Ka yanda evlendiniz?

25 yaşında evlendim.. lise çağından beri hep 2008 yılında evleneyim 2010 yılında anne olayım vardı hayalimde.fakat sonra hayatta evlenmem dediğim bir anda bitanecik kocam çıktı karşıma. evliliği tutturdum ama anne olma kısmı tutmadı. kaydirigubbakcemile3
ama artık çalışmalar başlayacak. inş en azından hamile kalıp anne adayı olabilirim :Saruboceq:

23 yaşında evlendim eşimı çok seviyorum çok doğru bı karar verdim eşimi seçmekle

ben de 23 yaşında evlendim çoğunluk gibikaydirigubbakcemile3 çok uygun bir yaş diye düşünüyorum.ne daha erken ne daha geç evlenmek isterdim.25 yaşında hamile kaldım.inşallah 26 yaşında anne olacağım,hepsi idealdi diye düşünüyorum.hihoyyyt
biraz dolu dolu yaşadım bekarlığımın da tadını çıkardım.gençkızlığım çok güzel geçti.şimdi evliliğim de güzel Allah'a şükür.

Son düzenleme:
Bende 24 yaşında evlendim
Her nekadar bazen ev işleri ve sorumluluklar ağır geldiğinde "keşke biraz daha bekleseydim"desemde aslında çok mutluyum ve iyi ki diyorum...

25 yaşında evlendim anneme kalsa 30 yaşına kadar evlenme diyodu ama kısmet daha erken evlenmek istemezdim evlilik sorumluluk isteyen yeri gelince sabır özveri isteyen bişey onun için kişiliyin tam anlamıyla oturması gerekiyo

28 yasıma girecegim ve hala evlilik yok ufukta anlamıyorum neden olmuyor (((((

21 yaşında evlendim bana göre ne geç nede erken
evlilik ve kocamı idare etmek bana hiç zor gelmiyorboshayallersmile

21 yasında evlendık evlenelı 2 sene olucak hazıranda coooooooooooook sevıorum esımı cooooooooooook mutluyum herkese bole ask nasıp etsın Allahımmm

29 yasıma gırdıkten tam bır hafta sonra evledım.

Hayatı dolu dolu yasamak bakımından ıyı kı bu yasta evlenmısım dıyorum. Fakat anne olmak ıcın bıraz gec kaldıgımı dusunuyorum. Ve bır yılı askın suredır evlı olmama ragmen hala tam olarak bebek dusuncesı yok.

18 yaşımda evlendim keşke acele etmeseymişim keşke eşim daha sonra çıksaydı karşıma. :) Çocuk yaşta evlendim kaynanamdan sırf bu yüzden çok çektim. Eşimi çok seviyorum :)

Tam 24 yaşında evlendim en ideal yaşta evlendiğimi düşünüyorum hiçbirşey için pişmanlığım yok herşeyi halen dolu dolu yaşıyorum 26 yaşındada anne oldum bence her ikiside ideal yaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…