ay biz de acayip heyecan yaptık vallahi...neyse hayırlı dogumlar sana sonucta her an olabilri.. Benim arkadaşımda 30 agustos tahmini dogum tar. dı ama işten ayrıldıgının ertesi günü dogum yapmış kızcagız 8 agustostu galiba..?şakkıdıyok canım henüz doğurmadım oysaki akşam kanama filan olunca birazda hafif sancım vardı çatı muaynesi yüzünden bi an heycanlanmıştım oğlum geliyo diye hazırlandım bekledim ama tık yok :))
üstelik benim rahim ağzı 4 cm kadar açılma yapmış normal görünüyo herşey doktorumda bende normal istiyoruz
sende eğer sorunun varsa hiç riske atma kendini millet keyfi sezeryan yapıyo hiçbişiy olmuyo bebeğinin ve kendi sağlığın için en doğrusu hangisiyse onu seç hiç tereddüt etme derim
sağlıcakla kucagımıza alırız inş bebişlerimizi
kızlar nasılsnız bakalım.aklıma takıldı.mevlüt akşammı olur gündüz mü,bir de eşler gelir mi ?kadınlar mı olur,bir de en az kaç kişi olur :))
doğum fiyatı 700 ile 100 arası dedi doktor normal 700 sezeryan 1000 dedi
2 gün önce hayata giden bir ark akademide doğum yaptı solunum yetmezliği çıkmış bebeğinde küvöze almışlar ama akademide küvez varmış doktor yokmuş bebeği konak hastanesine göndermişler ekstra ücret ödememişler
bizede doktor söylemişti küvözümüz var ama doktorumuz yok olası bir durumda küvöz ayarlıcaz diye doğumuma ortala 5 gün filan kaldı inşallah küvözlük sorun yaşamayız
asoscum evet bu kıyafeti görmüştüm özdilekte ordada idilin ürünleri satılıyo çok güzelmiş güle güle giysin yavsun inşallah şapkası patisi herşeyi içnde 40 tl çok güzel valla
mevlüte gelince ben haftasında yapmak istiyorum aslında mevlüt şekeri yaptırırız diyodum ama burdan akraba gelinleri ramazanda gündüz mukabeleye gidiyo herkez akşamda iftar olmaz filan dediler bayramıda beklesem Ooo zaten gelen gelmiş olur bayrama kadar
ben toptan herkez gelir bi seferde diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?