Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende son resimdekini belis bebe diye arattırtım öyle buldum

cibinlik
uykuseti
yatak
karyola 290 tl çok çok iyiii

ewet canım bencede cok uygun bu arada kendiniz için gögüs pedini hangi marka aldınız veya almayı düşünüyorsunuz

ablamın tavsiyesi üstüne bebedor aldım wee'ninki filan daha pahalı diye sakın aldanma demişti hemencicik içi parçalanıyor en iyisi bebedor onu al dedi bende aldım
hatta 1 ay önce kullanıdm yaklaşık 6. ayımdan beri göğsümden sıvı geliyodu ama şu son 1 aydır kendiliğinden akmıyor artık
bilim pasajının alt katında bebe dünyası var fethiye caddesinde ordan aldım ben 40 tane var içinde 6 tl

yok canım yok burdayım giremedim sadece bikaçgün
25 günüm kaldı kısmetse artık bekliyorum sabah akşam heran olabilir diye

sezencim nerde yapıcan doğumu ? hayırlısıyla inşallah kucağımıza alırız canım ya.benim var daha.aralıkta benim inşallah :)

Hayırlısıyla dogum yaparsın ınŞallah canım bebegını sagsalım kucagına alırsın
ecemcım akademı hastanesınde yatacak ızmıtte
sezen kızmazsın umarım cevap yazdım ama....

yok şekerim neden kıızayım

güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim rabbim sanada sağlıkla tekrarını nasip eder inşallah

evet akademi hastanesinde yapıcam doktorum nuri hüseyinoğlu ayın10 gibi gidicem son kontrole bakalım neler dicek şuana kadar normal görünüyo

ahh canım ,inşallah hayırlısıyla bu mübarek günde duav ediyorum sağsalim kucağımıza alırız bebişlerimizi.anladım canım.

sağsalim gelsin de canım.sen de bebeğin de sağsalim gel de :)) biz gün saycaz daha bakalım :))

aaaa olmadı ama aylardır kk dayımm bu topiği neden görmedimm ben....lmaz: kızlar bende kocaelinde oturuyorumm.. doğuma çok az kaldı akademi hastanesine gidiyorumm doktorum gökhan bey... inşlhh orda doğum yapıcamm.. ben bebeğin eşyalarını belsanı karşısındaki pınardan aldımm idilbaybinin ürünleride var çok uygundu... ufak defek bişeyler kaldı onlarıda.. alıcam kısa zamanda herkese hayırlı doğumlar .....kaydirigubbakcemile3

o zaman topiğimize hoşgeldin canım bende akademiye gidiyorum doktorum nuri bey, 23 günüm kaldı oğluşumun alışverişini bitirdim yani gerekli olanları aldık öyle arabasıydı filan almadık ama kıyafetlerini aldım bende belsanın karşısındaki pınardan aldım idilbabynin hastane çıkışını aldım çok cici yumuşacık yıkadım ütüledim hiç yamulmadılar

sen ne kadarlık hamilesin ben bugün itibari ile 36+5 oldum :dance:

hosgeldin canım

bu arada aldıgınız kıyafetlerin bedenleri nasıl en küçük 56 oluyor oda ilk haftalar için olur ancak minicik çünkü çabuk büyüyor bebişler

evet canım bende en küçük aldım 0-3 ay arası ama bikaç tanede 3-6 ay arası aldım hırka yelek alt pijama tarzında

Sezen cim sayılı günlerin kalmış ne güzel hayırlısıyla kavuşucaksın oğluşuna
darısı bizlerin başına inş.

bbek kıyafetlerini nerden aldınız arkadaslar fiyatlrı ne kadar eger yıkadıysanız yıkadığınızda bişey oldumu

hoşgeldin canım.ne kadarlıksın :))
slm canım hoşbuldukk..şafak 44 canım...
ayy canım çok az kalmışş belki karşılaşmışızdırda hastanede.... valla doğum ziyaretine gelebilirimm...:) kaydirigubbakcemile3 aynen hiç bişey olmadı.. birde biz fenerbahçe hastane çıkışı çok aradık iyi bişey olsun diye bulamadık... mini damla diye bir markada bulduk kumaşı fena değildi... yıkadımm inanılmaz güzelmiş hiç bişey olmadıı.... fenerumdaki hastane çıkışlarından daha güzell... herkese tavsiye ederimm..
hosgeldin canım
hoşbulduk tatlımm..
bbek kıyafetlerini nerden aldınız arkadaslar fiyatlrı ne kadar eger yıkadıysanız yıkadığınızda bişey oldumu
ben genelde pınardan aldımm.. ara ara çeyiz iş bebe dünyasındanda... banyo kovasını japon pazarından aldım maşapasını ceyiz iştenn.. laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…