julia ve melekleri

Perdemi araladım camdan karın yağışını seyrediyorum. Birde baktım ki kış topiği açılmış. Bir selam vereyim dedim. Karlı muhteşem bir Kayseri gününden herkese merhaba (:

Perdemi araladım camdan karın yağışını seyrediyorum. Birde baktım ki kış topiği açılmış. Bir selam vereyim dedim. Karlı muhteşem bir Kayseri gününden herkese merhaba (:

ahhh bir biz kar göremedikkk :25::25::25:

Nasil guzel bir hitapti bu boyle bursadan da kayseriye selam cnm :16: aramiza hosgeldin :16:
bisküvi yedim sabah öğle yemeği vakti yaklaşıyorr :39::39::39:

Kız bisküvi ile kahvalti mi olur :26:

Nasil guzel bir hitapti bu boyle bursadan da kayseriye selam cnm :16: aramiza hosgeldin :16:

Kız bisküvi ile kahvalti mi olur :26:

iş yerinde anca bu kadarrr :2:

bazen poğaça aşıyorum bazen evden sandviç getiriyorum falan öyle iştee :39:

sen çalışıyor muydun canım :126::126::126::126:

Sen atla yanıma gel eylul05 , hem kar görmüş olursun hem de ben sana enfes bir kahvaltı hazırlarım (:

Hoşbuldum julia (:

Bende gormedim daha cnm yaaaa :43:

:30::30::30:

uludağ da olmak vardı şimdiii
199ar.gif
:9:

iş yerinde anca bu kadarrr :2:

bazen poğaça aşıyorum bazen evden sandviç getiriyorum falan öyle iştee :39:

sen çalışıyor muydun canım :126::126::126::126:

Ben calisiyorum cnm muhasebeciyim :16: ama ben peynir zeytin domates salatalik olmazsa olmazim :16:

Sen atla yanıma gel eylul05 , hem kar görmüş olursun hem de ben sana enfes bir kahvaltı hazırlarım (:

Hoşbuldum julia (:

Nasilsin cnmm yas kac bu arada :16:

yeni üye oldum ve evde canım sıkılırken baktım hava cok soguk ve burada kış topiği acılmış sohbetinizde cok icten ve sıcak geldi bende sohbetinizde olmak istedim konyadan sevgiler:):9:

Konya kayseri istanbul bursa yurdumun insanlari hosgelmissiniz :16:

Oy toplayan siyasetciler gibiii oldum be :1:

evlenmeden calışıyordum uzman finansal güvence danışmanlıgı yapıyordum . eşim çalışmamı istemediği için nişanlı iken ayrıldım işten ev hanımıyım. 2,5 yıllık evliyim

Son düzenleme:
evlenmeden calışıyordum uzman finansal güvence danışmanlıgı yapıyordum . eşim çalışmamı istemediği için nişanlı iken ayrıldım işten ev hanımıyım. 2,5 yıllık evliyim

Buyuk ihtimalle bnm de sonum senin gibi olacsk :1:

Back
X