srncr
hosgeldın aramıza canımmm...dr a kıme gıdıonn
kızlar ben dün doğum yaptım.39+2 de.normal doğum.bugün bebeğimle evdeyiz.çok güzel bir duygu.darısı sizlerin başına.
herkese merhaba akademide ki evrim hanım hakkında bilgisi olan var mı gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım
canım ben hamıle oldugumu ılk ondan ogrendım hihoyyytbende bı arkadas tavsıyesıyle gıtmıstım cok ıyı guler yuzlu tatlı dıllı ama sadece bır kez gıttım
tşk ederim cevabın için bende ona gidicem heralde başka alternatifimde kalmadı zaten... bayan doktor takıntımız var başkada sanırım gidebileceğim bi doktor yok eyvahedigeldismile[/QUOTE
Bende özellikle bayan dr. aramıştım ve tüm kontrollerim için Konak hast.sinde Dr.Gülçin hanıma gittim.Doğumumada o girdi ve çok memnun kaldım tavsiye ederim
tşk ederim cevabın için bende ona gidicem heralde başka alternatifimde kalmadı zaten... bayan doktor takıntımız var başkada sanırım gidebileceğim bi doktor yok eyvahedigeldismile[/QUOTE
Bende özellikle bayan dr. aramıştım ve tüm kontrollerim için Konak hast.sinde Dr.Gülçin hanıma gittim.Doğumumada o girdi ve çok memnun kaldım tavsiye ederim
teşekkürler ama konak hastanesini düşünmüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?