Ka yanda evlendiniz?

22 yaşıma girdim 1 ay sonra evlendim, daha 7 aylık evliyim tecrübem pek fazla yok ama evlilik güzel bir şey doğru insanı bulduğuma inanıyorum mutluyum ve eşimi çok seviyorum..Pişman değilim Allah*ta kimseyi pişman ettirmesin!

27 yaşında evlendim.Ne daha erken ne de daha geç evlenmek istemezdim.Bence tam zamanıydı.Üniversite bitti,bekar olarak çalışmanın keyfini yaşadım bir süre ve sonra evlendim.İçimde kalan hiçbir şey olmadı.

eşimle 19 yaşımda tanıştık
20 yaşımda nişanladık
21 yaşıma 1 ay kala evlendik
22 yaşımda oğlum dünyaya geldi
her sene bi gelişme var bizde
çooook mutluyum iyiki evlenmişim
2 yıllık evliyiz

Son düzenleme:
bende 23 yaşımda evlendim şimdi düşünce biraz daha bekleyebilrimişim aslında ama kısmet tabi bu işeler

21 bilmiyorumkismile çok erken oldu biliyorum $imdi ki aklim olsa bu ya$imda evlenirdim boshayallersmile 7 yil oldu...vay be:1rolleyes:

27 yaşında evlendim bekarlığıı doya doya yaşadım.şimdi 28 yaşındayım ve 4 ay sonra inşallah kızım dünyaya gelecek

21 de evlendim 22 de cocugum oldu. annem beni (ilk cocugunu)26 yainda dogurdugu icin gec geliyodu bana
ama evlendikten sonra bakinca hele su devirde 25 dolmali diye duunuyorum.
insanlar eskiye gore daha cok bilgili ama malesef daha az olgun
cocuk icinde olgunlasmali
erken evliligin tek avantaji genc anne olmak

26 yaşımda evlendim.Geriye dönüp baktığımda iyiki daha erken evlenmemişim diyorum.Hatta bir iki yıl daha geç olabilirdi.

28 yaşında evlendim. ne erken ne geçti benim için. yarın tam 1 yıl oluyor evleneli çok mutluyum çooookkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:asigim::teytey:

kocişimle sözümüz oldu ertesi gün 20. yaş günümü kutlamıştık
19 bitmişti işte
kasımda 1 yıl olacak
çooookkkk mutluyum kaydirigubbakcemile2

20 :) ;Evet erken bir yaştı ama 3 yıldır beraberdık Kocacımla :)
Şuan 2 yıl 2 ay dır evliyiz :)

24 yaşında evlendim 21 yaşında eşimi tanıdım ama askerlik süresi araya girince mecbur bekledik gerçi onunla 15 yaşımda tanışsam yine evlenirdim erken geç diye düşünmezdim sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…