bilmiyorum canım ama bazen bana da öyle geliyor doğum günüme yakın telefonum bozulduu eşimde bana telefon aldı dün yeni telefon almış ona da şaşırdımOğluşunu kıskanıyomuş gibi geldi bana :)
tşk ederim canımAllah sabır versin canım sana.. diğer konuna yazdım..
düşman bellediğim falan yok ama yakın oturuyoruz sık görüşme durumları beni biraz sıktı olan bu. ayrıca kutlama için gereksiz bi gündü akşama kadar yeğenim için hastanedeydim ayrıca kendimde rahatsızım halen.evime geliniyor ama k.p ve kaynım yok saçma geldi açılçasıyahu kutlayıverin ne olacak? belki heves ediyor?
insan bi kere düşman bellemeyegörsün. diğer konularınızı bilmiyorum ama bu huzursuzluğunuzun altında başka sbebep var gibi geliyor. yoksa çok saçma yani. siz de çocuğunuzun doğum gününüzü özel bir güne yakışır şekilde kutlamasını istemez miydiniz?
ya aslında takıldığım bi noktada bu hep beraber gelselerdi yada biz onlara gitseydik daha mantıklı olurdu. neyin nesi anlamadım bi ben mi kaldım onun egolarını tatimn edecek?Saçma bi durum kendi kocası yok gelmiyor siz hastasınız sizdr pasta yeniyor. Yapılacaksa tüm aile yapılır ya da hiç yapılmaz. Ben şu anda bile kutlamam kaç yaşında kadın
bence de saçma. yani k.p falan olsa neyse anlamadım gerçekten . aslına bakarsan ilk evlendiğimde sinir olmuyordum ama zaman geçtikçe bu yapışık hallerinden daraldım.yani 1 kez de kutlanmasın ne olurçok komik ve saçma.
siz kayınvalidenize sinir oluyorsunuz sanırım biraz onu sezdim ama öyle olmasa bile çok gereksiz bir durum.
benim doğum günümde eşimle yemek yemeğe gittik ama ben beklemem bu tarz şeyler böyle günler öncesinden falan konuşmam yani:) 29 yaşındayım son bi kaç yıldır pasta falan üflemek bana da komik geliyor. k.v pastasını falan üfledi bi güzelsenınde doğum gunun bu sekılde kutlanıyor mu?
yoksa sadece kv ye has bı durum mu?
koca kadın ne gerek var böyle seylere anlamadım..
ben 30 yasındayım,kendı doğum gunumun kutlanması bıle abes geliyor bana..
hıcte bılmem kendımı mum üflerken..
bunlar gençlerın işi bence..
evet k.validemin ciddi bi doğum günü sendromu var arkadaşlar bu doğum gününden 1 hafta önce başlıyor bitince kurtuluyoruz .önce k.v nin annesi başladı annene hediye alacam diye işte doğum v.s diye dün eşim dedi tmm hediye alırız dedim sonra yine kv.nin annesi kv. de varken yarın doğum günün dedi. k.v ayy önemli değil desede hep bu konuda beklenti içinde mesele hediye değil hediyenin benim için önemi yok ama kutlama yapmak istiyor geçen sene kendini yemeğe götürttü .sabahda eşim annem akşama bize gelir dedi doğum günü için mi dedim evet dedi yemek mi yapılacak dedim yok dedi pasta alsak yeter.(yeğenim dün gece hastaneye yattı ateşten dolayı gözlem altındave ben soğuk algınlığına yakalandım hastayım)babanlar gelmeyecek mi dedim ( kaynımda var) yok ben kalabalık istemedim dedi. hiç ses etmeden sinirimi bozmadan hastaneye yeğenimin yanına gittim akşam eşim beni aldı yeğenimi de gördü.pasta alıp eve geçtik k.v yi aradı geldi anneanneside çıktı k.validemin gönlünü ettik ne eşime ne annesine anlam veremiyorum bazen .madem bişeyler yapılacak neden k.p kaynım falanda gelmiyor bi şekilde gelmiyorlarsa k.validem bunca hastalık ve kargaşanın içinde neden doğumgünü yapmaya çalışıyor anlamıyorum yada çok istiyorsa kendi evinde yapsın inanın gıcık oldum bi şekilde eşimin kanına giriyor ve dediğini yaptırıyor bi de sonra ben kocaman kadınım gerek yok diyor . tamam özel günler güzeldir kutlanır ama bu kadar abes bi kutlama olur mu bilemedim hem kendim hastayım hem de yeğenim sinirlerim bozuktu üstüne iyi gelmedi hem bu kadını hem eşimi bu emrivakilerden nasıl vazgeçircem bilmiyorum konular belki ufak ama sinir bozmaya yetiyor millet çocuğunun doğum gününü kutlar mutlu eder bende çocuk yok ben k.v ninkini yapıyorum heralde rabbim sınıyor pastanın üzerine mum ve maytapları yakarken en çok da bunu düşündüm gücüme gitti çocuk sahibi olamayan biri olarak
bende anlamadım.k.v eşime akşama gelin demiş o da ben maç izlicem gelemeyiz istersen sen gel demiş o da kabul etmiş diğerleri yok:) biz eeve gelince geldik diye haber verdik o da geldihakkaten kp neden yok
neden sadece kv ve annesi
bende bunları merak ettim
bende anlamadım.k.v eşime akşama gelin demiş o da ben maç izlicem gelemeyiz istersen sen gel demiş o da kabul etmiş diğerleri yok:) biz eeve gelince geldik diye haber verdik o da geldi
neden sana giysilerini veriyor anlamadım kabul etme yaşşıma uygun deil ihtiyacı olanna ver deminnie seni çok iyi anlıyorum bizim kv de de uzakta oturduğu halde hep bi beklenti içindedir 65 yaşındaki insanın daha ne beklediğini çözebilmiş değilim ben yaşının 3te biri gelini olarak dış kapının dış mandalıo olduğumuzdan olsa gerek giymediği kıyafetleri bana veriyor tam bir komedi anlamak ne mümkün :26: saldım çayıra
hepsi birbirinden garip.maç izlemek için gitmemişo zaman sizin oraya gitmeniz daha mantıklı degilmiydi
yani kadının dogum gününü kutlamak için siz ona gitmeliydiniz
eşin neden size çagırdıki
kocanda bi garip yahu
bende anlamadım.k.v eşime akşama gelin demiş o da ben maç izlicem gelemeyiz istersen sen gel demiş o da kabul etmiş diğerleri yok:) biz eeve gelince geldik diye haber verdik o da geldi
evet olay tam da bu aslında:)sızde yapacağı habersız doğum gunusune,haberı varmış gıbı onları nasıl cagırsın kadıncağız..
oglu gel dedı dıye geldı o hos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?