doğru söylüyorsun ilgi peşinde özelliklede eşimden kocası bişeyi umursamadığında bize sarıyor.dediğin gibi doğum günü pasta üflemek çocuklara daha çok yakışıyorpasta doğum günü biraz bahane gibi belki ilgi görmek içindir.birdahakine alın pastanızı siz gidin bari.
benim k.v.dede hiç unutmaz ararda aranmakta ister ama illa pasta mum istemez.banada saçma geliyor belli bir yaştan sonra çocuklara daha çok yakışıyor mum üflemek .biz 3 kişilik bir aileyiz bütün pastaları kızım üflüyor
doğru söylüyorsun ilgi peşinde özelliklede eşimden kocası bişeyi umursamadığında bize sarıyor.dediğin gibi doğum günü pasta üflemek çocuklara daha çok yakışıyor
herkesin düşüncesi farklı tabi o yaşa gediğimde hatta şimdii de telefonla hatırlanmak bana yeter maytap mum söndürmeye gerek duymam ki zaten şimdide duymuyorum .yeğenimin durumu ciddi değildi ama akşama kadar hastanede kaldım (annesi eve gitti bi süreliğine)yoruldum kendim zaten hastayım bi de k.pederimin ve kaynımın olmamasına da anlam veremedim açıkcası. annem doğumgünlerini kutlamıyor uzuuunca bi zamandır istemiyor anneler günü v.s kutlarız. yani bi doğum günüde atlansa kos koca kadına bişey olmazdı diye düşünüyorumBana göre doğumgünü kutlamasının yaşı olmaz sizde o yaşa geleceksin ne gerek var bu yaşta demezsiniz çocuklarınız hatırlasın kutlasın diyebilirsiniz. Zaten siz onlara gidecemişsiniz ama eşiniz istememiş gitmeyi o çağırmış kadın zorla getirtmemiş yani kendini. Siz de eşinize söyleseydiniz o zaman yiğenimin yanında kaldım diye yiğeninizin durumu çok mu ciddiydi. Hem hepi topu bir pasta kesmişsiniz büyütülecek en var senede bir kere oluyor bunlar. Benim kaynanam 75 yaşında 6 senelik evliyim hiç aksatmadan kutlarım. Bir oğlu var yurtdışında o da zate yani hoşuna gidiyor muylu oluyor gönlünü yapıyoruz kayınpderim ile aynı ayda doğmuşlar onunda ay sonu onu da kutlarız yine yeni kutladık demeyiz. Evlilik yıldönümlerine kadar hatırlar pasta alırım kendi oğlu bile tarihi bilmez hiç yani kutlamak istemesem eşime söylemem kutlamayız unutmuşuz derim ama gün önceden hatırlatırım eşime pasta alıcaz gidicez diye zaten hediye filan da istemez. Bazen alırım bazen almam. Bir saat oturup pasta yemekten ne çıkar maksat mutlu etmek. Kendi annenize naslsınız peki onun doğumgününü kutlamıyor musunuz pasta almıyor musunuz ya da hediye. O da eşinizin annesi. Bimiyorum ben böyle düşünüyorum. Kaynanam benim doğumgünümü sadece telefon açar kutlar yemeğe filan gideriz diye daha bir pasta filan da görmedim ama sorun etmiyorum yine de eşim bilsi doğumgünümü yeter diyorum.
hatırlanmak güzel ama yine söylüyorum bazı zamanlarda kutlama şart değil kaldı ki kutlanacaksa k.peder ve kaynımda olmalıydı saçma geldiPasta üflemek çocuklara daha çok yakışıyora bizde çocuk değiliz eşimizde hatırlamasın pasta almasın kutlamasın ne yapıyoruz hemen burada konu açıp eşim hatırlamadı bir pasta bile almadı diyoruz bence 30 yaş ile 70 yaş arasında hiç fark yok artık çocuk değiliz sonuç olarak ama siz bu yaşta bir pasta beklemez misiniz ya da yemek eşinizden insanlarda yaşlanınca çocuklarından bekliyor işte. Amaç pasta üflemek filan değil bunlar bahane karşınızdaki insana önem verdiğinizi, hatırladığını belli etmek ve mutlu etmek yanii benim annem 53 yaşında başka şehirde bazen yanında olamam ama geldiğinde mutlaka kutlarım çok mutlu olur ama kaynanamı neden mutlu edeyim banane demem kaynanama da aynısını yaparım çok mutlu oluyor. Yoksa pasta yemeyen insan mı o işin bahanesi gelenek işte pasta kesip mum üflemek.
