Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bebegin hayırlı olsun daha cok yolum var dıyosun bende ılk baslarda öyle dıyodum ama zaman cok cabuk gectı senınde gecer anlamazsın bıle saglıklı huzurlu hamılelık gecırmen dılegıylekaydirigubbakcemile5

annesinin meleği canım allah bir avazda kurtarsın bebeişini sağlıkla kucağına al inşallah... ama ne bileyim sanki hiç zaman geçmiyor gibime geliyor biran önce kucağıma alsam istiyorum yada en azından hareketlerini hissetsem meleğimin.... zaten yıllardır bekliyorum onu şimdi önümüzdeki 6 ay çok uzun geliyor gözüme...inşallah dediğin gibi çabucak geçer

selam kızlar bende 28 haftalık hamileyim akademi hastnesinde nuri beye gidiyorum çok memnunum herkese tavsiye ediyorum bebeğim erkek ve ağustos 8 de doğacak inşallah

Herkese merhaba bende yeni anne adaylarındanım :))) uzaktan takip ediyordum artık yakından takip ediyim dedim :))

merhaba arkadaşlar bizim de aranıza katılma zamanımız geldi sanırımbir oğluşum olacak ve 20 haftamdayım allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin inş.

merhaba kıslar ben once gölcükte numan beye gidiyodum hamıleliğim 4 ayı ona gittim sonra numan bey normal doğuma girmiyor dıye nurı beye basladım ama benım sanssızlığım son 2 aydır ultrasonu arızalı o istediğini görüyor ama ben bebeğimi göremiyorum bıde bu aralar bu havalar bı tuhaf ben gölcükte oturuyorum devlet hastanesinde doğum yapan anneler varsa memlun kaldınız mı bu konuda yardımcı olurmusun bana 32.haftaya girecem daha nerde doğuracağıma karar veremedim

Valla canım bende gölcükteyim ama ben şu an ayşe hanıma gidiyorum hep oydu doktorum4.aydan sonrada Veysel beye gidicem.

selam canım bende gölcükte yaptım doğumumu veysel bey di doktorum her yönden mikemmel bi dr tavisye ederim
hastaneye gelincede özleden hiç bi farkı yok tek kişilik odalar falan özelde nasılsa ordada öyle bende tereddütte kalmıştım ilk başlarda dr umu değişmiyi düşünüyodum ama veysel beyi bırakamadım oda orda olduğu için mecbur kaldık yani ama iykide değişmemişim
hayırlı olsun bu arada bebişin

canım mrb bende golcukte oturuyorum bende numan beye gidiyodum 27haftadayım ama buhafta değiştiricem sanırım galıba bukonuda konuşacağımız çok şey var nedersın..

arkadaşlar mrb bende golcukte oturuyorum 27haftalık hamıleyım 2.cocuğum bu 5yaşınddada bı oğlum var

aranıza gelebılrıımıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…