Ka yanda evlendiniz?

26 yaşında evlendim,o zamanlar geç olduğunu düşünüyordum.
Ama ilerleyen zamanda evlilik için en iyi yaş olduğuna kani oldum galiba....

21 yaşımda evlendim
eşimle 3 yıldır çıkıodukzatne ayyy..daha fazla bekleyemezdim üni den mezun olur olmaz evlendim walla olsa imkanım daha önce evlenirdim zaten zamanı kısaltmaka içinde 3,5 yılda bitirdim üni yi ve
çok mutluyummmmmmmmm ........iki senemiz bitti ben herşeyi doya doya yasadımmm

18 yaşımda evlendim bende......annem evlenecen dedi evlendim. iyi halt ettim:))))

20 yaşında evlendim gene 20 yaşında olsam gene evlenirim asla pişman değilim ama tavsiyem şu;

herkes bir olacak diye bişe yok önemli olan doğru insanı bulmak.....

21 yaşında evlendim biraz erken gibi ama hiç te pişman değilim

zaten en önemlisi insanın yaptığı şeyleden pişman olmaması çok güzel allahım hakeden herkesi hep mutlu etsin :Saruboceq:

eşimle arkadaslıgımızın 8.yılında yanı 26 yasında evlendım hamdolsun coookkkk mutluyum.ılk zamanlardan evlenebılseydım ama kısmet.....okul,iş,askerlık derken ancak ıste...:asigim:kaydirigubbakcemile2

18 yaşımda evlendim..iyikide evlenmişim...dünyalar güzeli bi prensesim var..:CüvCüv:

17 yaşında evlendim,ama keşke daha geç olsaydı diyorum..şimdiki aklım olsa 22 den önce hayır derim...
çok ezildiğimin ve çok kör olduğumun yani yeni farkına varıyorum maalesef... yasakkelime

22 yaşıma 3 ay kala evlendim..
23 yaşımda anne oldum...
rabbime şükürler olsun çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…