evet k.validemin ciddi bi doğum günü sendromu var arkadaşlar bu doğum gününden 1 hafta önce başlıyor bitince kurtuluyoruz .önce k.v nin annesi başladı annene hediye alacam diye işte doğum v.s diye dün eşim dedi tmm hediye alırız dedim sonra yine kv.nin annesi kv. De varken yarın doğum günün dedi. K.v ayy önemli değil desede hep bu konuda beklenti içinde mesele hediye değil hediyenin benim için önemi yok ama kutlama yapmak istiyor geçen sene kendini yemeğe götürttü .sabahda eşim annem akşama bize gelir dedi doğum günü için mi dedim evet dedi yemek mi yapılacak dedim yok dedi pasta alsak yeter.(yeğenim dün gece hastaneye yattı ateşten dolayı gözlem altındave ben soğuk algınlığına yakalandım hastayım)babanlar gelmeyecek mi dedim ( kaynımda var) yok ben kalabalık istemedim dedi. Hiç ses etmeden sinirimi bozmadan hastaneye yeğenimin yanına gittim akşam eşim beni aldı yeğenimi de gördü.pasta alıp eve geçtik k.v yi aradı geldi anneanneside çıktı k.validemin gönlünü ettik ne eşime ne annesine anlam veremiyorum bazen .madem bişeyler yapılacak neden k.p kaynım falanda gelmiyor bi şekilde gelmiyorlarsa k.validem bunca hastalık ve kargaşanın içinde neden doğumgünü yapmaya çalışıyor anlamıyorum yada çok istiyorsa kendi evinde yapsın inanın gıcık oldum bi şekilde eşimin kanına giriyor ve dediğini yaptırıyor bi de sonra ben kocaman kadınım gerek yok diyor . Tamam özel günler güzeldir kutlanır ama bu kadar abes bi kutlama olur mu bilemedim hem kendim hastayım hem de yeğenim sinirlerim bozuktu üstüne iyi gelmedi hem bu kadını hem eşimi bu emrivakilerden nasıl vazgeçircem bilmiyorum konular belki ufak ama sinir bozmaya yetiyor millet çocuğunun doğum gününü kutlar mutlu eder bende çocuk yok ben k.v ninkini yapıyorum heralde rabbim sınıyor pastanın üzerine mum ve maytapları yakarken en çok da bunu düşündüm gücüme gitti çocuk sahibi olamayan biri olarak
amin. çok sağol. dediğin gibi kocası neyi reddetse eşime geliyor oraya gidelim,bunu yapalım v.s insanın her zaman psikolojisi iyi olmayabiliyor yorgun oluyor dün ondanda sinirim bozulduinşallah bir an evvel kendi yavrunu kucağına alırsın canım
kv ye gelince
uslanmaz kıskanç anne modeli,kocasıyla yapamadığını oğluyla yapmaya çalışan bir tip
amin çok sağol bebeğini güle güle büyüt.bu psikolji insanı çok yıkıyor bunu ancak yaşayanlar anlar çok zor benden sonra evlenenler bile şu an ya hamile yada bebek büyütüyor ben de k.validemin saçma kaprisleriyle uğraşıyorum.millet bebeğine doğum günü yapıyor ben koca kadını avutuyorumBence nazı oglusuna gecıyorda ondan
3 sene once gorumcemın dogumgununde bızımde aynı zamanda evlenen eltısınınde hamıle oldugunu ogrenmıstım ve cok kotu olmustum bızım cocugumuz olmuyodu ve doktor olmayabılır demıstı cunku polıkıstıkover sendromu vardı ve ben ogun cok uzulmustum bızımle aynı zamanda evlenen herkezın ya cocugu vardı ya hamıleydı bunu bıle bıle herkez ogun hamıle dıye o kızın uzerıen tıtrıyodu bende hamıle kalamamamın ezıklıgıyle o pıskolojıyle uzaktan onları ızlıyordum kız sureklı naz yapıyordu yok canım sunu ıstıyor yok bunu ıstıyor dıyebenımde ıcım ıcımi kemırıyordu ona yok sunu ye yok bunu ye dıyolardı butun aıle, bebek sahıbı olmayanlar o duyguyu ıyı bılır
aglamamak ıcın kendımı zor tutmustum,[COLOR=""][/COLOR] belkı kasıtlı yapılmıyordu ama bız bayanlar bu konuda cok hassas oldugumuz ıcın o an oyle algılıyoruz.
