oh sevindim bundan sonra ipleeri sıkı tut yamuklanmasın
şu an düşünmüyorum hamileliğimi yalnız geçirmek gibi bir niyetim yok zaten önce bazı testler yaptırmam lazımmış acelesi yok yani.
dipnot: nefes alırken tıkanıyorum fıyyyy diye ses geliyo ciğerlerimden
91liyim iste duzelsin diye ugrastik durdukk bos yeree
Sen kac yaindasn ki canimm
keramet izmirde olsa bana yansırdı herhalde 23 yıldır
nasıl bıraktın ya :44: ben tekrar bebek fikrine geri dönersem bırakıcam ama nasıl bilmiyorum
hangi okuldan mezunsunüniversite yani
benimki beni nasıl kafaladı bilmiyorum öyle kendine bakan biri de değildi bezmiş salaş dağınık biriydi
o zaman öncce kontrol ettir kendini cnmmm bi doktora danış bebek için yasın daha çok genç zatenönce senin sağlıgın sen sağlıklı olmalısın ki bebegine iyi bakabilesin demi kuzum
benide takın
değmesin bencede....... siz çok daha mutlu olunnnnn
sonra ben gibi olursun kadın doğuma gitti mi kaç aylık derler
ay hiç unutmam ya bekarken şeyden bakıyolar ya idrarla dolduruyon keseyi de
iyi akşamlar kızlar ne var ne yok
just son durum ne balımm
81 liyim tatlımmmmm......benim hiç 2,5 yıl süren bi ilişkim olmadı. ben biraz bencildim, öyle çok üzülmeye gelemedim hiç.... önemliyim kızım ben, önce ben beni önemsemeliyim ki başkası da haddini bilsin.... bulunmaz hint kumaşıyım evet, süperim, harikayım bitaneyim, iyiki varım, ben olmasam dünya beni şu an tanıyanlar için daha eğlentisiz bi yer olcaktı kesin, o yüzden kıymetimi bilmeliler..... diye dolanan biriyim
bi tarih belirledim kendime, o gece evdeki tüm sigaraları içtim en son saat 23:45 de.... sonra içmedim... ama şimdi de arada kocamın sigarasını yakıp ona veriyom....
ege mezunuyum canım ben, bilgisayar 2 yıllık...
Amiiin cancağzııımm amiiiiiiinnnnnnn
İnşallahhhhhhhhhh
Neee
Julii naber kııızz
askılı t short le soğuğa çıkmanın etkisi olabilir canımmmmpeki bu ciğerlerim neden olabilir sence :26:
takmıyonuz culi ablatakıoz yaaa kız
merabaaaben takıyım mı seni.... naber tatlım... ben yeniyim galibaaaa
askılı t short le soğuğa çıkmanın etkisi olabilir canımmmm
Gelsede cikiyo yoldano zaman bidaha tutuşturcaksın eylülüm yola gelene kadar
81 liyim tatlımmmmm......benim hiç 2,5 yıl süren bi ilişkim olmadı. ben biraz bencildim, öyle çok üzülmeye gelemedim hiç.... önemliyim kızım ben, önce ben beni önemsemeliyim ki başkası da haddini bilsin.... bulunmaz hint kumaşıyım evet, süperim, harikayım bitaneyim, iyiki varım, ben olmasam dünya beni şu an tanıyanlar için daha eğlentisiz bi yer olcaktı kesin, o yüzden kıymetimi bilmeliler..... diye dolanan biriyim
bi tarih belirledim kendime, o gece evdeki tüm sigaraları içtim en son saat 23:45 de.... sonra içmedim... ama şimdi de arada kocamın sigarasını yakıp ona veriyom....
ege mezunuyum canım ben, bilgisayar 2 yıllık...
takmıyonuz culi ablasevgülüm yok diye mi aday yok napiyim bu tipe kim gelir
astım falan olmasın cnmmm bi bakın doktora yaaapeki bu ciğerlerim neden olabilir sence :26:
Julii naber kııızz
en korkutan da hamile kalınca nasıl bırakıcam yani kesinlikle içemem çünkü masum bi cana zarar veremem ama özlerim ya
9 ay gebelik 6 ay emzirdiğini düşün 1.5 yıl sigara yok
üniversitedaşız
takmıyonuz culi ablasevgülüm yok diye mi aday yok napiyim bu tipe kim gelir
merabaaaevet yenisin tanışalım ben 18 yaşındayım ilişkim yok adaylarımı bekliyorum üniye hazırlanıyorum 2.senem kazanıcam artık inş dinimiz amin:26:
tişkür ederim abla bi sen seviyon yoksa kimse sevmiyo duy cast abla duyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyoyyy ablacımmm bn yazıorum bak sanaa
astım falan olmasın cnmmm bi bakın doktora yaaa
iyiyim yawrum sen nasılsın
oyyy ablacımmm bn yazıorum bak sanaa
astım falan olmasın cnmmm bi bakın doktora yaaa
iyiyim yawrum sen nasılsın
önce bırak öyle gebe kal zaten... yani 2 yıl yok sigara tatlım.... ama ben zaten ömrü billah çok içmedim, en çok üni döneminde günde 1 paket 1 yıl.... sonra hep ya yarım paket yada 4-5 taneydi, o yüzden sıkıntı olmadı üniversitedaş
bende 22 martta 33 olcam tatlım, ama ruhum genç, bana abla muamelesi yapmainş kazanırsın dinimiz amin
hiç ultrasonla bakmadılar mı sana :26: bekarken su içiyon içiyon keseyi dolduruyon anca öyle bakıyolar :26: alttan bakamadıkları için
daha uzandıklarını falan söylemedim.... tam dizime yatırıp totişine vurulmalıksın tatlımcımmm, o smile olmadığından kafana vurcaz mecbuuurrrrsen oraları okuyo muydun ya
tişkür ederim abla bi sen seviyon yoksa kimse sevmiyo duy [sıze=3]cast [/sıze]abla duyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?