julia ve melekleri

ama canım ağaç korkunçtı..böle baya heybetli bir ağaçtı çok büyüktü..
birde öle yapraklar şiş bildiğin el ve ayak olunca ürkütücüydü..korakarak uyandımmm

Isyancim bencede gordugun tuya cok guzel mutluluk dolu ve bir bebege isaret efiuor hamis kalmayii düşünmüş olabilirsin yada k8sa surede olacak bişey

Isyancim bencede gordugun tuya cok guzel mutluluk dolu ve bir bebege isaret efiuor hamis kalmayii düşünmüş olabilirsin yada k8sa surede olacak bişey

inşş canımmm inşşşşgüzelimmmm...
ama ben bilinç altıma çocuk koyduğum için bu rüyaları görüorum sanırımm

fallen kızz takısını beğensem saati kötü saatini beğensem takısı kötü kendi setimizi oluşturamıyoruz mu

Fallenim bana da bebek gelsin

Aminnnnnn rabbim dileyen isteyen herkese versinnnn

isyan canm sana bişey diyim bana bunu çok söylediler bebek konusunu düşünmeyince oluyor diye,aslında doğru gibi Allah gönlündekini versin tez zamanda

kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeee ben buna % 121545125125 kez eminim en yakın arkimde oyle oldu
amann olmazsa olmaz dedi kut gebe kaldı

Offffffffffffffffff

ne oldu balımmm

beğenmedii yavrummm benimmmm...

e takıdan başka bişey alll güzel bi şal mesela

yaa bende kapalıyım eşarp çanta kıyafet tarzı bir şey alsam öyle şeyleri sırf ona özel bir hediye olarak görmüyor bende kullandığım için

ev eşyalarından da hediye olarak hiç hoşlanmaz

en güzeli takı oluyor kaç zamandır takı alırım hep

şey düşündüm acaba güzel bir kolye yada bileklik yanına da pijama takımı mı alsamm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…