julia ve melekleri

Ben ıspanak yaptım da ex öküzüm bi kere beni italyan lokantasına götürmedi

Çekirdek alıp geldim kızlar

Keyifler nasılllllllllllllllllll

Hoşgeldinn sabah tanıştık sonra kayboldun
ya şu ıspanaklı konu nerde

Konunun adı sizce ben abartıyor muyum gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam

ne yazsam banlanırım ya sen bana şu ıspanak konusunu göndersene az okuyayım da neşeleniyim

Benimkisi namaz kılcaktı , akıllı telefonlar da hazır sözlük oluo ya ben çok yanlş şeyler yazıp gönderiyorum hala alışamadım sözlk kafasna göre başka bişi yapıo yazdğım mesajı , beimkine allah kablolu etsin diye git ( allh kbul yazmıştım ) ben ama

içimden geldi anlatayım dedimm ben hala gülüyorumm

Son düzenleme:

Çoğu alıntılara geri denemedim bugun kusura bakma canım..

Ya annemin arkadaşı oturmaya geldi , benimde arkadaşlarım vardı onlarlaydım bugun...

Bu arada just gelmiş ne olmuş ne bitmiş diye soracağım ama cevaplamazsınız herhalde. Git geçmişi oku dersiniz..

Öyle dersiniz size çekirdeklerimden veeememmmm

ana ben de değilim o zaman

ben çerkesim zaten anne tarafından

Hıh iyi bari en azından sen kökenini biliyorsun biz ne yapalım nerelere gidelim
Bide ortalığı karıştıran üye 2.üyelik çıktı kimdi acaba çok merak ettim :26:

askdsf

biz daha yeni evlenceğimiz zaman eşime mesaj atıyorum bak aşkım eve yatak geldi mi yazıcaktım t ve r yan yana ya qwerty de ne yazdım siz düşünün

Hıh iyi bari en azından sen kökenini biliyorsun biz ne yapalım nerelere gidelim
Bide ortalığı karıştıran üye 2.üyelik çıktı kimdi acaba çok merak ettim :26:

aslında o benim itiraf ediyorum geçen gün öyle kocamla tv izliyoduk bişey zıpladı gitti öyle ötelere doğru bir de baksam ki bekretim tutamadım onu kollarımda

İyi yapmışsın canım ne güzel değişiklik olmuştur :)

Sen çekirdeklerini al gel bende kahve yapıyım miss

ne yazsam banlanırım ya sen bana şu ıspanak konusunu göndersene az okuyayım da neşeleniyim

Baktım Bdv ye bulamadım :26: Tekrar bakacağım geçmiş sayfalara

Ben ıspanak yaptım da ex öküzüm bi kere beni italyan lokantasına götürmedi

Ben ıspanakta yapmadım götürmedi de bu bağlamada ben daha avantajlıyım en azından ıspanakla uğraşmamaışım

ahahaha şüphelerim yok değil koca Türkiyeye sığamadık

Görürşürz culyam

serinlet yawrum üfle bize

İyidir jagım seni gördüm daha iyi olsun senden naber

İyiyim konçitam, bugün herhangi bir çukura düşmedim bir yerimi burkmadım.Sağlamım çok şükür..

Ama heran herşey olabilir..

Üfle dedin de, sabahları toplu taşıma araçlarına binmekten nefret ederim.Havasız yerleri sevmiyorum.Bin bir çeşit ağız kokusunun yoğun olduğu zamandır ..

Dün kadının teki nasıl sarımsak yediyse artık, arkadan feci şekilde kokusu geliyordu..
Tıklım tıklım doluydu .Ölücem sandım havasızlıktan..

askdsf

biz daha yeni evlenceğimiz zaman eşime mesaj atıyorum bak aşkım eve yatak geldi mi yazıcaktım t ve r yan yana ya qwerty de ne yazdım siz düşünün

azcık daha da aç anam anlamadım noluo t ve r yanyana gelince ?

Senin başına neler geliyor öyle yawrum dışarı çıkınca

Dışarısı senin için cadı kazanı

Midem bulanır hemen çıkarırım valla hele yazın ne beter oluyor o toplu taşıma araçları

Son düzenleme:
aslında o benim itiraf ediyorum geçen gün öyle kocamla tv izliyoduk bişey zıpladı gitti öyle ötelere doğru bir de baksam ki bekretim tutamadım onu kollarımda

Yaa sorma benimde öyle bi anda gidiverdi ne olduğunu anlayamadım peşinden koştum ama yetişemedimm canım bekretim şimdi kimbilir nerde ne yapıyor karnı aç mı üşüyor mu bunlar bi türlü çıkmıyor aklımdam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…