Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sezencim sen konustunmu hiç doğum cantasına koyacaklarını veya hemsire bisey söyledimi koyman gerekenler hakkında bazı hastaneler liste veriyormus sanırım

mini damlanın çıtçıtlı atletini görümcem almış kaynımın kızına ağzı burnu yamulmuştu sizinki iyi kalite sanırım
eşimde kartalyuvasından almış beşiktaşın alt-üst zıbınını tulumunu önlük eldiven şapka özel kese içinde 60tl vermiş

asdfgh789 ben pınarın avantaj mağazasından aldım idilbabynin hastane çıkışını içinde herşeyi var banyo havlusuna varana kadar

battaniye
penyeden hırka-alt pantolon
tulum
alt-üst pijama takımı üstü kenarlardan çıtçıtlı altıda tatili
2 çorap
2 önlük
2eldiven
2şapka
2mendil
çıtçıtlı kısa kollu atlet
atlet-külot
başlıklı kare banyo havlusu (yumuşacık)
90 tl hepsi ayrı ayrı almaya kalksanda aynı ücreti tutucaktı
yine idilden tekli yedek bayttaniye aldım 25 tl burda biraz kazıklanmışım galiba :))
yine idilden altaçması aldım hani şu yastıklı filan silikonlu altaçması 23tl

evkurdan annem peluş battaniyesini almış 25tl

sonra bebedünyasından bebek bakım çantasını aldım 55 tl
emzik kutusu aldım wee'nin 4 tl sanırım
bebedorun tırnak bakım setibi aldım 4 törpü
1çıtçıt makas
1 tırnak makası 9 tl
wee'nin emziğini almış görümcem 3,5 tl
bebedor göğüs pedi aldım 6 tl

özdilekten ufaklık diye bir markanın tekli paket içinde penye hırkasını aldım 7,90
aynı desenin yine tekli paket içinde 2 tane ayağı tatili pijamasını aldım oda 7,90
yelek aldım oda 7,90
birde bunların 3-6 aylık olanını aldım onlarda aynı fiyat
birde özdilekte idilbabynin kapitone dikişli beyaz renkte yumuşacık yelekleri vardı 10 tl ye onu aldım
yine ufaklık diye bi markanın battaniyesi var silindir ambalaj içinde bi tarafı düz renk diğer tarafı çizgili yumuşacık çok güzel 12 tl ablam almış onuda kendi bebeğine

hepsini makinede narin programda yıkadım 2 kere durulattırdım bi güzel ütüledim aldıgım gibiler hiçbişiy olmadı elde yıkayınca daha beter kırışıyolar

sezencim sen konustunmu hiç doğum cantasına koyacaklarını veya hemsire bisey söyledimi koyman gerekenler hakkında bazı hastaneler liste veriyormus sanırım

canım ayşegül41le konuşmuştum oda akademide nuri beyin hastasıydı doğum yaptı haziranda tam olarak hatırlamıyorum ama çantayla vermiyomuşuz eşyaları sanırım annem battaniyenin içine koydu öyle verdi zaten bebeği yıkamıyolar siliyolar demişti öyle hatırlıyorum
salı günü kontrolüm var unutmazsam sorayım birde doktora normal doğumda komple soyuyolarmı yoksa geceliklemi giriliyo doğuma diye sormak istiyorum unutmazsam :bbo:

çok unutkanım ben yaaa sende nuri beye gidiyodun dimi

kızlar akademide doğum için gidince hemen yeşil ameliyat önlüğünü giydiriyorlar tüm işlemler bitince geceliğğiniz giyiyorsunuz.. ben sormuştumm...
sezen özdilekte bana çok uzak yaa ama yelek çok ucuzmuşş yaa..

asoscum normal doğum içinde geçerlimi bu yani öyledir inaşalah çünkü bana tuhaf geliyo üstü kaval altı şişane doğuma girmek şansıma tanıdıgım tüm kişilerde akademide sezeryan oldular bende normal düşündüğüm için pijama aldım kendime gecelik almadım zaten kapalıyım ben doğru düzgün pijama bulamadım hep dizboyu var

özdilek uzak demek bak birde pınarın toptan mağazası var ordada ufaklığın ürünleri var belki o kadar çok seçenek yoktur tam inceleyemedim eşim acele ettirdi ama görmüştüm zaten orası kocaman mutlaka bu yeleklerden ve hırkalardan vardır çok kullanışlılar gerçekten benim oplum kısmetse tam sonbahar cocugu olucak örgü yelek giydiremezdim yerimseniben

ewet canım nuri beye gidiyorum bende normal doğum istiyorum gecelik konusunda bende içime sinen hiçbirsey görmedim ama bir tane pijama bir tane gecelik koyarım sanırım

normal doğum yapıcaklar gcelik giymeniz şart.... ben sezeryan olacağım için.. ne giysem olurmuşş...

