Kızlarrr annemın doğum günü yaklaşıyor şu beyaz altın kaplama seti çook beğendim annem de kesin bayılırrrr
490 tl den 229 tlye inmişş beni çook zorlayacak maddi olaraksizce alsam mııı :26::26:
Eki Görüntüle 902139
ben sana daha uygun bişeyde önerebilirinm bebeişimmmm :d dün arkadşa aldık burda
canım annenin tarzı ise alabilirsinn ama benim annem takamaz sanırım bunu
nedir nedir nedirrr
Eki Görüntüle 902146
canım fiyatı 29,99 tl bir tane örnek yolluyorum bakaım dersen özelden site adını veririm :))
Günaydınnn sabah sporu mu yaptım geldimmm
Hayırlı cumalarrr
Gunaydin kizlar nasilsiniz
yettim gariiiiiiii :)))))) günaydın kızlarrr
Kuzucummm isyanım eylülüm makabim julimmmm
selam bacılar hayırlı cumalarAllah gönlümüzden geçen hayırlı dilekleri nasip etsin
aminnnnnnn
neden girip çıkıyosun sürekli kız
fallenn kızz bir rüya gördümm ama sadece burasını hatırlıyorum...fakat korkarak uyandımm..nasıl anlatcağımıda bilmiyorum ama..
rüyamda kocaman bir ağaç gördümm böle yapraklarında çocuk eli vardı ama bunlar yaprakmış.. apacın alt kısımlarında ise bebek ayakları vardı aynen yine yaprak olarak..
yani ağacın yapraklarında çocuk eli ve ayağı vardı...ama ürkütücüydü korkarak uyandım...
bu ne demek kuzumm hadii o güzel kalbinle bir yorumla bana
selam bacılar hayırlı cumalarAllah gönlümüzden geçen hayırlı dilekleri nasip etsin
az sonra hemennn yazıcammm bende gordum oyle biey
hayırlı cumalar
hııııyooğ ben hep burdayım da netten düşmüşüm cuma günü ya işleri toparlıyom bir yandan,kafam rahat etsin...siz nörüyonuz bakemmm
az sonra hemennn yazıcammm bende gordum oyle biey
hayırlı cumalar
yettim gariiiiiiii :)))))) günaydın kızlarrr
Kuzucummm isyanım eylülüm makabim julimmmm
hıııı
hediye bakıyorum bende anneme takıı
ayhh ben çok saçmaaaa bişey gördüümmmmm
bir dizi de adam sevgilisini kandırıyor planlar için kızla beraber falan , bende rüyamda dizideki olay gerçekmiş ve o adamın kıza tecavüz ettiğini falan gördümmm
ne alakaydı yaaa
eylülcün nasıl rüüyalar ya,bence toton açıkta kalmış,yorum bu
günaydın kuzummm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?