Ka yanda evlendiniz?

24 yaşındayım..1 sene önce evlendim ama eşimi 2 sene önce tanıdım ve evlenmeden herşeyin tadını çıkardık..gezdik tozduk,tatile çıktık,o disco senin bu bar benim eğlendik..keşke yapsaydık diyebiliceğimiz hemen hemen herşeyi yaşadık..evlenir evlenmezde hamile kaldım isteyerek..2 aylık kızım var ve çok şükür hiçbişey içimde uhde kalmadı..ohh sefam olsun :)))))

bende 25 yaşın da evlendim ve iyikide daha erken evlenmemişim.çünkü insan nasıl olsa evlencek ama bunu hazır olduğu yaşta ve bilinçli bir şekilde yapması bence daha iyi.ama birde tabi nasip meselesi

17 yasımda evlendım keske dıyorum 23 24 yasımda evlenseydım gençlıgımı yasayamadım ah kafam ahh çok pısmanım malesef son pısmanlık asla fayda etmıyor sımdı 23 yasındayım ve ıkı kızım var çok erken dımı

Son düzenleme:
21 yasında ewlendimm
Şimdi düşünüyorum da aslında erken bir yaşmış severek isteyerek ama erken bir yas aslında

24 yaşımda evlendim (yani daha 4 bucuk ay önce ) tam zamanıydı çok sevdigim bir eşim ve işim var bide aşkımızın meyvesi eklenirse tam olucak :)))

henüz evli diiilim büyük knuşmkata istemem ama
şu an kesinlikle 26dan önce evlenmem die düşünüorum .. hayatımı yaşamak istiyorum , bağımsız ve yalnız..
26da nişanlanırım 27de evlenirim
en ideali bence bu..

ben de öle diyodum
karşıma biri çıkınca en yakın zmaanda evlenirim diyorum şimdi
şu an yaşım 21

Kızlar bende 22 yaşındayım seneye sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz, uygun bir yaş dimi kızlar 23 yaş?yerimseniben

19 da evlendim,şuan 25 yaşındayım,23-24 yaşında evlenmek daha iyi olurdu ,

20 yasında evlendım ama ben tam yasında evlendıgıme ınanıyorum :asigim:

Canım arkadaşlarım benim...
Allah hepinizi mesut bahtiyar etsin de...

Ben 22 yaşımdayım, çoğunuz benim yaşımdan önce, yada benim yaşımda evlenmiş. İdeal demişsiniz. Evet kısmet böyle işler...

Ama artık bende evlenmek istiyorum. Okulum bitti, çalışıyorum da. Bir çocuğum olsun istiyorum. Bazen kendimi hazır hissetmiyorum hiç. Ama bazen keşke bir an önce olsa diyorum...

İşin en kötü yanı bir sevgilim bilenem yok... Yazık biz bekarlara yaaa...Allah hepinizin mutluluğunu daim etsin. Bize de hayırlı kısmetler nasip etsin... Bi de çocuk nasip etsin sağlıklıcene ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…