Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvalti yapmadin mi cnmm![]()
Perdemi araladım camdan karın yağışını seyrediyorum. Birde baktım ki kış topiği açılmış. Bir selam vereyim dedim. Karlı muhteşem bir Kayseri gününden herkese merhaba![]()
Nasil guzel bir hitapti bu boyle bursadan da kayseriye selam cnmPerdemi araladım camdan karın yağışını seyrediyorum. Birde baktım ki kış topiği açılmış. Bir selam vereyim dedim. Karlı muhteşem bir Kayseri gününden herkese merhaba![]()
bisküvi yedim sabah öğle yemeği vakti yaklaşıyorr![]()
Nasil guzel bir hitapti bu boyle bursadan da kayseriye selam cnmaramiza hosgeldin
Kız bisküvi ile kahvalti mi olur :26:
Bende gormedim daha cnm yaaaa![]()
iş yerinde anca bu kadarrr :2:
bazen poğaça aşıyorum bazen evden sandviç getiriyorum falan öyle iştee![]()
sen çalışıyor muydun canım :126::126::126::126:
Sen atla yanıma gel eylul05 , hem kar görmüş olursun hem de ben sana enfes bir kahvaltı hazırlarım
Hoşbuldum julia![]()
uludağ da olmak vardı şimdiii![]()
![]()
yeni üye oldum ve evde canım sıkılırken baktım hava cok soguk ve burada kış topiği acılmış sohbetinizde cok icten ve sıcak geldi bende sohbetinizde olmak istedim konyadan sevgiler:)Hosgeldin cnmm ay ilk msjini da bnm topige yazmissin cnm![]()
Sen atla yanıma gel eylul05 , hem kar görmüş olursun hem de ben sana enfes bir kahvaltı hazırlarım
Hoşbuldum julia![]()
Duyuruyorlar cnmm o an icin kimle anlasilmissa nesi sır olabilir ki bunun anlayamdim![]()
Nurlum nerdesin cnmm![]()
anladım canımm sabahları zor oluyor işteeeBen calisiyorum cnm muhasebeciyimama ben peynir zeytin domates salatalik olmazsa olmazim
Nasilsin cnmm yas kac bu arada![]()
Yilbasinda uludaga mi gitsek sevdicekle![]()
Ne bilim ya ben hiç denk gelmedim ki kampanya duyurusu vs tarzı bişeye
Burdayım canım , telden giriyorum sık sık kısa kısa![]()
[FONT=Century
aaa hayırr kıskanırımmm benım ki yok yanımdaaa
[/FONT]
yeni üye oldum ve evde canım sıkılırken baktım hava cok soguk ve burada kış topiği acılmış sohbetinizde cok icten ve sıcak geldi bende sohbetinizde olmak istedim konyadan sevgiler:)![]()
Olursa ben sana haber veririmmhe tmm telden zor oluyor bilirim
Kiskanma beee![]()
Pc gibi olmuyo tabi :) hepiniz çalışıyormuşuz kızlar ?
Ben evdeyim .
evlenmeden calışıyordum uzman finansal güvence danışmanlıgı yapıyordum . eşim çalışmamı istemediği için nişanlı iken ayrıldım işten ev hanımıyım. 2,5 yıllık evliyim