde olsaydım bende hemen terkederdim hastaneyi ama keşke nuri beye gitmiş olsaydın inan böyle düşnmezdin şimdi diyorum umarım sağlıkla dünyaya getirirsin bebeğini

ah sezencim keşke....

bende gökhan gümüştaşa kadınlar kulübünde okuduklarıma dayanarak gitmiştim...

gökhan bey biraz fazla nazik sanırım nazikliğine dayanarak hep onu tavsiye etmişler..

şimdi benim gittiğim doktor konak hastanesinde erkan türköz. 4. ayımdan beri ona gidiyorum

şimdilik iyi. cuma günü yine gidicem. erkan bey iyi hoş güvenilir ama çok kalabalık oluyor

bazen 1-2 saat sıra beklediğimi biliyorum sadece o sıkıcı
:bbo:

evet canım konağın doktorlarıda iyiymiş ama çocuk bölümü ve kadın doğum bölümü hep kalabalık oluyomuş herkez ondan şikayetçi

gökhan beyin nazikliği hakkında bi bilgim yok ama geçmişini okuyunca amerika filan insanın ilgisini çekiyo işte deneyimli filan diyosun aldanıyosun bide şu varki herdoktor herkeze iyi gelmiyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…