- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.521
ne oldu rengin soldu bacımhatırlatırım burası özgür bir platform isteyen istediği yazıyı beğenir sana mı soracak:79::80::81:
ah movenius; ah biz gülmekten altımızı ıslatıyoruz benim koca dün odanın kapısını kapattı düşün öyle sesle gülüyorum
gülmekten koptum resmen annemde garip garip suratıma bakıyojelesec ne yapsa beğeniyorum ben elimde değil
aman iyiki bi pro oldun yaneee. havandan da geçilmiyor. Yazar tabi isteyen istediği yere. Adı üstünde forum, ben yazmasam , sen yazmazsan, kim yazar ?? haa ha
movenius, bırak jeleseki, takıl haseki haa haaa.
gülmekten koptuğun içün sanırsam, beğen butonuna bile basamadın
merabalar bende bu spora baslamak istiyorum ama nasıl indirilcek acaba
şimdi benim ripped bitti ya pazarteside revolution başlicak e ben 2 gün sporsuz duramam vücut istiyo yapmayınca şişkinliik hissediyorum :))) 2 gündede 6w6p level 1 ve 2 yapayım bari
suleenur, bak ben bundan 2 ay önce shredi bitirdim, sonra da 6w6p yaptım,(son 10 gün de bırakmak zorunda kaldım bel ağrımdan dolayı). Bak şimdi yine shred yapiim dedim ama, hiç zorlamadı beni. Oysa ben shredi sesli bir şekilde söylene söylene, oflaya puflaya yaptığımı biliyorum. Kısaca sık dişini, kondüsyonun artacak ve shred sana vızz geleceknekadar zormus yaa yaptıktan sonra heryerm ağrııdı resmen ama bırakmıycam =)) ellerindekii ağrılık nekadar acaba
naaptin yaptın mı 6w6p? ben de akşam shred'e başladım. Ama doğru düzgün terlemedim bile. Bana çok hafif geldi :/ Hayal kırıklığına uğradımm..
suleenur, bak ben bundan 2 ay önce shredi bitirdim, sonra da 6w6p yaptım,(son 10 gün de bırakmak zorunda kaldım bel ağrımdan dolayı). Bak şimdi yine shred yapiim dedim ama, hiç zorlamadı beni. Oysa ben shredi sesli bir şekilde söylene söylene, oflaya puflaya yaptığımı biliyorum. Kısaca sık dişini, kondüsyonun artacak ve shred sana vızz gelecek
insanıty de bir video paylaştım..sadece 15 dakika... shaun t.. dr .öz ün programına cıkmış o zaman cekilmiş..... onu yap istersen hem uzun değil. hem yorucu olmaz pek.... formunu korursun..oda olmazsa sadece fit test yaparsın bir süre
valla haftasonu biraz meşguldüm o yüzden hiçbişey yapamadım ama ctesi 4 km kadar yürüdüm dünse kayra 15 dklık video paylaşmış 10 dk dayanabildim ben ağır kardiyo yapamıyorum belim buna müsait değil + dizlerim. shaunt çok zıplıyor biz zaten alt kattakiyle yapmadığımız ses yüzünden kavgalıyız o yüzden öyle deli gibi hoplayamıyorum ki ben şunu farkettim 6w6p sonrası bana hafif geldi belki ripped level 3 zorladı biraz ama fazlasını yapmaya alışınca az insanı kesmiyor rahatsızlık veriyo ve ben nedense kendimi hep şiş hissediyorum. shaun t bana göre çok ağır o kadar ağır bi tempoya kendimi hazır görmüyorum ve alıştırmakta istemiyorum şahsen ileride devamlı spor yapabilirmiyim bilemiyorum daha önce yapıp bıraktım ve yapmayınca sonuçlar korkunç oluyor ve gözüm yemiyor açıkçası :))) dünkü 10 dakika sonrası 2 saat kadar mide bulantısı çektim aç değildim öyle yemekten yeni kalkmış falanda değildim bilemiyorum işte :)) kısacası insanity düşünmüyorum. yapanları hayranlıkla takip etmeye devam edicem.
fotoyuda yarın sabah çekeyim göreceksin öncekinden daha çıkkın bi karnım var şuan
movenius,
kesinlikle 6w6p konusunda haklısın. İnsanın kondisyonunu çok arttırıyor ve sonrasında bi çok program hafif kalıyor.
bakalım yarın sabah aç karnına çektiğin fotoları merakla bekliyorum...sabah 8 ben burdayım ona göre, erkenden ekle albüme :))
eee, revolution nasıl? yorumlar pls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?