Ka yanda evlendiniz?

26 yasında evlendım bence cok erkendı sımdıkı aklım olsaydı kesınlıkle 30 yasından erken evlenmedım :umursamaz:

24 yaşında evlendim, biraz daha beklesem olurdu, iyi olurdu..
Uzmanlar diyorki, 25 yaşına dek evlenmemiş her kadın için "doğru evlilik" şansı 3 kat artar..
Bir de şunu ekleyeyim, dilerim kızım 27-28 yaşından evvel evlenmez.. Onu böyle yönlendiricem zaten elimden geldiğince ve tabi laf geçirebilirsem..

Benim eltim 22 yaşında, 60 yaşındaki k.validem dahil hepimizi eziyo..eyvahedigeldismile

23 yaşında evlendim 20 yaşında evlen deseler evlenirdim:) eşimle çok uzak kaldık hasret bitsin diye...
ama küçük yaşta o sorumlulukları kaldırmak zor gerçektende

19 Yaşımda evlendim çooook seviyordum eşimi halada seviyorum ama biraz ertkenmiş gerçekten evlilik çoooook sorumkluluk isteyen birşey.. şimdiki aklım olsa 25 aşağı evlenmez keyfini çıkarırımdım ama evlilikte çoooook güzel.

26 yaşında evlendim.

Yani bu işler kısmet aslında, şu zaman evlenmek lazım diye bir kural yok tabi, ama mümkünse çok ta erken evlenmemekte fayda var bence. Bekarlığında tadını çıkarmak lazım. Evlilik güzel de olsa, aynı zamanda zor ve sorumluluk. O yüzden bekarlık hayatınıda sindire sindire yaşamalı.

25 Yaşında evlendim.Keşke daha önce evlenseydim.Her yönden hayata geç başlıyoruz yaa...Şuan 29 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var.2.çocuğu kızım ilkokula gidince yapmak istiyordum.Ama ozaman da yaşım geçecek.Erkende yapamam çalışıyorum.En ideal yaş bence 20-22...

23 yaşında evlendim evlenmeden önce acaba bende evlenebilecekmiyim derdim çok hevesliydim evlenmeye evlendikten sonrada neden evlendimki keşke daha dursaymışım dedim

29 yaşında evlendim. elimde olsa daha erken evlenmek isterdim.
bende hayata geç başladığımızı düşünenlerdenim. Ama nasipten öteye yol yok.

23 yaşında evlendim. iyi ki de evlenmişim. herkes çok erken dedi. ama evliliğimizi yaşadık doya doya 3 yıllık evliyiz 3. yılda çocuk düşünme lüksüne sahip olduk daha geç yaşta evlenseydim bu kadar rahat olamazdım beklemek konusunda. çok şükür bekarlığımı da güzel yaşadım hiç bişey içimde kalmadı

bense 22 yasimda evlendim
simdiki aklim olsa hic mi hic evlenmem dermisim sempatiksalakcinni
saka bir yana, ne erken ne de gec oldu benimkisi, tam zamaninda yani opuyorumnanaktan

25 yasinda evlendim.iyiki de daha once evlenmemisim.hatta cevreme gore 25 erken denilebilecek bi yas.arkadaslarimdan cogu bekar.evlendikten 3 yil sonra isteyerek hamile kaldim.yani suan 29 yasindayim hicbisey icin gec kaldigimi dusunmuorum.bilakis hayati dolu dolu yasadim
zaten universite okuyan biri en erken 21-22 de evlenebilir cunku okul anca o zaman biter. eger is bulmadan evlenmem diosan bu 23-24 olur en erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…