Ka yanda evlendiniz?

doğru insanı bulsan bile erken evlenmemek lazım.ne faydası varki :sm_confused:hiçççç

yorumları okudum cogunluk 21-25 yaşları arasında evlenmiş,Allah bi ömür mesut etsin inş sizleri..
ben 21 yaşındayım sevgilime kalırsa ben 22 23 deyken evlenirmişiz,
aslında ben erken oldugunu düşünüyorumlmaz:,da uzadıkça da tadı kalmaz gibime geliyor..kaydirigubbakcemile2
karışık bu işler :uhm:

22 yasında evlendım 29.agustos.cmt nıkamızı oldu ve 9 eylul pztde boşanma davamız var
Al sana fıstıklı kaymaklı bır cevappp

22ydim evlendiğimde aileme göre çok erkendi şimdi düşünüyorum da benim içinde çok erkenmiş
evlilik çok büyük bir sorumlulukmuş ve flört zamanı gibi değilmiş
evlenmeden önce kıpır kıpır bi genç kızdım şimdi ise sanki kırkıma gelmiş gibiyim
canımdan bezmiş durumdayım

Kızlar vallahi bende mesela diyorum Keşke Evli olsam ciddi bi ilişkim olsa yada,
ama nerede anacım Korktum Siz böyle yazınca da uzak mı dursam napsam.

23 yaşında evlendim 1 yıl 3 aylık evliyim
allahıma binlerce kez şükür çok mutluyum seviyorum ve seviliyorum

Evlenip yuvasinda mutlu olan hanimlar, Allah agizlarimizin taidini bozmasin diliyorum. Yuvasinda gozyasi dokup, zindan hayati yasayip, bosanan hanimlar, sizler icin yepyeni bir sayfa aciliyor. Hyat daima yeni baslangiclara gebedir. Hic umutsuzluga kapilmayin. Herkesin yuregi sevgiyle dolu olsun sevgi ve selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…