bebegin hayırlı olsunslm bayanlar... bebeklerini kucaklarına alanlar allah analı babalı büyütsün yaşları uzun olsun meleklerinizin.... bu arada bende 13+5 im daha çok yolum var katedilecek ama inşallah bizde kucağımıza alırız meleklerimizi.....
elacım Allah analı babalı büyütsün canım cok sevındım istedıgın gıbı normal dogum olmasına. inşallah saglıkla buyutursun bebegını.
slmm isis hosgeldın aramızaa ne kadarlıksın sen
hayırlısıı canımmm yaa allah saglıklı ewlat nasıp etsınn
merhaba kıslar ben once gölcükte numan beye gidiyodum hamıleliğim 4 ayı ona gittim sonra numan bey normal doğuma girmiyor dıye nurı beye basladım ama benım sanssızlığım son 2 aydır ultrasonu arızalı o istediğini görüyor ama ben bebeğimi göremiyorum bıde bu aralar bu havalar bı tuhaf ben gölcükte oturuyorum devlet hastanesinde doğum yapan anneler varsa memlun kaldınız mı bu konuda yardımcı olurmusun bana 32.haftaya girecem daha nerde doğuracağıma karar veremedim
merhaba kıslar ben once gölcükte numan beye gidiyodum hamıleliğim 4 ayı ona gittim sonra numan bey normal doğuma girmiyor dıye nurı beye basladım ama benım sanssızlığım son 2 aydır ultrasonu arızalı o istediğini görüyor ama ben bebeğimi göremiyorum bıde bu aralar bu havalar bı tuhaf ben gölcükte oturuyorum devlet hastanesinde doğum yapan anneler varsa memlun kaldınız mı bu konuda yardımcı olurmusun bana 32.haftaya girecem daha nerde doğuracağıma karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?