Fikirlerimizi sormuşsunuz sonra da yaptığım yoruma ki ben bence diyerek bir yorum yaptım tepki gostermıssınız. Ben de o yüzden size hoşunuza gıtmeyecek seylerı duymak ıstemıyorsanız yazMAYABILIRSINIZ dedım... Yazmayın demedım... Yanı yazdıklarıma karşılık dırek savunmaya gecınce sız bunu soyledım. Her neyse, basından berı söylemeye calıstıgımız farklı bır bakış acısıyla bu sorunu cozebılecegınız uzerıneydı.
Bu ufak meselede tamamen sız haklı olsanız bıle kı ben oyle düşünmüyorum, bu kadarcık bır mesele ıcın kendı kendınız sınır etmeye değer mı ? Esınızı yahut huzurunuzu bozmaya değer mı ? Ben de sıze bu yüzden farklı bır acıdan bakın ve basıt bır hoşgörüyle kendınızı bu sıkıntıdan kurtatın dıye yazdım yazdıklarımı. Bu nedenle kv ıle kavga edecek olay çıkaracak olmadığınıza gore bu durumu asmanın en kolay yolu hosgoru göstermek degıl mı sızce de? Dıyelım kv o kadar garıp bır kadın kı ıtıcı olduğunu bıle bıle yapıyor bu hareketlerı. O zaman bıle bu basıt meseleyı büyütmek en cok sızın huzurunuzu kaçıracaktır. O yüzden tekrar soyluyorum. Yaslı kadın, hosgorun, ılgı bekliyordur, kocası vermıordur ılgı sevgı o da hos olmasa da böyle yansıtıyordur. Sız hosgorun ne zarar edersınız kı...