Ka yanda evlendiniz?

ya aslında ideal yaş şu bu bahane insan kendini hazır hissettiğinde evlenmeli tabi bu ailesi tarafından 16 17 de evlendirilen genç kızlara diil lafım aşık olmak en önemlisi ve saygı ben 21 yaşında evlendim ideal yaşmı bilmem ama şuan çok mutluym çünkü eşima aşığım onu çok seviyorum Allah herkezi çook mutlu etsin saygıyı her zaman koruyun

ben 19 yaşında evlendim 7 yıl oldu iiikide hemen evlenmişim önemli olan kaç yaşinda evlendiğin deil doğru insanı bulmak önemli bence eşime hala aşığım

30 yaşımda evlendim, daha önce evlenmeyi düşünmüyordum zaten, istediğim gibi oldu, allaha şükür pişman değilim.

6 yıllık nişanlılığın ardından 29 yaşında evlendim..
nişanlılık süresinden de anlaşılacağı gibi eşimi dünyalara değişmem..
daha önce evlenseydik daha mı iyi olurdu onu bilemem ama şu an çok mutluyum

Canim 6 yil nisanlilik baya uzunmus. Allah mutlulugunuzu daim eder insAllah. AMIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN

19 yaşında evlendim... çok erken değil ama yapacak çok planlarım vardı..neyse daha ölmedik şimdide yaparız

5yıllık birliktelikten sonra 25 yaşında evlendim. Eşim okulumun bitmesini bekledi

22 yaşında evlendim ki hiç evlenmeyle alakam yokken hemde eşimle tanışır tanışmaz 1 aya kalmadan söz yaptık herkes şok olmuştu.kısmet olunca oluyor gerçekten dilim gözüm bağlandı.acaba okuttular mı beni looooookaydirigubbakcemile3

26 yaşımda evlendim. ama keşke biraz daha bekleseydim diyorum

20 yasında evlendim beni kandırdı bende anlamadım nasıl evlendiğimi:kedi:

aslinda esim ve benim evlenmek gibi bir dusuncemiz yakin zaman icin yoktu...ama o yurt disina gitti calismak icin, ben de okuyordum...ayri ulkelerde ayri ayri yapamadik evlendik:) 19 yasindaydim, o da 24 yasindaydi...cok erken oldugunu dusunuyorum, tavsiye etmiyorum ama birbirimizi sevdigimiz icin cok pisman olmadim...

Son düzenleme:
23 yaşında evlendim
haziranda finallerim bitti ağustosta evlendik =)
diplomamı almadan nikah cüzdanımı aldım =)

lise bitti, 1 ay içerisinde ,90 yılında 18 yaşında evlendim
çoooooooooook mutluyum hiç bir gün neden evlendim ki demedim
allah kimseyede bu cümleyi söyletmesin

gençlere tavsiyem;
önce saygı , saygı ve saygı
saygı zaten sevgiyi pekiştiriyo aşkı güçlendiriyor
saygının olmadığı yerde malesef sevgide ölüyor

30 yaşımda evlendim, daha önce evlenmeyi düşünmüyordum zaten, istediğim gibi oldu, allaha şükür pişman değilim.

Bence en ideal yaş.Aklı başında,karakteri oturmuş,ayakları yere basan bir yaş ..
Kızım da 30 larında evlenir inşallah..a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…