k.v ve doğumgünü sendromu

Fikirlerimizi sormuşsunuz sonra da yaptığım yoruma ki ben bence diyerek bir yorum yaptım tepki gostermıssınız. Ben de o yüzden size hoşunuza gıtmeyecek seylerı duymak ıstemıyorsanız yazMAYABILIRSINIZ dedım... Yazmayın demedım... Yanı yazdıklarıma karşılık dırek savunmaya gecınce sız bunu soyledım. Her neyse, basından berı söylemeye calıstıgımız farklı bır bakış acısıyla bu sorunu cozebılecegınız uzerıneydı.

Bu ufak meselede tamamen sız haklı olsanız bıle kı ben oyle düşünmüyorum, bu kadarcık bır mesele ıcın kendı kendınız sınır etmeye değer mı ? Esınızı yahut huzurunuzu bozmaya değer mı ? Ben de sıze bu yüzden farklı bır acıdan bakın ve basıt bır hoşgörüyle kendınızı bu sıkıntıdan kurtatın dıye yazdım yazdıklarımı. Bu nedenle kv ıle kavga edecek olay çıkaracak olmadığınıza gore bu durumu asmanın en kolay yolu hosgoru göstermek degıl mı sızce de? Dıyelım kv o kadar garıp bır kadın kı ıtıcı olduğunu bıle bıle yapıyor bu hareketlerı. O zaman bıle bu basıt meseleyı büyütmek en cok sızın huzurunuzu kaçıracaktır. O yüzden tekrar soyluyorum. Yaslı kadın, hosgorun, ılgı bekliyordur, kocası vermıordur ılgı sevgı o da hos olmasa da böyle yansıtıyordur. Sız hosgorun ne zarar edersınız kı...

ben kadınlar kulübünde ilk kez konu açmıyorum tabi ki biliyorum karşıt bir şeylerin de yazılacağını.yazdıklarımı savunmaya geçmek için değil kendimi açıklamak için yazdım.
ne demeye çalıştığınızı da anladım esasen.hoş görmek aslında hem beni sıkıntıya sokmaz hem karşındakini memnun eder bunun da farkındayım ama benim zaten k.validemle ilgili bi takım sıkıntılarım var çok yakın oturuyoruz ve bazen her an dip dibe olmak beni hem sıkıyor hem yoruyor sorun aslında biraz da bu. eşime ne bu konu ne de diğer konularla ilgili bişey hissettirmiyorum ama sıkılan üzülen ben oluyorum.doğum günü geçer yılbaşı gelir ya da başka birilerinin doğum günleri k.validem de sebepler hiç bitmez ben de psikolojik olarak çok iyi bi dönem geçirmiyorum görmem gereken tedaviler hale hazır beni beklerken sürekli kendimi k.validemi oyalarken buluyorum ve bazen inanın hiç iyi olmadığım günler bunları yapmak zorunda kalıyorum(emrivakilerle) telefon eder evde misin der evet evdeyim derim ama birazdan çıkıcam dememe fırsat bırakmadan gelir yani özetle birikimler oluyor...

Son düzenleme:

Anlıyorum... O zaman durum dusundugum gıbı degıl... Allah kolaylık versin işiniz biraz zor. Eşinizle konuştuğunuz zaman size anlayış göstermez mi? Çünkü siz bunları söyleseniz kv ye kötü olursunuz. Gerci erkekler cogunlukla aılelerıne hıc laf ettırmıyorlar hele de annelerine ama... Aslında en guzelı taşınma ıhtımalınız varsa bıraz uzağa gıdebılmenız. Allah yardımcınız olsun ısınız zor....

amin çok tşk ederim eşimle hiç bu konuyu konuşmadım annesine düşkün suçlu olan kötü olan ben olurum elime bişey geçmez gibi geliyor dediğiniz gibi erkekler annelerine laf ettirmiyor çünkü annesinde ise anlayış sıfır ne yapacağımı hiç bilmiyorum nerdeyse hergün görüşmek zorundayım bahaneler buluyorum ama nereye kadar ben de bilmiyorum taşınma işi çok zor çünkü eşimin işi burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…