Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
mevlüt kıyafetini idil bayby den 40 ytl aldım pınar alışveriş merkezinden...

KızlAARR!!Bence sezen doğum yapmaya gitti yoksa bu kadar sesssiz kalmazdı... ANammm!! Allah yardımcısı olsun!!! Sağlıcakla gelsin bebiş!!!Sezene de coook kolaylıklar inşallah!!! AAAAAAA!! ben şimdiden bağırmak istiyorum!!!

ayy rabbim hepimizi korusun.allahım yardımcısı olsun herkesin.nasılsınız kızlar bakalım.

kızlarrrrrrr hala iki kişiyimmmm :)))

bikaçgün yoğun geçti evdede yoktum ablamda annemdeydim
doğum filan yapmadım yanii 38+5 oldumm
dün son kontrolüm vardı çatı muaynesi yapıldı falan filan 25 inde tekrar çağırdı tabi hala doğurmamışsam :)))
sizler nasılsınızzz

canım biz de doğurdun sandık.bebişini sağlıkla kucağına alırsın umarım.hepimiz tabii.dualrımız seninle.sezencim senin sezeryan mı olacaktı normal mi ? ben normal istiyorum ama benim kalp kapakçığında sorun var.o yüzden bir kaç teste giricem ona göre belli olacak.ikinizin sağlığı daha önemli dedi doktorum.eğer bir risk olursa sezeryan dedi. ( bakalım hayırlısı artık.çarpıntı ve ağrılarım var bu ara allah yardımcımız olsun.

yok canım henüz doğurmadım oysaki akşam kanama filan olunca birazda hafif sancım vardı çatı muaynesi yüzünden bi an heycanlanmıştım oğlum geliyo diye hazırlandım bekledim ama tık yok :))
üstelik benim rahim ağzı 4 cm kadar açılma yapmış normal görünüyo herşey doktorumda bende normal istiyoruz
sende eğer sorunun varsa hiç riske atma kendini millet keyfi sezeryan yapıyo hiçbişiy olmuyo bebeğinin ve kendi sağlığın için en doğrusu hangisiyse onu seç hiç tereddüt etme derim
sağlıcakla kucagımıza alırız inş bebişlerimizi

inşallah sezencim inşallah.rabbim hepimize hayırlısını versin.sağlıklı doğumlar inşallah.

ay biz de acayip heyecan yaptık vallahi...neyse hayırlı dogumlar sana sonucta her an olabilri.. Benim arkadaşımda 30 agustos tahmini dogum tar. dı ama işten ayrıldıgının ertesi günü dogum yapmış kızcagız 8 agustostu galiba..?şakkıdı

benim birde erken doğum riskim vardı 6 aylıkken öğrendik o gün bugün heran bekliyoduk ama beklediğimizle kaldık şükür

asoscum aldıgın kıyafet şu bildiğimiz beyaz mevlüt takımlarındanmı resmini ekleyebilirmisin

canım ekledim.. bildiğimiz mevlüt kıyafeti ama buda idil baybnin...
canım senın doğm ne zaman..

Eklentiler

• $20072009.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $20072009(001).webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 40
kızlar nasılsnız bakalım.aklıma takıldı.mevlüt akşammı olur gündüz mü,bir de eşler gelir mi ?kadınlar mı olur,bir de en az kaç kişi olur :))

kızlar nasılsnız bakalım.aklıma takıldı.mevlüt akşammı olur gündüz mü,bir de eşler gelir mi ?kadınlar mı olur,bir de en az kaç kişi olur :))

canım iiyyiz şükür.. mevlüt gündüz bayanlar arası olur..eşler gelmez canım..kaç kişi olacağıda senın evinin alacağı kişi kapasitesi ve yakınlarına bağlıdır canımm.. benim evim çok büyük değil onun için sadece ailedostlarımızı arkadaşlar yakın komşular davet edeceğim...

arkadaş akşam yapmıştı.eşler de gelmişti canım ya . benim taşınma durumum var .orada gelen çok kişi olmaz ki.eşlerle gelenler gelir . bakalım artık.eşimin arkadaşı çok .gemiden gelenler falan eşlerle gelir.olur herhalde

doğum fiyatı 700 ile 100 arası dedi doktor normal 700 sezeryan 1000 dedi

2 gün önce hayata giden bir ark akademide doğum yaptı solunum yetmezliği çıkmış bebeğinde küvöze almışlar ama akademide küvez varmış doktor yokmuş bebeği konak hastanesine göndermişler ekstra ücret ödememişler

bizede doktor söylemişti küvözümüz var ama doktorumuz yok olası bir durumda küvöz ayarlıcaz diye doğumuma ortala 5 gün filan kaldı inşallah küvözlük sorun yaşamayız

asoscum evet bu kıyafeti görmüştüm özdilekte ordada idilin ürünleri satılıyo çok güzelmiş güle güle giysin yavsun inşallah şapkası patisi herşeyi içnde 40 tl çok güzel valla

mevlüte gelince ben haftasında yapmak istiyorum aslında mevlüt şekeri yaptırırız diyodum ama burdan akraba gelinleri ramazanda gündüz mukabeleye gidiyo herkez akşamda iftar olmaz filan dediler bayramıda beklesem Ooo zaten gelen gelmiş olur bayrama kadar

ben toptan herkez gelir bi seferde diyodum

ay çok heyecanlı olmalı ya biz de o günlere gelecekmiyiz sezencim.. hadi çabucak kurtul hemen de gel anlat bize nasıl oluyormuş:) sen olmasan ne yapcaz?kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5:teytey:

aahh aah öyle heycanlıyımkii sabırsızlanıyorum minik yavrumu kucagıma almak içinopuyorumnanaktan
yatagını yatagımın tam yanına koydum her sabah uyandıgımda onun o minicik yüzünü görmenin hayalini kurup duruyorum :kedi:

bazen uyuyo olucak:ecrin_bebek: bazen uyanmış bana bakıyo , bazende en çırtlak sesiyle bizi uyandırıcaksositososito ama herne olursa olsun uyandıgımda hep orda olsun o küçücük bedeni yatağında yatıyo olsun:1hug:

selam kızlar böle bi topik oldugunu yeni gördüm gec kalmamısım bayagı:umursamaz:
ben konak hastanesine gidiyorum erkan türköze
bebişin esyalarını da bayrılar bebeden aldım beşiği kaldı bi tek onuda oradan alıcaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…