Var da burada gittiği turizmle alakalı, memleketlerinde düz lise vardı.Ben kendi kardeşimin sorumluluğunu alamam. Büyük cesaret. Yaşadıkları yerde hiç lise yok mu yanınıza aldınız?
Bir yıl çabuk geçer miBöyle kendi evladına bakmayıp sağa sola salan anne babalara sinir oluyorum. Ama kabul etmişsiniz bakmıycaz artık demekte olur mu bilemedim. Bu yıl idare edin bari
Eşimden korkar bir bakışı yeter, ama sabah gidiyor akşam geliyor işten, ben söylesem benim arkamda durur kardeşine de çeki düzen vermesini söyler, ama sanki nasıl desem, hevesliydin şimdi noldu izlenimi oluşsun istemem, benim ailemle neden geçinemiyorsun diye şaka yollu söyler de ne bileyim..Böyle bir şeyi baştan kabul etmemeliydin insanı sürekli dipdibe yaşamak yorar çünkü ki seni de yormuş yediği ekmek bile gözünden kaçmaz olmuş bu saatten sonra git diyemezsiniz en iyisi eşin alsın karşısına konuşsun bi takım kurallar koyun uysun
Valla o konuda haklısın devamı gelir şimdiden başladı para ver diye. Kv zaten konuşmuyorum. Aslı varsa bana selam söyler as derim o kadar :)Eşiniz maddi olarak destek alsın en azı dan ayda 300 en az düzenli yatırsınlar eşiniz konuşsun. Daha bunun devamı da gelixek kitap parası gezme parası vs..
Baştan hata yapmışsınız başına birşey gelse Allah korusun ilk ekşicekleei sizsiniz. Bu nedenle kv ile teşefonda konuştuğunuzda belirtin ben kendi evinle çocuğumla anca ilgiliyim sorumluluk benim değil abisinin diye bari de siz kötü olmayın.
Bu sene de idare edin seneye kabul etmeyin derim.
Öğretmenleriyle konuştuk, çok memnunlar, başarılı falan diyorlar da bilemedim şimdi. Getirmemem gerekirdi de eşimi kıramadım, aksine çok düşkün o kardeşineEn başta getirmemeniz gerekirdi , yaşlar da yakın , baba gibi olamaz eşiniz.Ergen çocuk zaten.Şimdi çocuğa evi dar etmeyin bari.Bir sene sonra kendi şehrine gidebilir tekrar.Çocuk çok okula düşkün bi' çocuk gibi durmuyor anlattıklarınızdan.
Eşim de farkında, az sabredelim diyorBaştan kabul etmeyecektin hata sende alın karşınıza konuşun kırmadan.
Hem çok başınız ağrır eşinizle aranız bozulabilir uygun bi yolunu bulun
Evde bir yararı dokunmasında. Ha yapıyor derler toplar ama insan onu demesi lazım yani kendiliğinden bunu da ben yapayım demez. Kurallar konuluyor kısıtlanıyor ancak abisinin yokluğunu fırsat biliyor. Geçenlerde tvnin kumandasını sakladım, sağı solu karıştırmış.Lise çağında çocuk büyütmenin, okutmanın ne gibi bir yararı olacağını umdunuz ki yararında çok zararı oldu diyorsunuz? Tipik ergen davranışları, hatta çoğu çocuk bulaşık, masa toplama gibi işleri bile yapmıyor bu devirde. Telefon ve televizyon konusunda abisi kısıtlama getirebilir, daha çok ders çalışması için ağırlığını koysun. Siz bir şey derseniz kötü olursunuz, ama eşinizle birlikte kurallar koyup o kurallara uyması konusunda ısrarcı olun.
Katlan diyorsunBi insan kendi ailesinden başka kimseyle rahat edemez bunu bilir bunu derim bu şekilde iyilik yapmak niyetiyle adılan adımlarda hep kötü taraf ev sahibi olur,huzur kaçar aranız bozulur. Mesafe her zaman iyidir.bi kere gelsin demişsiniz başka çare yok
O zaman hevesin kaçmış gibi konuşma bi takım kurallar koyarsak hepimiz daha rahat ediceğiz diye gir konuya.söz konusu dersane falan olsa anlarımda okul için nasıl bu sorumluluğun altına girdiniz dört sene nasil geçer kiVar da burada gittiği turizmle alakalı, memleketlerinde düz lise vardı.
Bir yıl çabuk geçer mi
Eşimden korkar bir bakışı yeter, ama sabah gidiyor akşam geliyor işten, ben söylesem benim arkamda durur kardeşine de çeki düzen vermesini söyler, ama sanki nasıl desem, hevesliydin şimdi noldu izlenimi oluşsun istemem, benim ailemle neden geçinemiyorsun diye şaka yollu söyler de ne bileyim..
Erkek mis damdan kiz olsa biraz daha yumusak davranabilirdi. Erkek cocuk zor yahu.Beklentiniz fazla
Liseye giderken sofra da toplamadım çamaşır da asmadım
Okula gidip dersini çalışsın yeter diye yetiştirildik
Siz ne bekliyordunuz ki kızı çağırırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?