- Emoji Skoru
- 62.447
- Puanlar
- 898
İyi yapmışsın canım ne güzel değişiklik olmuştur :)
Sen çekirdeklerini al gel bende kahve yapıyım miss
yatak yerine ya.ak yazmış oluyorumay çok utandımdı
Yaa sorma benimde öyle bi anda gidiverdi ne olduğunu anlayamadım peşinden koştum ama yetişemedimm canım bekretim şimdi kimbilir nerde ne yapıyor karnı aç mı üşüyor mu bunlar bi türlü çıkmıyor aklımdam
ayyy ben bunlara gülmemek için ağzımı kapatıyorummmm evde tek tek okucam gülücemmm
ay çatlıcam gülmem lazımm kahkaha atarak şiştim
Senin başına neler geliyor öyle yawrum dışarı çıkınca
Dışarısı senin için cadı kazanı
Midem bulanır hemen çıkarırım valla hele yazın ne beter oluyor o toplu taşıma araçları
içinde patlamasın kahkalar gül gül boşver
ofisteyim şimcik başkalarıda var ondan gülemiorum ara sıra tıs tıs kaçıveriosıyırmış bu kız dicekler
Baktım Bdv ye bulamadım :26: Tekrar bakacağım geçmiş sayfalara
Ben ıspanakta yapmadım götürmedi de bu bağlamada ben daha avantajlıyım en azından ıspanakla uğraşmamaışım
KK da oyun oynarken çekirdek yiyemiyorum daha doğrusu çekirdeğin içi hariç her yerini yiyorummm
nanakör sen öyle yıllarca besle büyüt sakla onu oranda o bi anda gidiversinbence kendine yeni bi yer bulmuştur o artık melek oldu merak etme
ay saçmaladkça saçmalıyorum
ay tıs tıs diye mi gülüyosun
çay mı koysak napsak muhabbet de koyu
Zaten benim öküz etoburdu gitseydikte muhtemelen italyan restoranı değil de ocakbaşı olurdu
İç çekirdek al canımm en temizi
Meleğimm seni çok özledimm ( Giden bekret'e mektuplar )
Jagger sen nereliydin canım ?
Bu olay hepimizin başına geliyor ama çok fazla takmıyoruz herhalde..
Araçta klima var, adam klimayı açmaya üşeniyor..
Camı açıyoruz ay çok üşüdük diye kapatıyor kime denk geldiysem..
Ulan dondunuz sanki az hava gelsin içeri be !
Benimde midem bulanıyor bu yüzden çok hassasım.Kapıya yakın yerlerde otururum .İnen binen olduğu için kapı açıldığında hava geliyor..
Hala bulamadım ıspanak konusunu deliricem
Zaten benim öküz etoburdu gitseydikte muhtemelen italyan restoranı değil de ocakbaşı olurdu
İç çekirdek al canımm en temizi
Meleğimm seni çok özledimm ( Giden bekret'e mektuplar )
Karadenizin bir ili.Ama şuan zonguldakta oturuyorum istanbulda ise yaşıyorum çok acayip bir yer bildirimi oldu
Özeli , özelde konuşalım Bons..
Karadenizin bir ili.Ama şuan zonguldakta oturuyorum istanbulda ise yaşıyorum çok acayip bir yer bildirimi oldu
Özeli , özelde konuşalım Bons..
Ya onu diyorsun jagım geçende sınavdan donuyorum bir trafik bir trafik arabanın içi iğne atsan yere düşmüyor.İstif şekliyiz neredeyse camlara yapışıyorum ya hava alacağım diye bende de kapalı alanda kaldığımda nefes alamam sorunu vardarlanıyorum fena bi şey.
Kendi aracın olacak anacım.Ama benımde hiç hevesim yok arabalara
bende baktım bulamadım nereye gitti anlamadım :26:
kesinlikle canım
Oy yawru sendemi Karadenizlisin
Bugün baya bi İzmir'li vardı burda dedim sen de mi İzmir'lisin acaba değilmişsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?