Ka yanda evlendiniz?

16 YAŞIMDA EVLENDıM
26 YILDIR EVLıĞıM
DÖRT YILDIR ıŞ KADINIYIMMM
AMA EV HANIMI GıBıSı YOKKK BENıM ACIMDAnaniknanik

23 yaşımın sonlarında evlendim
bence tam zamanıydı evliliğin
kısmet böyleymiş

24 yasinda nisanlandim 25 yasinda evlendim.bekarken bende calisiyordum hatta kendi is yerim vardi ama simdi ev hanimligi yapiyorum...

tavsiyem ise mutlaka olgunluga erismek lazim evlenmek icin... kolay degil yeni bir yasanti kurmak.. esinin ailesine ayak uydurmak... kücük yasda da evlendimi ezerler..bence ideal yas 23 en gec 27 karsina gercekten güvendigin birisi cikarsa kacirilmamali aklinialirimsmile

21 yaşımda evlendim. erken değildi ama şimdi olsam 3-4 sene daha bekler ve bekletirdim :))

21 yaşımda evlendim....
Tercihimin doğruluğunu yaşadıkça görüyorum....
Allah utandırmasın....

25 yaşımda inş evlenicem (bu yaz:))
ben ideal yaş old düşünüyorum 25-26-27-28 sonrasında iş zorlaşabilio ama herkesin tercihi ve kısmet bu işler tabi kii

ben 23 yaşında evlendım..ama 18 de evlenemk isterdim... çocuk için çok geç kaldım.....

21 yaşında evlendim.kısmet böyleymiş.herkes aklına yatan ve hazır olduğu bi zamanda evlensin derim

23 yaşımda evlendim,

Bence de 23'den 28'e kadar ideal yaş,

Sonra gerçekten bebek için falan geç oluyo....

22 de evlendim,ama suanki aklim olsa bekelrdim daha.Sanki adam kaciyorda hemen evlenmisim..

valla bende nerdeyse evde kaldigima inanmaya basliyordum, 22 yasindayim ama hala evli degilim, burayi okuyunca rahatladim ama
demekki 25 den önce evlenmicem, ondan sonra da düsünürüz, insallah olur :1rolleyes:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…