ahh canım ,inşallah hayırlısıyla bu mübarek günde duav ediyorum sağsalim kucağımıza alırız bebişlerimizi.anladım canım.
aaaa olmadı ama aylardır kk dayımm bu topiği neden görmedimm ben....lmaz: kızlar bende kocaelinde oturuyorumm.. doğuma çok az kaldı akademi hastanesine gidiyorumm doktorum gökhan bey... inşlhh orda doğum yapıcamm.. ben bebeğin eşyalarını belsanı karşısındaki pınardan aldımm idilbaybinin ürünleride var çok uygundu... ufak defek bişeyler kaldı onlarıda.. alıcam kısa zamanda herkese hayırlı doğumlar .....kaydirigubbakcemile3
aaaa olmadı ama aylardır kk dayımm bu topiği neden görmedimm ben....lmaz: kızlar bende kocaelinde oturuyorumm.. doğuma çok az kaldı akademi hastanesine gidiyorumm doktorum gökhan bey... inşlhh orda doğum yapıcamm.. ben bebeğin eşyalarını belsanı karşısındaki pınardan aldımm idilbaybinin ürünleride var çok uygundu... ufak defek bişeyler kaldı onlarıda.. alıcam kısa zamanda herkese hayırlı doğumlar .....kaydirigubbakcemile3
slm canım hoşbuldukk..şafak 44 canım...hoşgeldin canım.ne kadarlıksın :))
ayy canım çok az kalmışş belki karşılaşmışızdırda hastanede.... valla doğum ziyaretine gelebilirimm...:) kaydirigubbakcemile3 aynen hiç bişey olmadı.. birde biz fenerbahçe hastane çıkışı çok aradık iyi bişey olsun diye bulamadık... mini damla diye bir markada bulduk kumaşı fena değildi... yıkadımm inanılmaz güzelmiş hiç bişey olmadıı.... fenerumdaki hastane çıkışlarından daha güzell... herkese tavsiye ederimm..o zaman topiğimize hoşgeldin canım bende akademiye gidiyorum doktorum nuri bey, 23 günüm kaldı oğluşumun alışverişini bitirdim yani gerekli olanları aldık öyle arabasıydı filan almadık ama kıyafetlerini aldım bende belsanın karşısındaki pınardan aldım idilbabynin hastane çıkışını aldım çok cici yumuşacık yıkadım ütüledim hiç yamulmadılar
sen ne kadarlık hamilesin ben bugün itibari ile 36+5 oldum :dance:
hoşbulduk tatlımm..hosgeldin canım
ben genelde pınardan aldımm.. ara ara çeyiz iş bebe dünyasındanda... banyo kovasını japon pazarından aldım maşapasını ceyiz iştenn.. laelaelaelaelaebbek kıyafetlerini nerden aldınız arkadaslar fiyatlrı ne kadar eger yıkadıysanız yıkadığınızda bişey oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?