Merhabalar arkadaşlar bende izmitli hamişlerdenim.kuzuşum daha 4aylık verdiğiniz bilgileri okudum.Bende paylaşmak istedim bende doktor sıkıntısı çektim.akademi hastanesine gidiyordum gökhan beye bıraktık.Eşim istedi bazı şeyler duymuş gerçek olmayabilir ama napalım kurt düştü bikere.Ayrıca sezeryan yanlısı doktor olduğunu duydum.Nuri beye gitmeyi diye düşünüyorum .aslında izmitte çok da seçenek yok gibi özel hastane açısından dün körfez tarafındaki marmara tıpa gittim bilgi almak için.eşimle şimdi kararsısız.
Merhaba kızlar,
Doktor tercihleri herkesin beklentisine göre değişir ve kişiseldir. Benim bir doktordan beklentim ile bir başkasının beklentisi farklı olduğu için bana iyi gelen doktor bir başkasına iyi gelmeyebilir. Ben samimiyet, rahat bir ortam, aileden biri gibi olmasını isterken bir başkası doktorundan öncelikle resmiyet ciddilik bekleyebilir. O yüzden herkes kendi seçimini bizzat gidip görüşerek yapmalı. Sağdan soldan duyduklarıyla hüküm vermemeli. Ben kendi doktorumdan çok memnunum, bir başkasının kötü demesinden etkilenmem. Bence böyle düşünün.
teşekkürler sezen gerçekten çok yardımcı oluyorsun inşallah senin hamilelik bitince forumu terkedip gitmezsin :)ben ve ablam geçmiyoruz o manyetik kapılardan doktorum bişiy demedi ama ablam geçme dedi bana var bi bidiği heralde 4. hamileliği 2. cocugu olucak inşallah
teşekkürler sezen gerçekten çok yardımcı oluyorsun inşallah senin hamilelik bitince forumu terkedip gitmezsin :):smiley-cool:
kızlar fetiye caddesini bilmeyen yoktur orada yukarı doğru çıkarken bi züccaciye mağzası gibi bişey var orada belis bebenin beşiklerini 290 liraya satıyorlar ben aldım ve içinde herşey dahil :) yatağından cibinliğine üstelik 10 taksit açık hesap çalışıolar haberiniz ola :)))
internet sitesinden buldum 290 tl yazıyor peki canım tam olarak neler var içinde ayrıntılı yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?