Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhabalar arkadaşlar bende izmitli hamişlerdenim.kuzuşum daha 4aylık verdiğiniz bilgileri okudum.Bende paylaşmak istedim bende doktor sıkıntısı çektim.akademi hastanesine gidiyordum gökhan beye bıraktık.Eşim istedi bazı şeyler duymuş gerçek olmayabilir ama napalım kurt düştü bikere.Ayrıca sezeryan yanlısı doktor olduğunu duydum.Nuri beye gitmeyi diye düşünüyorum .aslında izmitte çok da seçenek yok gibi özel hastane açısından dün körfez tarafındaki marmara tıpa gittim bilgi almak için.eşimle şimdi kararsısız.

Bebek için daha hiç birşey almadık erken dedik ama araştırıyoruz.Ben sallanır mobilya yatak düşünüyorum görümcem 4yaşında çocuğu hala kullanıyor.Ama sonradan büyüyen mobilya istemiyorum.Bebek dünyası bize pahalı geldi açıkcası.kızılay iş merkezinin orda pasajda sordum 430tl uyku seti dahil veriyorlardı.Bide derincede furkan bebe ye uğradık

canım hamileligin hayırlı olsun ilk önce allahım sagsalim kucagına almayı nasip etsin bende gökhan beyin hastasıyım acaba ne duydugunu yazarsan memnun olucam opuyorumnanaktan bende merak ettim işte :uhm:gerçi 2 senedir gidiyorum pişman degilim memnunum yani...istersen özeldende atabilirsin canım..a.s.

banada o hastanede çalışan arkadaşım söylemişti iki erkek doktorda çok iyi ama biri normal doğum taraftarı diğeri sezeryan yanlısı diye eşimin akrabasıda gökhan beyin hastasıydı oda dedi sezeryancı diye ama iki doktor içinde çok iyi şeyler söylüyorlar
bende nuri beyi tercih ettim kendisinden çok memnunum kesinlikle tavsiye edebilirim

bende sallanır mobilya yataklardan istiyorum altı çekmeceli bi arkadaşım almış herşeyi içinde 400 filan ama eşim bi akrabasının beşiğini getirdi istemiyorum dedim ama bilmiyorum ne olucak hiçkimseden çıt çıkmıyo eşimde arada kalıyo sanırım

canım benim gökhan bey erken dogum deyince sezeryan istemiştim hayır normel dogum yapacaksın bekliyecegiz dedi sezeryan yanlısı olsaydı benide sezeryan yapardı bence yalan haber bu..

he bide şu var paragözde degil benim eşim askeri personel oldugu için herşey özele giriyordu yarralanamıyorduk gökhan bey bana testleri hesabına neresi uyuyorsa ordan yaptır diyordu hep hatta eşime eşini bir yerde çelıştırıyormuş gibi göster dogumda indirimden yararlanın niye herkez az para öderkene siz daha pahalı vericeksiniz demişti..

Merhaba kızlar,
Doktor tercihleri herkesin beklentisine göre değişir ve kişiseldir. Benim bir doktordan beklentim ile bir başkasının beklentisi farklı olduğu için bana iyi gelen doktor bir başkasına iyi gelmeyebilir. Ben samimiyet, rahat bir ortam, aileden biri gibi olmasını isterken bir başkası doktorundan öncelikle resmiyet ciddilik bekleyebilir. O yüzden herkes kendi seçimini bizzat gidip görüşerek yapmalı. Sağdan soldan duyduklarıyla hüküm vermemeli. Ben kendi doktorumdan çok memnunum, bir başkasının kötü demesinden etkilenmem. Bence böyle düşünün.

işte dedimya bizimksi kulaktan dolma haberler
ama akademinin doktorlarını herkez çok metediyor figen hanım hariç :))
daha kendisi hakında hiç olumlu bişey duymadım kimseden nede hastane personelinden

ben nuri beye figen hanımın hastasıydım önceden diyince hiç sormadı neden değiştirdin diye demek ilk karşılaştıgı bi durum deildi

kesinlikle bende etkilenmem

şahsen doktorum nereye ben oraya giderim

Arkadaşlar merhaba,
alışveriş merkezi girişlerindeki havalimanlarındaki X-Ray 'ler , ultrason falan zararlı mı bebişlere siz daha tecrbelisiniz bilirisniz..internette çeşit çeşit bilgi var belki doktor soylemiştir bu dogru su hurafe diye..:):mymeka:

ben ve ablam geçmiyoruz o manyetik kapılardan doktorum bişiy demedi ama ablam geçme dedi bana var bi bidiği heralde 4. hamileliği 2. cocugu olucak inşallah

ben ve ablam geçmiyoruz o manyetik kapılardan doktorum bişiy demedi ama ablam geçme dedi bana var bi bidiği heralde 4. hamileliği 2. cocugu olucak inşallah
teşekkürler sezen gerçekten çok yardımcı oluyorsun inşallah senin hamilelik bitince forumu terkedip gitmezsin :):smiley-cool:

teşekkürler sezen gerçekten çok yardımcı oluyorsun inşallah senin hamilelik bitince forumu terkedip gitmezsin :):smiley-cool:

inanırmısın bende dün bunu düşündüm
öyle merak sardımki bu konulara okusaydım keşke jinekolog olsaydım diyorum ve doğumdandan sonrada kopamam heralde bu bölümden diyodum kendi kendime

bu arada canım özel mesaj atmıştım sana
ne yaptın doktor işi merak ettim gittinmi nuribeye

kızlar fetiye caddesini bilmeyen yoktur orada yukarı doğru çıkarken bi züccaciye mağzası gibi bişey var orada belis bebenin beşiklerini 290 liraya satıyorlar ben aldım ve içinde herşey dahil :) yatağından cibinliğine üstelik 10 taksit açık hesap çalışıolar haberiniz ola :)))

tatlım nasıl bişey aldıgın beşi şu tarz bişeymi sallanan ahşap karyola beşikler varya altında çekmeceleri oluyo

bn bu tarz bişiy istiyorum ve herşeyi içindeyse uykuseti filan yatağı çok iyi

internet sitesinden buldum 290 tl yazıyor peki canım tam olarak neler var içinde ayrıntılı yazarmısın

sadece asansörlü değil canım hemen hemen resimlerdekine benziyor cibinliği yatağı ve uykuseti dahil fiyatı yatak uykuseti belis bebeye ait herhangi bir marka değil altta da 4 çekmecesi var :)

internet sitesinden buldum 290 tl yazıyor peki canım tam olarak neler var içinde ayrıntılı yazarmısın

benim begendiğimde bu tarz bişeydi ve markası belisti mdf birde baska bişey vardı mdf daha iyiymiş hepsi içindeydi hatta söylemişlerdi magazamız bekirderede isterseniz orayada bakın diye hepsi içinde oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…