Ka yanda evlendiniz?

22 yaşında evlendim zamanında evlendiğimi düşünüyorum evlilik bekarlığa nazaran daha güzel yaşamamın anlamı oluyor hayatın farklılaşıyor...

22 yaşımda evlendim tam zamanıydı bence iyikide evlenmişim çokk mutluyumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3zemuszemus

14 yasinda nisanlandim 17 di de evlendim 19 anne oldum pismanmiyim evet pismanim ama baska seceneyim yoktu aile boyle uygun gormustu.:sinifsinif:

14 yasinda nisanlandim 17 di de evlendim 19 anne oldum pismanmiyim evet pismanim ama baska seceneyim yoktu aile boyle uygun gormustu.:sinifsinif:

ay gerçekten çok zor ya... ben 14 yaşımda orta sondaydım ve abartmıyorum saklambaç oynuyordum aklım bir karış havada. 17 yaşımda lise2deydim ben kiim evlilik kim bisiklet sürüyordum sokakta... şimdi 24 yaşındayım yeni evliyim ve anne olmaktan korkuyorum. diş aldırırken bile binayı sesiyle yıkan ben nasıl yaparım diye. ama biliyor musun hep bir sempatim vardır erken anne olanlara karşı... böyle çocuklarıyla arkadaş gibi geziyorlarya bayılıyorum.

Ah kiyamammm( Ayol cocuksun 14 yas ne demek! Sinir oluyorum sinir el kadar cocugu veren ana balara, lutfen kusura bakma... Bir ebeveynin sorumlulugu cocugunu en iyi sekilde buyutup, yetistirip, imkanlari sayesinde egitim almasini saglayarak hayata hazirlamaktir. Uuzlme ama olur mu, hayat hep gulsun sana:1hug:

22 yaşında evlendim.
Şimdi kardeşim 21 yaşında ve ben ona bu yaşta evlenilir mi deyip çocuk muamelesi
yapıyorum. Kendi kendime tezat düştüm. Aslında ideal yaş 22.

5 gün sonra Allahın izniyle evleniyorum:Saruboceq:
25 yaşımda evleniyorumkaydirigubbakcemile3 bence ideal ne çok geç ne çok erken...

17 YAŞINDA EVLENDİM ..
ŞİMDİ 8 SENELİK EVLİYİM
KEŞKEE KEŞKKE DAHA GEÇ EVLENSEYDİM TEK MUTLULUĞUM OĞLUM ALLAHIMA O YÖNDEN ŞÜKREDİYORUM

GENÇ KIZLRA TAVSİYE HAYATINIZI YAŞAYIN
BEKARLINIZIN KIYMETŞNİ BİLİN
GEZİN EYLENİN TOZUN AMA ADABIYLA lmaz:HANIMLINIZLA SİZEDE BU YAKIŞIR
HAYAT SİZİN

20 yaşımda evlendim..

iyikide evlendim

eşimi çoook seviyorum ondan daha mert daha delikanlı daha sahiplenen birini bulamazdım eminim....

oda beni çok sever üzülmeyeyim diye her şeyi yapar......

iyiki evlenmişim.......

20 yasında evlendim daha cok yeni 3 aylık evliligim pişman dilim al sonuna kadar böle devam eder inş.da allah utndırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…