julia ve melekleri

Abooo bizim eski kadro buradaymış Herkese selamlar, tanıdıklarım ve tanımadıklarım, tanışmaya ve muhabbetinize ortak olmaya geldim Yer var mı bana da

Hatırladım sanki eski nickini. Askerlik zor şimdiden kolay gele

Limonumm niye yazmıyorsun da altlardan izliyorsun bakayım

selam ttalım kuzendeydim telden bakmaya çalıştıö şarj bitince yazamadım hoşgeldin burda toplandık gibi bir şey oldu yeneiler de var eğlenceliyiz gayet

bi de bi yerde okumuştum bazı kadınlar yıldönümlerinde falan fantezi olsun diye diktiriyorlarmış kocalarına sürpriz olsun tekrar yaşayalım diye

Allah korusun ya bidaha tövbe
arkadaşım 8 yıllık evli kocası kadın doğumcu diyorum ki 10. yılında diksin o fantezi yapın

canım kas ağrısı da olabilir. bende yıllardır uğraşıyorum kalp diye çok korktum üşüttün mü ya da bi soğuk bir sıcakta kaldın mı ?

yok abla evimiz normal sıcaklıkta zaten sürekli kalp sıkışmalarım vardı benim 20 15 dk sıkışırdı yarım nefes alabilirdim ancak bu sefer ki çok şiddetli oldu

selamlar kızlar

just gözleme ve şarap çok romantik doğuyla batının sentezi

bi ara izmire gelsem baya gezidrecek arkadaşım oldu

culi sakin ol kuzum ya kendimde seni görüyorum biz tepemize çıkardık ben inş son noktayı koydum bakalım çünküsü kurusun

perse napıyo ki amaleiyatı nasıl geçti ki

Son düzenleme:
yok abla evimiz normal sıcaklıkta zaten sürekli kalp sıkışmalarım vardı benim 20 15 dk sıkışırdı yarım nefes alabilirdim ancak bu sefer ki çok şiddetli oldu

ay canım aksatma o zaman yarın git haberdar et olur mu??

koluma hiç vurduğu olmadı ama kalp sıkışmalarım çok oluyodu öyle nefes alamıyodum gece sıkışmadan uyandığım bile olmuştur

Ay canım sakın ihmal etme git bi an önce.Önceden niye gitmedin ki

Stres yaptığın biğr şey varmı üzüldüğün sınav stresi gibi

Bana bir şey yazma zati

Ay canım sakın ihmal etme git bi an önce.Önceden niye gitmedin ki

Stres yaptığın biğr şey varmı üzüldüğün sınav stresi gibi
sınav stresim var ama mesela sınavı hiç düşünmediğim zamanlar oluyo ağrı bugün gülüyoduk topikte o an oldu mesela bi ara gece kalktım geçen sene de vardı biraz umarım strestendir
ay canım aksatma o zaman yarın git haberdar et olur mu??
gidicem,ederim abla sağolun

Selam güzellik

Tatlım ihmal etme git mutlaka doktora. Stresten de olabilir belki.. Neyse teşhis koymayalım biz just kızıyoo

Selam güzellik

Tatlım ihmal etme git mutlaka doktora. Stresten de olabilir belki.. Neyse teşhis koymayalım biz just kızıyoo
just ablaya anlattım anksiyete krizi olabilir dedi inş strestir
ölmek için çok gencim

Bana bir şey yazma zati

canım benim kuzum benim onlarda acil durum olduğu için yazdım naıslın öküzcan aradı mı ?

tamam tatlım. sınavlar falanda stres yapıyorsan

Selam güzellik

selam bebek

gel gel ben gezdiririm seni

periye bişey olmıcak ben hissettim burdan Maşallah diyelim :)

gel gel ben gezdiririm seni

periye bişey olmıcak ben hissettim burdan Maşallah diyelim :)
ölmicem bırakmıcam yakanızı
canım benim kuzum benim onlarda acil durum olduğu için yazdım naıslın öküzcan aradı mı ?

tamam tatlım. sınavlar falanda stres yapıyorsan

selam bebek
yapıyorum inş ondandır diyorum ailemde kötü oldu onları stres diye telkin ettim lakin kendimi edemedim:26:

Git kuzum doktora bunca zaman ihmal etmen hata

Görüştük bile de.Kız kardeşi vasıtası ile oldu yoksa buluşmazdım.Kız kardeşi çıkalım dedi.Çıktık benimde kargom vardı onun adına almış getir dedim şuraya getirdi.Beraberdik işte Dün akşamda özür diledi ama çıkarcı diler tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…