yaa nasıl yanii doğuma geceliklemi alıyolarmış hay allah neyse pazartesi 1,30 da randevüm var en iyisi sorayım ben bunu sonra cırılcıplak girmek var :)))

bu arada ben pınarın toptan yerinden tekrenk eflatun pijama takımı aldım 59 tl den 38 e inmiş çok kaliteli uzun kollu önden 3 tane düğmesi var
pınarın kendi mağazasındanda uzun kolu diz boyu eflatunlu desenli sabahlık aldım önden kurdele bağcıgı var çok şirin bişiy takım yaptım yani oda 23 tl idi şimdi nerden bulucam uzun kollu boyuda uzun gecelik
ayrıca sonra o geceliği napıcam ben yauu
olmadı aldıgım pijamanın kısa kollu geceliği vardı bilek üstü filansa onu alırım artık sabahlık biraz kısa kalıcak ondan ama napalım başka hiç bulamadım

ewet canım nuri beye gidiyorum bende normal doğum istiyorum gecelik konusunda bende içime sinen hiçbirsey görmedim ama bir tane pijama bir tane gecelik koyarım sanırım

canım sana doktor kabaca doğum tarihi vermiştir ne dedi benim songün 30 agustos
pazartesi kontrolüm var sonkez görüşücez çok heycanlıyımmm delikafadulden

kızlar bende bebeğin beşiği için bugün uyku seti aldım 80 ytl ye heryere sordumm 10-120 idi ben salı pazarına giderken harikalar dünyasının yanında bebek beşik mağazası var ordan aldımm.. çok uygun beşik alacaklar oraya bakmadan almayın derimm...

kızlar encity de indirim vardı sebamed baby de.pişik kremi,banyo köpüğü,yağı,ve en büyük boy şamuanını aldım 90a geliyordu %30 indirim vardı,63e geldi bana çok uygun bir bakın derim.altta mağaza var orada.bir de johnsan babynin yeni doğan ıslak mendilini aldım,parfümsüz alkolsüz.çok güzel.ama dışarıda kullanıcam onu hep değil,evde ıslak pamuk kullanıcam.başladık yavaştan bakalım hayırlısıyla inşallah :) bir de bir çift minicik çorap aldık ama süper ufacık :) dantelli :)

kıslarr bugün kontrolüm vardı şükür oğlumun durumu iyiymiş doktorum 23 yaşındasın normal doğum yaparsın hiçbir sorunun yokdedi düşündümde son zamanlarda yaptıgım sezeryanları hep hastalarımın ısrarı üzerine yapmışım artık yapmak istemiyorum dedi 1 hafta sonra son kontrole çağırdı yine herşey yolundaysa artık doğumu beklicez dedi

bu arada akademi hastaları doktra sordum doğuma geceliklemi giriyorum yoksa yeşil önlükmü dedim hiç farketmez hangisiyle istersen onla girersin dedi ama önlük giydiriyoruz genelde dedi ok dedim önlük tercihimdir çıkınca temiz temiz giyerim pijamalarımı son 20 günümüz kaldı çok heycanlıyım

bu arada kızlıyın giriş katında doğuş bebe var belisin ürünlerini satıyo ordan aldık oğlumun karyolasını sallanabilir 4 çekmeceli yatagı uyku seti içinde 450 tl

bende pazartesi günü bakmıstım dediğin yere krem rengi bir tane sallanblir asansorlü yatagı uyku seti alt acması içinde 70-130 du 475 demişti seninki hangisiydi canım birde ben cibinlik vermiyormusunuz dedim vermiyoruz ama size hediye olur falan dedi normalde 30 tl ye geliyormus cibinliği askısı

canım krem olan asansörlü ben 450 olanınndan aldım asansörsüz cibinlik yoktu içinde ama model aynı çekmecesinin kulpları filan herşeyi aynı adam asansörü pek önermedi eşimin bi tanıdıgıydı zaten maximuma 3 taksit yaptılar eve geldikten sonra hediye istemek geldi aklıma sonrada bişiy demedim

çanta için soru sormadım bişiy demediler çarşamba son kontrolüm var aklıma gelirse sorarım ama gerek yok ben fazla fazla hazırladım herşeyi iki canta yaptım
biri oğluma diğeri knedime

bi ara beşiğimin resmini eklerim canım son 15 günüm kaldı bekliyorummm

hnmlar merhaba bende kocaeligölcükte oturuyorum bahsettiğiniz yerlerden bende alışveriş yaptım size tavsiyem internettende araştırın bazı firmalar kargo ücretsiz hemde daha uygun fiyata satabiliyor ben arabasını park yatağı mama sandalyesini hatta oyuncaklarını bile o şekilde aldım piyasayı önce araştırmıştım nette nerede uygun oradan aldım sizde bir bakın derim

kızlar izmit fethiye caddesinde yön mağzası var belis bebenin beşiği uyku seti yatağı cibinliği dahil 290 liraya aldım kampanya bitmeden bi bakın derim :)

hadi hayırlısı olsun.. her han herşey olabilir durumundasın şimdi yani.. ayy ben de çok heyecanlanıyorum adınıza..opuyorumnanaktanbelki de doğum yaptın bile.. allah kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…