Ka yanda evlendiniz?

26 yaşında evlendim.Bence ideali bayanlar için 22 ve sonrasıdır.
Duruma,şartlara göre de değişir tabiii...

25 yaşında evlendim.ne daha geç ne de daha erken ideal benim için...........:lepi:kaydirigubbakcemile5

ben henüz evlenmedim 28 yaşındayım. ama evlenmeyi çok istiyorum. her zaman yanımda olacak sevebileceğim bana heran destek olabilecek birini istiyorum. ama bu yaşta olduğum için artık çok ince düşünüp bi türlü koca beğenemiyorum :1no2: aşık da olamıyorum. napıcam ben fisfisfis

22 yaşında evlendimm, iyiki evlendim diyorumm... herkes erken evledin deyip durdu ama ben hiç pişman olmadım, sevdiğinn anlaştığın adamla evli olmak bekarlıktan çok daha güsel bence...

21 yaşında evlendim tabikide iyiki evlendimm çok sevdiğim canım eşimle çok mutluyumm kaydirigubbakcemile5

24 yaşında evlendim keşke diyorum eşimle daha erken tanışıp evlenmeyi çok isterdim.Evlilik doğru kişiyle olunca Herşey mutluluktur Sizin için..

23 yaşında evlendim çok seviyorum eşimi dünyaya gene gelsem gene onu severdim :asigim:

evlendiğimde 21 im bıtmış olucak.

ve ben bütün bekar arkadaslarıma en az 30 unuza kadar bekleyın dıyorum.Çok erken oldu bence cookk
yasakkelime

bende 27 ye gireceğim üzgün olmana gerek yok kısmet kader birazda))

25 yaşında evlendim en ideal yaş ne büyük ne küçükkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de 22 yaşında evlendim ..... rabbim herkese hayırlı eşler ve mutlu evlilikler versin.......

20 yaşındayım cumartesi düğünüm var tam 20 de evleniyorum erken diyolar ama aşk bu lafdan anlamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…