julia ve melekleri

Niye dalsınlar

Verme custum verme sürünsün

Ayy yap yapp ama bizede şey yap yolla

o gruba girmeyeni mi var sanki kodlanmış genlerine

İzmirliler güzel dedin ya izmirli olmayanlar duymasın bizi yolabilirler

Ben diyorum ki akşama gözleme yapayım bir şişe de şarap alayım elimi bile sürmiyim hepsini o yesin içsin nasıl fikir kapak olmaz mı

yarın da bi lokma bi yudum vermedin der çemkiririm

bu fikre bittim cust.Al al de gözün doysun bana söylendiğin gözleme ve şarap

Son düzenleme:
bu fikre bittim cust.Al al de gözün doysun bana söylendiğin gözleme ve şarap

vallahi yapacam dünyada hepimize yetecek kadar gözleme ve şarap var yazacağım üstüne de

dipnot: gözleme ve şarap ne kadar sofistike bi ikili

Son düzenleme:
vallahi yapacam dünyada hepimize yetecek kadar gözleme ve şarap var yazacağım üstüne de

dipnot: gözleme ve şarap ne kadar sofistike bi ikili

az utanır belki

ee kendi kaşındı bu ikili için

Rakı olsa anlayacağımda şarap ve gözleme iki farklı kültür neyse yesin işte okadar söylendi madem

Ispanakla evlilik yıldönümü kutlamaktan iyidir Just Bugün Bdv de öyle bi konu vardı da

ay kızım boğazım kötü zaten öksürük krizine girdim gülmekten o nasıl oluyomuş ya BDV aldı başını gitti

bekret konusu noldu

Ispanakla evlilik yıldönümü kutlamaktan iyidir Just Bugün Bdv de öyle bi konu vardı da

okudum okudum mantık kuramadım ama evlilik yıl dönümü kadın ıspanak vardı yemek yapmadım diyor

Adam yine insaflı davranıp yemeğe çıkarmış

az utanır belki

ee kendi kaşındı bu ikili için

Rakı olsa anlayacağımda şarap ve gözleme iki farklı kültür neyse yesin işte okadar söylendi madem

ben taze fasulye şeftali ve ayran yemiştim bi kere

ay kızım boğazım kötü zaten öksürük krizine girdim gülmekten o nasıl oluyomuş ya BDV aldı başını gitti

bekret konusu noldu

Kadın ıspanak var diye geceye yemek hazırlamıyor.Kocasıda madem yemeğe çıkalım diyor.
İtalyan restoranına gidiyorlar kadın pahalı bir şey söylemek istemiş eşide daha uygun bir şey söyle o olmaz demiş.Pizza söylemişler
kadıncağız bozulmuş buna bana neden öyle diyor diye.Not:durumları iyi değilmiş bu aralar

just bu ne vefasızlık hemençıkmıssın bunalımdan

ay beni ööldürcek misiniz baya anlayışlı bi kadınmış ya lahmacuncuya da götürebilidi valla italyan restoranına götürmüş kadın ay bakayım yorumlarda kesin dalga geçmişlerdir

ben zar konusu istiyorum çok eksiğim bugün

bekret konusu noldu

Bekret konusunu ne sen sor ne ben söyliyim :26: Mahalle kavgasından beter oldu
okudum okudum mantık kuramadım ama evlilik yıl dönümü kadın ıspanak vardı yemek yapmadım diyor

Adam yine insaflı davranıp yemeğe çıkarmış

Aynen stillcim ıspanaktan girmiş konuya ama italyan lokantasından çıkmışlar

ıspanaklada mı çıkmış maydonozun modası geçmiş o zaman

Ay ben bundan bişi anlamadım ama :26:

şeftali ne alaka ayol

Pilavla tatlı yememiştim bende çok pis boğazım yaa

bilmiyorum ki canım çekmişti pilavla tatlıyı karıştırıp mı yedin anlamadım

julia napıyım adamı bunalımda bırakmıyo bunlar sen destek olsaydın çıkmazdım tek kalınca asimile ettiler beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…