ben 25 yaşında evlendim bazılarına göre geç bazılarına göre erken ama bence erken bir yaş. bir buçuk yıl oldu evleneli çocukda düşünmüyoruz ama 28 den önce evlenilmemeli ve 30 da çocuk için iyi bir yaş. ama eğer okunmamışsa ne bileyim bir kariyer hedefi falan yoksa beklemeninde bir analmı yok.
21 yasımda evlendim
öğretmenim atamam olmuştu eşimin okulu bitimiş iş hayatına atılmıştı 2 yıldır çıkıoduk eeeee daha ne bekleyelim evlendim 21 imde keşke daha öce evlenseymiimm:)
evli olarak yaşadığım 2. senem yanıma kar kaldı şimdideenn
kısmet meselesi bunlar erkeni geçi yok kim nezaman evlendiyse tam zamanıdırr
18 yasinda evlendim su anda 21 yasindayim....
3 bucuk sene olacak evleneli...:asigim:
Allaha cok sükür, cok mutluyuz....:Saruboceq:
Simdiye kadar erken evlenmenin hic bir dezavantajini görmedim...
Tam tersine güzelliklerini yasadim....:lepi:
23 yaşındayım biri evlenmekten bahsettiğinde küfür ediyormuş gibi geliyor
çok erken gibi geliyor bana nasip bu işler belli olmaz ama en az 26-27 den önce evlenmem
heralde
ben de bekarım ve bekar oLmaLıyım en 1 sene 2 sene daha sositososito
20ye girdim kasım da,yaşıtLarımdan evLi oLan 2 dene bebesi oLan biLe var ama uzaktan seviyorum yani bu durumu kendim istemem henüzz.. vakti bi gesinn :asigim:
ben 19 yaşıma yeni girdim sevgilim 21 yaşında şuan askerde geldikten sonra söz-nişan yapalım 1 sene içindede evlenelim diyr ama ailem evlenmemi istemiyor bizim aileye göre evlenme yaşı 28-29. nedense benim hayatım üzerine kararlar almayada bayılıyorlar ben byle böyle bi durum var evlenmek istiyorz desem burnumdan getirirler söyliceğime sylediğime pişman olurum biliyorum nyse uzatmim fazla benim merak ettiğim sizcede 20-21 yşnda evlnmek erkenmi?
23 yaşında evlendim.:asigim:şimdi 24 yaşındayım..hihoyyytbide bebiş var artık
Canım sana gelince 28 yaş evlilik için bence geç..tabi okul ve kariyer hayatın varsa ve bunlarla idare etmek zor olucaksa..Çünkü çocuk sahibi olmayı fazla ilerki yaşlara ertelememek gerekiyo sanki..22 yada 23 bi engel yoksa çok uygun bence evliliğe..tabi o olgunlaktaysa kişi...28 yaşlarında insanlar daha seçici daha detaycı oluyor ve aradığı kişiyi bulmakda zorlanıyor çünkü aranan kriteler değişmiş oluyo o yaşta..bi zaman geçiyo sonra bakmışsın 30 olmuşsun..sonrada anne olmak için evlenmek zorunda hissediyosun kendini..belkide yanlış bi seçim oluyo buna bağlo olarak evlendiğin kişi..herkese göre değişir tabi..ailen neden böyle düşünüyo ?
27 yaşında evlendim..
Ne kadar erken diye kendime kızarken sen neler diyorsun?:1shok:
Önce okul,sonra meslek evlilik çok daha sonra olmalı bence çooook..kaydirigubbakcemile