julia ve melekleri

:18::18::18: gerçekten mi ?

valla asla demem ki siz niye güzelsiniz haşa asla,sonra şey yapmam hmm güzelliklerini nasıl bozabilirim demem.Kıskanmak şöyle dursun bağrıma bilem basarım

gel gel sen yamacıma

Bekret konusunu ne sen sor ne ben söyliyim :26: Mahalle kavgasından beter oldu

Aynen stillcim ıspanaktan girmiş konuya ama italyan lokantasından çıkmışlar

Ay ben bundan bişi anlamadım ama :26:

yaaa okuyamadım azcık anlatın neler söylendi

hemen ger, dön bunalımaaa

valla asla demem ki siz niye güzelsiniz haşa asla,sonra şey yapmam hmm güzelliklerini nasıl bozabilirim demem.Kıskanmak şöyle dursun bağrıma bilem basarım

gel gel sen yamacıma

:18::18::18: ben en iyisi yawaştan kendi topiğime kaçayımm

hemen ger, dön bunalımaaa

ama ben burda iyiyim plan bile yaptık kızlarla akşama gözleme yapıcam şarap alıcam gelmesine yakın dünyada hepimize yetecek kadar gözleme ve şarap var yazıcam

ya şu ıspanaklı konu nerde

Bekret konusunu ne sen sor ne ben söyliyim :26: Mahalle kavgasından beter oldu

Ay ben bundan bişi anlamadım ama :26:

ben konuyu tam okumadan yazmışım ben kocası ıspanak aldı sandım daha öncede maydonoz getireni duymuştum da :26:

yaaa okuyamadım azcık anlatın neler söylendi

Mesela Still ve ben Türk olmadığımızı öğrendik bugün
Neden çünkü Türk kızları esmer kısa ve kıllı olurmuş

ama ben burda iyiyim plan bile yaptık kızlarla akşama gözleme yapıcam şarap alıcam gelmesine yakın dünyada hepimize yetecek kadar gözleme ve şarap var yazıcam

en iyisini yaparsın cnm

ben hiç bişi yapmıcam

Çekirdek alıp geldim kızlar

Keyifler nasılllllllllllllllllll

bende anlamadım sen ıspanak yapmışsın ki yapmamış dünden kalma yemekmiş adam yine insanlık etmiş italyan restorantına götürmüş

Trajıkomik bi durum

Her ıspanak yapanı italyan restorantına götürselerdii ooo italyanlar ülkeyi satın alırdı

ama yaranazsın bizim hatunlara

Evet pislik var az bende nasıl bi gelmişlerse bana

Böl parçala yönet

birinin de yengeç sözlüsü ona demiş ki evlenince kim kimi üzerse yatağa girince dudağından öpsün üzen demiş kız da buna karşılık bi fikir bulamamış aman yarabbi kahroldum derde bak

Mesela Still ve ben Türk olmadığımızı öğrendik bugün
Neden çünkü Türk kızları esmer kısa ve kıllı olurmuş

ana ben de değilim o zaman

ben çerkesim zaten anne tarafından

kızlar ben çıkıorum akşama görüşürüz

birinin de yengeç sözlüsü ona demiş ki evlenince kim kimi üzerse yatağa girince dudağından öpsün üzen demiş kız da buna karşılık bi fikir bulamamış aman yarabbi kahroldum derde bak

Ciddimisin bakayım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…