julia ve melekleri

ahaha bende kokusundan anladım. ama dolapta nasıl bozuldu o yaa:44: gevurun sütü bile dayanıksız

Hadi ya iyiki fark ettin :26:

var tabi kız olmaz mı kek bile var tahinli

ıspanaklı gözleme yaparım ben de bıyyy şampanya değil o şarap lütfen

Tamam şarap ıspanaklı gözleme iyi fikir belki seninkine ilham gelirde seni restoranta götürür

STİİİİİİİİİİİİİİİL koş gız zar konusu açıldı yine

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687534

Anaa geliyorumm

Son düzenleme:
Hadi ya iyiki fark ettin :26:

Tamam şarap ıspanaklı gözleme iyi fikir belki seninkine ilham gelirde seni restoranta götürür

he vali kebabı söylerim o da höşşt len param yok der ben de ekmek soğan yerim

ddilsah gız biz zar konusundayız

he vali kebabı söylerim o da höşşt len param yok der ben de ekmek soğan yerim

ddilsah gız biz zar konusundayız

Bence o an bir şey demezde ileride hesabını yapabilir sen en iyisi soğan ekmekten ayrılma garanti ses de edemez

Bence o an bir şey demezde ileride hesabını yapabilir sen en iyisi soğan ekmekten ayrılma garanti ses de edemez

çeşitliliğe gerek yok diyosun

kızım ben sana çok ısındım ya önceden yorumlarını görünce çekiniyodum senden soğuk bu diyodum

içinden cinnop çıktı senin

çeşitliliğe gerek yok diyosun

kızım ben sana çok ısındım ya önceden yorumlarını görünce çekiniyodum senden soğuk bu diyodum

içinden cinnop çıktı senin

Bdv deki yorumlarıma mı yok anacım ya aslım bu benim burada ne görüyorsan o

Bende sana çok ısındım canım benim

ben o konunun espirisini çözemedim:26:

Ispanak konusunu bilmiyorsun dimi sen dilşahım

Kadın kocasına yıl dönümlerinde sunden kalma ıspanak varmış onu koymuş onune

linkii var mı? yeni konu mu?? başlığı ne zıplıyım hemen

bekareti takıntı yapan kız var yaa onu çözemedim. sende yorum yazmışsınn

gitmiş mi gitmemiş mi ona takıyor aslında ama bisürü şeye takıyormuş gibi konunun içine gizlemiş işte

ay evet orda çok soğuk nevalesin cadı

gitmiş mi gitmemiş mi ona takıyor aslında ama bisürü şeye takıyormuş gibi konunun içine gizlemiş işte

ay evet orda çok soğuk nevalesin cadı

böööğğğk geldi bu bekaret konularından. kk'da yapay bekaret satıcam. şüphesi olan alsın. soksun bi yerine.. töbe töbee yaaa

böööğğğk geldi bu bekaret konularından. kk'da yapay bekaret satıcam. şüphesi olan alsın. soksun bi yerine.. töbe töbee yaaa

çinliler yapmış kız onu da takıyomuşsun oraya kanıyomuş mu ne

zirzoplar hiç şaşırmadım. yapmadıkları şey yok

bi de bi yerde okumuştum bazı kadınlar yıldönümlerinde falan fantezi olsun diye diktiriyorlarmış kocalarına sürpriz olsun tekrar yaşayalım diye

Allah korusun ya bidaha tövbe

bi de bi yerde okumuştum bazı kadınlar yıldönümlerinde falan fantezi olsun diye diktiriyorlarmış kocalarına sürpriz olsun tekrar yaşayalım diye

Allah korusun ya bidaha tövbe

böyle fantazi olmaz olsun Nerdee benim ayucukluu pijamalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…