Hala beraber i takiliyorsunuz siz ?
Iciyor olsaydi , yak bir iki cek at derdim, bisey olmazdi yani ama icmeyince bilemedim simdi, düsünmemeye bak canim...
hoşbuldum canım.. içmicem kiiii
yok canım yaa amaaannn boşverbizim kırbaççı nereye gitti
hehehe şeytan yok mu o şeytan neler düşündürüyor insana
Nereye kayboldunuz hepiniz yaaa
Kirbaclarin tozunumu aliyorsunuz, ne kiymetlimisler yaaa
Ne bilemmmm, kayboldular birden, julia bi gözüküyor bi gidiyor zaten :97:
Bende cikcam yaaa, basim agrimaya basliyor, hapsuruyomda habire, hastami olcam ne offf...
Romantik oluyorlar ispanyolda iyidir bak
Tecrübe kızım
arkadaşlara sözüm var kahveye gideceğim süslenip püslenip
Nereye kayboldunuz hepiniz yaaa
Kirbaclarin tozunumu aliyorsunuz, ne kiymetlimisler yaaa
dikkat et kendine diloo sıcak bi çay iç istersen ihlamur filan iyi gelir hem dinlenirsin
Yapun bana ortaya karışık aşman ispanyol fransız
Saygıyla eğiliyorum önünde
Ney bendemi geleyim uçağınımı yollican hyarın geleyim diye ayy hiiiç gerek yoktu yaa neyse tamam ağlama gelicem
Muhteşem yüzyıla bakıyordum
Yapun bana ortaya karışık aşman ispanyol fransız
Saygıyla eğiliyorum önünde
Ney bendemi geleyim uçağınımı yollican hyarın geleyim diye ayy hiiiç gerek yoktu yaa neyse tamam ağlama gelicem
Muhteşem yüzyıla bakıyordum
Ictim zatende bakalim artik, birak hasta olup yatip nazlanmak isterim aslinda ama maalesef cocuklarla ne yatabiliyorum nede cok nazlana biliyorum
Hahahaha
Ne oldu esin akillaniyormu canim :26:
benimde aklıma kuzucuklar geldii onlara geçerse daha zor olur senin içinhasta hasta "hasta çocukla" uğraşmak çok zor ama iyiki varlar dimi
Iyiki varlar, allah acilarini yasatmasin... Iste arada böyle zor oluyor napcan, gülü seven dikenine katlanir
şu an şarj oluyorIctim zatende bakalim artik, birak hasta olup yatip nazlanmak isterim aslinda ama maalesef cocuklarla ne yatabiliyorum nede cok nazlana biliyorum
Hahahaha
Ne oldu esin akillaniyormu canim :26:
beni daha arayan olmadı.. beben hayırlı olsun bile demedileristemem yan cebime koy
delüüüne oldu o mesele gelecek mi harbi harbi size:44:
şu an şarj oluyoruyuyor yani
beni daha arayan olmadı.. beben hayırlı olsun bile demediler
yapma yaa üzme sen kendini canım aksii daha kötüü herşeyine karışsalar sana nefes aldırmasalar
eşin yardımcı oluyorsa sana sıkıntı yok be dilomm.. bir elin nesi iki elin sesi demişler
şu an şarj oluyoruyuyor yani
beni daha arayan olmadı.. beben hayırlı olsun bile demediler
bir kötülüklerini görmedim aslında.. kayınlar çok para ister onun dışında ciddi bir durumumun olmadı allaha şükür. en çok da bu yüzden tedirgin oluyorum. kırgınlık soğukluk olsun istemiyorum
Cok oluyor canim ya, sagolsun hakkini yiyemem
Takma kafana canim, konusu acilirsa yine sakince anlatirsin esine...sorumluluk almak istemedigini söylersin, ayni ev icinde bi sene iyi olmaz falan dersin...Halolur insallah, sen bebegine yavruna konsantre ol
konunu sonuna kadar takip etmedim de belki şöyle olur gelir bi iki hafta kalır ve giderr öyle uzun uzadıya konaklamaz.. çocuk bakmak zaten zor pes eder ve döner evine belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?