Ka yanda evlendiniz?

Bende iki gün sonra 25. yasima girecegim insALLAH..! Nisan´da dügünüm var...dolayisiyla kismet olursa 25 yasimda evleniyor olacagim..!

Biraz daha bekleme yanlisiyim aslinda ama olaylar baska türlü gelisiyor hayatta bazen..!

HAYIRLISI!

18 yasimda evlendim.. Sanki elimden kaciyormus gibi:mymeka:
Esimi cok seviyorum ama keske bi 10 sene bekleseymisim diyorum kendimce

26 yaşında evlendim.4 yıllık evliyim.tam zamanında evlendiğimi düşünüyorum.

Eşimle 16 yaşında tanıştım ve 23 yaşında evlendim.Bizim için doğru zamandı diye düşünüyorum.:asigim:

18 ime bastığım gün evlendimmm.........koca kaçardı mazallahhh........okuyan işe girme mücadelesi veren biri iseniz bence düzeninizi oturtun öle evleninn derimm..........

17 yaşımda evlendm 18 yaşında anne oldum kızımın hastalıklarıyla çok büyük bir sınavın içinde buldum kendimi ama insan anne olunca keşke yapmasaydım deme lüksü malesefki yok şuanda 21 yaşındayım ve ikinci kızıma kavuşmama 3 ay kaldı inanın benim yerimde başkası olsa çekemez kaçardı.kaynana kaynata görümce resmi nikah yapılmadı düğünüm olmadı her zaman hayalini kurduğum beyaz gelinliğ giyemeden anne oldum.kızıma hamileyken resmi nikahım kıyıldı ama ne bir foto çekild nede yakınım gelebildi.çok zor günler geçirdik ama meleğimin sağlığı herşeyden daha çok önemliydi.hayat herşeye rağmen yaşamaya değer ve çok güzel.sevgler

bende 21 yaşımda evlendim...ben memnunum..ideal bi yaş ..çok geç yaşta evlenmekte zor..çünkü çocuk bakmak gerçekten çok zor..onun için en güzeli yirmili yaşlar...

ben 23 yaşında evlendim valla tam zamanında evlenmişim 4yılımıza gircezz inşallah 1.5 yaşındada oğlumuz var şekerlerr:lepi:Şeniz

19 yaşında evlendim 20 yaşındayım henüz bebiş yok çalışmalardayız :))

hayat güzel eşimi çoookkk seviyorummmmmmmmmm........

ben 24 yaşında evlendim. kaydirigubbakcemile okulum bitti, bir yıl çalıştım sonra da evlendim mutluyum çok şükür :asigim:

22 yaşında evlendim ,şimdi de 23 üm zatenhihoyyyt
Beklemek istemezdim ,böylesi daha iyi:asigim:

18 yaşında evlendım,,evlılıği hiç düşünmüyoken,,eşim cıktı karşıma ve cook mutluyumm

28 yaşında evlendim
evlilik dışında yaşayabileceğim bişey kalmamıştı
şimdide kızımız var iyikide evlenmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…