Abooo bizim eski kadro buradaymışHerkese selamlar, tanıdıklarım ve tanımadıklarım, tanışmaya ve muhabbetinize ortak olmaya geldim Yer var mı bana da
Hatırladım sanki eski nickini. Askerlik zor şimdiden kolay gele
Limonumm niye yazmıyorsun da altlardan izliyorsun bakayım
arkadaşım 8 yıllık evli kocası kadın doğumcu diyorum ki 10. yılında diksin o fantezi yapınbi de bi yerde okumuştum bazı kadınlar yıldönümlerinde falan fantezi olsun diye diktiriyorlarmış kocalarına sürpriz olsun tekrar yaşayalım diye
Allah korusun ya bidaha tövbe
kız burda sohbet ediyoduk ya 3 4 gibiböyle bi an kalbim sıkıştı göğsüm ağrıdı nefes alamadım.
sonra sırtıma vurdu ağrı böyle sol kolumu hareket ettiremedim nefessiz kaldım gözüm doldu15 dk öyle can çekiştim resmen netten baktım kriz miriz diyo yarın kardiyolojiye gidcez
Dilşahcığım
yok abla evimiz normal sıcaklıkta zaten sürekli kalp sıkışmalarım vardı benim 20 15 dk sıkışırdı yarım nefes alabilirdim ancak bu sefer ki çok şiddetli olduselam ttalım kuzendeydim telden bakmaya çalıştıö şarj bitince yazamadımhoşgeldin burda toplandık gibi bir şey oldu yeneiler de var eğlenceliyiz gayet
arkadaşım 8 yıllık evli kocası kadın doğumcu diyorum ki 10. yılında diksin o fantezi yapın
canım kas ağrısı da olabilir. bende yıllardır uğraşıyorum kalp diye çok korktum üşüttün mü ya da bi soğuk bir sıcakta kaldın mı ?
yok abla evimiz normal sıcaklıkta zaten sürekli kalp sıkışmalarım vardı benim 20 15 dk sıkışırdı yarım nefes alabilirdim ancak bu sefer ki çok şiddetli oldu
koluma hiç vurduğu olmadı ama kalp sıkışmalarım çok oluyodu öyle nefes alamıyodum gece sıkışmadan uyandığım bile olmuştur
dertliyim kederliyim still2gündür ev sahibim bir belge verecek bana. Veremedi gitti Kıl oluyorum şöyle rahat insanlara yaa
selamlar kızlar
just gözleme ve şarap çok romantik doğuyla batının sentezi
bi ara izmire gelsem baya gezidrecek arkadaşım oldu
culi sakin ol kuzum ya kendimde seni görüyorum biz tepemize çıkardıkben inş son noktayı koydum bakalım çünküsü kurusun
perse napıyo ki amaleiyatı nasıl geçti ki
sınav stresim var ama mesela sınavı hiç düşünmediğim zamanlar oluyo ağrı bugün gülüyoduk topikte o an oldu mesela bi ara gece kalktım geçen sene de vardı biraz umarım strestendirAy canım sakın ihmal etme git bi an önce.Önceden niye gitmedin ki
Stres yaptığın biğr şey varmı üzüldüğün sınav stresi gibi
gidicem,ederim abla sağolunay canım aksatma o zaman yarın git haberdar et olur mu??
selamlar kızlar
culi sakin ol kuzum ya kendimde seni görüyorum biz tepemize çıkardıkben inş son noktayı koydum bakalım çünküsü kurusun
yok abla evimiz normal sıcaklıkta zaten sürekli kalp sıkışmalarım vardı benim 20 15 dk sıkışırdı yarım nefes alabilirdim ancak bu sefer ki çok şiddetli oldu
http://pdrgunlugu.net/saplantili-ve-takintili-ask-nedir/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
ben okuyacağım bakalım neymiş halim
just ablaya anlattım anksiyete krizi olabilir dedi inş strestirSelam güzellik
Tatlım ihmal etme git mutlaka doktora. Stresten de olabilir belki.. Neyse teşhis koymayalım biz just kızıyoo
Bana bir şey yazma zati
sınav stresim var ama mesela sınavı hiç düşünmediğim zamanlar oluyo ağrı bugün gülüyoduk topikte o an oldu mesela bi ara gece kalktım geçen sene de vardı biraz umarım strestendir
gidicem,ederim abla sağolun
Selam güzellik
Tatlım ihmal etme git mutlaka doktora. Stresten de olabilir belki.. Neyse teşhis koymayalım biz just kızıyoo
selamlar kızlar
ölmicem bırakmıcam yakanızıgel gel ben gezdiririm seni
periye bişey olmıcak ben hissettim burdan Maşallah diyelim :)
yapıyorum inş ondandır diyorum ailemde kötü oldu onları stres diye telkin ettim lakin kendimi edemedim:26:canım benim kuzum benim onlarda acil durum olduğu için yazdım naıslın öküzcan aradı mı ?
tamam tatlım. sınavlar falanda stres yapıyorsan
selam bebek
Ne belgesi bu mühim bir şey mi canım:26:
Bana bir şey yazma zati
just ablaya anlattım anksiyete krizi olabilir dedi inş strestir
ölmek için çok gencim
gel gel ben gezdiririm seni
periye bişey olmıcak ben hissettim burdan Maşallah diyelim :)
ölmicem bırakmıcam yakanızı
yapıyorum inş ondandır diyorum ailemde kötü oldu onları stres diye telkin ettim lakin kendimi edemedim:26:
sınav stresim var ama mesela sınavı hiç düşünmediğim zamanlar oluyo ağrı bugün gülüyoduk topikte o an oldu mesela bi ara gece kalktım geçen sene de vardı biraz umarım strestendir
gidicem,ederim abla sağolun
canım benim kuzum benim onlarda acil durum olduğu için yazdım naıslın öküzcan aradı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?