- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.541
sanırım insanity'e geçtim geçiyorum:)) hey movenius bırak revolution'ı insanitye başla sende :)) akşama evden videoyu izleyeceğim, sabah gördüm linki ama websence den dolayı açamadım. Eee neler yapıyor bu videoda, 15dk yeter mi diyorsun? sen bu işi bilen biri olan bi fikir söyle kayracım
merhaba kızlarr bende bu sporun 4.günündeyimm gerçekten çok zormus heryerimm ağrıyor resmen.benimde göbek ve yan simitlerimden yana çok sıkıntım var kendimi bildm bilelii hiç gitmediler hiçde gitmeye niyetleri yok gibiartık yememede dikkat ediyorum bu sporu 1 ay boyunca uyguladığımızda gidermii acaba veya baska bii egzersiz yardımcı olurmuki yardımcı olursanız çok sevinirim
önce bunu bitireyim ona öyle baslayım ozaman peki o kaç gün yapılıyor
Cnm resimlerine baktım göbek gitmiş bacakların benimkindende ince yaaaao 2 leveldan oluşuyor 21 er gün sürüyor :) toplamda 42 gün
Cnm resimlerine baktım göbek gitmiş bacakların benimkindende ince yaaaatebrik ederim cnm maşallah çok azimlisin böyle fotolar görmek bizede hırs veriyo tabi.
önce bunu bitireyim ona öyle baslayım ozaman peki o kaç gün yapılıyor
bacakların ince dedin diye ölçüp geldim 60 cm e inmişler hiç ölçmemiştim ne zamandan beri en kalın yeri kiloluyken 67 cm miş defterime not almıştım wuhuu pek bi sevindirik oldum.
ruyasu, hem shredi hem 6w6p'i yapmış biri olarak, önce kesinlikle shredi yapmanı, sonra 6w6p'e geçmeni öneriyorum. 6w6p level 1'inde pek anlamasan da, level 2'de ÇOK zorlanırsın eğer kondüsyonsuz olursan.
oha 7 cm !
senden bi movenius çıkıp gitmiş sanırsam. Valla tebrikler, oldukça İNCE ve düzgün hatlı görünüyorsun. Albüme yazdım ama bi daha yazıcam, bedeninin ve gençliğinin keyfini sür. Bide o saçlarını kısacık kestirrr
Bravo bravobacakların ince dedin diye ölçüp geldim 60 cm e inmişler hiç ölçmemiştim ne zamandan beri en kalın yeri kiloluyken 67 cm miş defterime not almıştım wuhuu pek bi sevindirik oldum.
genç derken ??? sanki sen çok yaşlısındasaç hikayemide fotonun altına yazdım gözün kalmasın saçta
aman be gülüm, korktuğun şeye bak. cardiyo senden korksunrevolution 90/2 bitti. güzelcene bi terledim. yarın cardio var korkuyorum
ahh be lion, o kadar pasta yenir mi? insan bi tarafından akıttığı terleri düşünüp, tutar boğazınıBravo bravoanam sen ne etttin öyle banada söyle bakiyim bu işin sırrı ne.Benim 63 cm şimdi daha milim oynamadı.Tabi ben biliyorum suçumu tam dayaklığım yani.Dün o kadar 1 saat Shaunla max ınterval yaptım kan ter içinde kaldım canım çıktı yerlerde süründüm kalbimin sesi beynimde attı resmen o kadar yani pis boğazlığım yüzünden akşam büyük oğlanın doğum günü diye koca bi bol çikolatalı pastayı mideye indiriverdim.Hiç bi dilimlede yetinemedim :125: çocukların tabaktakileride yedim üstüne bi daha yedim hiç tatlılara dayanamıyorum tatlı hastasıyım olacak işmi şimdi bu.Ah bu kafam ah Neyse zararın neresinden dönsem kardır demi bugün dikkat ediyorum yediklerime bi daha tekrarlamam umarım.
Bravo bravoanam sen ne etttin öyle banada söyle bakiyim bu işin sırrı ne.Benim 63 cm şimdi daha milim oynamadı.Tabi ben biliyorum suçumu tam dayaklığım yani.Dün o kadar 1 saat Shaunla max ınterval yaptım kan ter içinde kaldım canım çıktı yerlerde süründüm kalbimin sesi beynimde attı resmen o kadar yani pis boğazlığım yüzünden akşam büyük oğlanın doğum günü diye koca bi bol çikolatalı pastayı mideye indiriverdim.Hiç bi dilimlede yetinemedim :125: çocukların tabaktakileride yedim üstüne bi daha yedim hiç tatlılara dayanamıyorum tatlı hastasıyım olacak işmi şimdi bu.Ah bu kafam ah Neyse zararın neresinden dönsem kardır demi bugün dikkat ediyorum yediklerime bi daha tekrarlamam umarım.
benim gibi bi pasta delisinemi yazıyosun bunları valla hiç kısmadım tatlıdan desem yeridir çok nadiren tuttum kendimi onun dışında tuttuğum söylenemez. shred yaparken cips falan yiyodum şu sıralar yemiyorum
ayy kızlar yazınızı okudum ara ara,bu nasıl bir spor böyle çok etkilendim ,bir özetlermisiniz,bende 100 kg yim,4 aylık bebeğim var,bende verebilirmiyim acaba çok istiyorum,nisanda kardeşimin düğünü var zayıflamam lazım,sezeryanla yaptım doğumu,sezeryanla doğumda vucut kendini 1 senede topluyor diyorlar,verebilirmiyim acaba çokda heveslendim,emziriyorumda,yemektende kesemem,daha ek gıdaya başlamadım başlım dikkat edicem yediklerime.
yeme yeme öyle yağlı şeyler, sivilce çıkar yüzünde. (ergen muamelesi yaptım ama idare ediver, ablan sayılırımbenim gibi bi pasta delisinemi yazıyosun bunları valla hiç kısmadım tatlıdan desem yeridir çok nadiren tuttum kendimi onun dışında tuttuğum söylenemez. shred yaparken cips falan yiyodum şu sıralar yemiyorum
sabahtan beri canım çekiyor pasta şimdi alışveriş merkezine gidiyorum orada senin içinde bir çatal alırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?