julia ve melekleri

bi de bi yerde okumuştum bazı kadınlar yıldönümlerinde falan fantezi olsun diye diktiriyorlarmış kocalarına sürpriz olsun tekrar yaşayalım diye

Allah korusun ya bidaha tövbe

Ay bunu bende biliyorum ya fantağğzilerine şapim öyle fantazimi olur

fantazi dediğin kırbaçla kelepçeyle olur

böyle fantazi olmaz olsun Nerdee benim ayucukluu pijamalarım

Ayucuklu pijamayla olmuyor o işler şekerim bak millet fantağzi diye aya çıkacak sen hala a yıcıklı çiçekli böcekli pijama peşinde koş

ahaha saol bakacağım onada şimdük şuna takıldım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687570&page=2

Ayucuklu pijamayla olmuyor o işler şekerim bak millet fantağzi diye aya çıkacak sen hala a yıcıklı çiçekli böcekli pijama peşinde koş

napıyım doğayı seviyorum.. öküzü ayı çeker didiiim ama olmadı (buradaki ayı ben değilim pijama)

Ben gideyimde yemek hazırlayayım bizimkiler gelir şidmi

Görüşürüz

Seni görmedim stillcim ama yüzünde kalbinde güzeldir hissedebiliyorum

Hıh anlaştık o zaman

Kocayı yeni bıraktım verdiğin şıklarda en uygunu savaşmak
oh iyi yapmışsınbekarlık sultanlık

Aa hayırdır canım benim:26:
kız burda sohbet ediyoduk ya 3 4 gibiböyle bi an kalbim sıkıştı göğsüm ağrıdı nefes alamadım.
sonra sırtıma vurdu ağrı böyle sol kolumu hareket ettiremedim nefessiz kaldım gözüm doldu15 dk öyle can çekiştim resmennetten baktım kriz miriz diyoyarın kardiyolojiye gidcez

Ay ciddimisin canım

Daha önce böyle oluyor muydun.Ya da koluna ağrı vurduğu felan.

Çok geçmiş olsun canım ya ihmal etme git

Ay ciddimisin canım

Daha önce böyle oluyor muydun.Ya da koluna ağrı vurduğu felan.

Çok geçmiş olsun canım ya ihmal etme git
koluma hiç vurduğu olmadı ama kalp sıkışmalarım çok oluyodu öyle nefes alamıyodum gece sıkışmadan uyandığım bile olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…