Ka yanda evlendiniz?

bende 19 yaşında evlendimm bazen erken olduğu düşünüyorum maleseff biraz daha bekleyebilirdi ama kısmet işte yinede mutluyum neyseki eşim anlayışlı ve saygılı herkese böyle pişmanlık duyulmayan güzel hayatlar diliyorumm

21 yaşında evlendim.
çok doğru bir yaş olduğuna inanıyorum.
kızlarım büyüdü ve artık bensiz de idare edebiliyorlar.
kendime vakit ayırabiliyorum.
sinemaya, spora, arkadaşlarıma gidebiliyorum.
geç evlensem, bu rahatlığa daha geçkavuşurdum.

Ben 22 yaşında evlendim ama daha gerdeğe girmedim yani düğünüm tutulmadı 2009 da tutulacak o zaman 23 diyeyim ben :)

20 yasinda evlendim hic pismanda degilim cunki genc kiz ikende cok guzel zaman gecirdim ama evlendikten sonra daha guzel zaman gecirdigimi dusubuyorum cunki esimle ayni yaslardayiz kafa dengiyiz sevgi saygi olduktan sonra allahin izniyle hersey cok guzel oluyor

Ben 26 yaşında evlendim hatta 26bucuk diyebilirim. Bilmiyorum ki ideal mi değil mi. Geç evlendim sanıyorum hatta biçoklarına göre, ama benim çevremde de arkadaşlarım arasında benden başka evli yok. Buna bakarsam erken evlenmiş oluyorum. Çok göreceli sanıyorum ya bu iş. Ben memnunum ama =)

bende 17 yasinda evlendim.ama hic pisman degilim.esimi cok seviyorum.onemli olan anlasmak.cok mutluyum.cunku kocisimi cikardi rabbim karsima

16 yasimda evlendim 17 sinde ilk dogumu yaptim hemen ardindan ikincisi bilincsizce anne oldum cocukken cocuk buyuttum kizim agladiginda susturamayinca oturur bende aglardim herseyi bilincli yapmayi cok isterdim

kaydirigubbakcemile3bende 17 yaşımda evlendim çok mutluyum çünkü onu çok seviyordum ayrılamadım 8 yılı geride bırakıyoruz aşkımlakaydirigubbakcemile2

19 yaşında evlendim
bana göre küçüktüm ama çevremdekilere göre evde kalmıştım:1closedeyes:
iyikide evlenmişim :icecream:

şuan 26 yaşındaym 1 yıldır çocuk düşünyrz olmuyr.moralim bozuluyr.benim yaşımdakiler 2.yi doğurcaklar.bana dua edin

lutfen boyle yapmayin arkadaslar ya
biraz da sukretsek
bak ben 29 yasindayim daha evlenmedim bile
vardir bi hikmeti olmamasinin da neden surekli baskalariyla yaris icindeyiz anlamiyorum

sanırım 24 yaşında evli olucam:)

tam zamanıdır artık diyorum eşimde 32 olucak:)

16 ya girmiştim ewlendim hiç pişmanlık duymadım eşim yönunden iyikide ewlenmişim bıdaha gelsem dunyaya yıne onunla ewlenırdım onu hala ılk gunki gıbı askla sevıyorum:1hug:

29 yasında evlendim valla erkenmiydi acaba diye sorduğum oldu kendime ilk zamanlar...
eşimi çok seviyorum bir daha dünyaya gelsem onu isterim yine...
ama baba evi kolay unutulmuyor
biz çok düşkündük birbirimize annemle babamla,yaş ilerleğince eve çok bağlanıyorsun bide rahata,sanıyorum etkisi altında kaldığım buydu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…