Biz 5 senemızde evlat sahıbı olduk sukurler olsun kı ve o bebek ısteyıpte bebek sahıbı olamamak nedemek mıs ben ıyı bılırım
sureklı rabbıme dua edıyorum RABBIM olmayanlarada ver dıye yemın edıyorum bebek ısteyıpte bebegı olamyan bırısının yazısını okudugumda gozlerımden yaslar suzuluyor cok kotu oluyorum.
CANIM rabbım sanada bır evlat nasıp etsın en yakın zamanda inşallah sana ve isteyen herkeze nasıp etsın amin...
amin. çok sağol. Dediğin gibi kocası neyi reddetse eşime geliyor oraya gidelim,bunu yapalım v.s insanın her zaman psikolojisi iyi olmayabiliyor yorgun oluyor dün ondanda sinirim bozuldu
bazen cidden çok daralıyorum.evime gelmişle suratımı asmayım saygıda kusur etmeyim diyorum kendimi tutuyorumboş ver güzelim oralı bile olma
ama çizgiyi de çekmeyi ihmal etme
sinirlerini yıpratacak kadar da katlanma böyle sorunlu tiplere
evet resmen kapris benim annem uzun zamandır doğum günü falan kutlamıyor hatırlamıyorum bile en son ne zaman kutlandığını bende mum falan üflemeyi yakıştıramıyorum artık kendime çocukca geliyor(benim fikrim)valla kimseyi eğlendirmeye mecbur değilim
o eşimin annesidir herkes kendi annesini memnun etmelidir
bu ne kapris yaaa mum üflemek nedir ki
ben artık kocaman insanların d. gününü kutlamıyorum
saçma valla benim gibi düşünmek zorunda değilsiniz
ama ben doğum günümü kutlamıyorum
bazen cidden çok daralıyorum.evime gelmişle suratımı asmayım saygıda kusur etmeyim diyorum kendimi tutuyorum
inan saydığın şeylerin hepsini dün yaşadım:) hastaydım ikramlığım yoktu gün boyu hastane olduğum için yorgundum ama katlandım dediğin gibi anlayış sıfıanlıyorum seni canım
düşüncesizler,ya belki hastayım,canım sıkkın yada ikramlığım yok vsvs
ama anlatamazsın ki çıkıp çıkıp soluğu sende alırlar
inan saydığın şeylerin hepsini dün yaşadım:) hastaydım ikramlığım yoktu gün boyu hastane olduğum için yorgundum ama katlandım dediğin gibi anlayış sıfı
eşimde düşüncesiz bişey söylesem ben kötü duruma düşcem o yüzden ses çıkarmadım sadece anneannenin doğum günü ne zaman onu da kutlayalım dedim manidar bi şekildehadi kv falan bilmiyor anlamıyor halinden
ben kocalara daha çok kızıyorum
ya aynı evde yaşıyosun bilmiyomusun karının evinin o anki vaziyetini
amin çok sağol bebeğini güle güle büyüt.bu psikolji insanı çok yıkıyor bunu ancak yaşayanlar anlar çok zor benden sonra evlenenler bile şu an ya hamile yada bebek büyütüyor ben de k.validemin saçma kaprisleriyle uğraşıyorum.millet bebeğine doğum günü yapıyor ben koca kadını avutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?