julia ve melekleri

Nereye kayboldunuz hepiniz yaaa
Kirbaclarin tozunumu aliyorsunuz, ne kiymetlimisler yaaa

Hala beraber i takiliyorsunuz siz ?

Iciyor olsaydi , yak bir iki cek at derdim, bisey olmazdi yani ama icmeyince bilemedim simdi, düsünmemeye bak canim...

yok canım yaa amaaannn boşver bizim kırbaççı nereye gitti

hoşbuldum canım.. içmicem kiiii

hehehe şeytan yok mu o şeytan neler düşündürüyor insana

yok canım yaa amaaannn boşver bizim kırbaççı nereye gitti

hehehe şeytan yok mu o şeytan neler düşündürüyor insana

Ne bilemmmm, kayboldular birden, julia bi gözüküyor bi gidiyor zaten :97:
Bende cikcam yaaa, basim agrimaya basliyor, hapsuruyomda habire, hastami olcam ne offf...

Ne bilemmmm, kayboldular birden, julia bi gözüküyor bi gidiyor zaten :97:
Bende cikcam yaaa, basim agrimaya basliyor, hapsuruyomda habire, hastami olcam ne offf...

dikkat et kendine diloo sıcak bi çay iç istersen ihlamur filan iyi gelir hem dinlenirsin

Romantik oluyorlar ispanyolda iyidir bak

Yapun bana ortaya karışık aşman ispanyol fransız

Tecrübe kızım

Saygıyla eğiliyorum önünde

arkadaşlara sözüm var kahveye gideceğim süslenip püslenip

Ney bendemi geleyim uçağınımı yollican hyarın geleyim diye ayy hiiiç gerek yoktu yaa neyse tamam ağlama gelicem

Nereye kayboldunuz hepiniz yaaa
Kirbaclarin tozunumu aliyorsunuz, ne kiymetlimisler yaaa

Muhteşem yüzyıla bakıyordum

Bitmedimi o dizi daha yaaa :97:

Ictim zatende bakalim artik, birak hasta olup yatip nazlanmak isterim aslinda ama maalesef cocuklarla ne yatabiliyorum nede cok nazlana biliyorum

Hahahaha
Ne oldu esin akillaniyormu canim :26:

benimde aklıma kuzucuklar geldii onlara geçerse daha zor olur senin için hasta hasta "hasta çocukla" uğraşmak çok zor ama iyiki varlar dimi

benimde aklıma kuzucuklar geldii onlara geçerse daha zor olur senin için hasta hasta "hasta çocukla" uğraşmak çok zor ama iyiki varlar dimi

Iyiki varlar, allah acilarini yasatmasin... Iste arada böyle zor oluyor napcan, gülü seven dikenine katlanir

Ictim zatende bakalim artik, birak hasta olup yatip nazlanmak isterim aslinda ama maalesef cocuklarla ne yatabiliyorum nede cok nazlana biliyorum

Hahahaha
Ne oldu esin akillaniyormu canim :26:
şu an şarj oluyor uyuyor yani
istemem yan cebime koy

delüüü ne oldu o mesele gelecek mi harbi harbi size:44:
beni daha arayan olmadı.. beben hayırlı olsun bile demediler

yapma yaa üzme sen kendini canım aksii daha kötüü herşeyine karışsalar sana nefes aldırmasalar

bir kötülüklerini görmedim aslında.. kayınlar çok para ister onun dışında ciddi bir durumumun olmadı allaha şükür. en çok da bu yüzden tedirgin oluyorum. kırgınlık soğukluk olsun istemiyorum

eşin yardımcı oluyorsa sana sıkıntı yok be dilomm.. bir elin nesi iki elin sesi demişler

Cok oluyor canim ya, sagolsun hakkini yiyemem

şu an şarj oluyor uyuyor yani

beni daha arayan olmadı.. beben hayırlı olsun bile demediler

Takma kafana canim, konusu acilirsa yine sakince anlatirsin esine...sorumluluk almak istemedigini söylersin, ayni ev icinde bi sene iyi olmaz falan dersin...Halolur insallah, sen bebegine yavruna konsantre ol

bir kötülüklerini görmedim aslında.. kayınlar çok para ister onun dışında ciddi bir durumumun olmadı allaha şükür. en çok da bu yüzden tedirgin oluyorum. kırgınlık soğukluk olsun istemiyorum

konunu sonuna kadar takip etmedim de belki şöyle olur gelir bi iki hafta kalır ve giderr öyle uzun uzadıya konaklamaz.. çocuk bakmak zaten zor pes eder ve döner evine belki..

döt kadar eve nasıl sığıcaz ki zaten düşüncesiz görümce
sağol canım. ben de kimse için bebeğimi kötü yönde etkilememeye çalışıyorum

konunu sonuna kadar takip etmedim de belki şöyle olur gelir bi iki hafta kalır ve giderr öyle uzun uzadıya konaklamaz.. çocuk bakmak zaten zor pes eder ve döner evine belki..

ben de ikisinin arasında kaldım. söylesem mi yoksa gelip sıkılmasını mı beklesem bilemedim. 2. riskli sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…