- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
ya o kisim hos olmamis tabi ki. Ama bazi insanlar bu tarz stresleri yonetemiyor, savunma mekanizmasi olarak bedduayi kullanip kendilerini rahatlatiyorlar.Eşini hayatından çıkar..bak kayinvali
Eşim annesine tek gitmesin diye bir insanın ölmesi için dua edeceğime eşimle ailesine yalnız gitme için görüşürüm. O dua kendisine döner diye dusunenlerdenim
o sekilde yazmasi hos degil tabi ki. Cok dolmus icini de dokup karsi tarafa kendini ifade edememis, sonuc olarak boyle duygular birikiyor.Konu sahibi görüşmeyi tercih ediyor da, eşinin yada kayınvalidesinin bunu tercih edeceğini sanmıyorum. Birinin yüzüne gülüp arkasından böyle korkunç duygular beslemek normal mi? Eşinin annesi birde bu kadın. Kayınvalidem ölse eşimin duyacağı üzüntüyü tahmin bile edemiyorum. Sırf bu yüzden insan yaşasın ister.
Kv denden bu kadar nefret ediyorsan bırak eşin ve çocuğun birlikte gitsin...Evet aynen öyle 7 yıllık evliyim her yere her zaman eşimle çocuğumla giderim tek gönderemiyorum tek göndersem sorun olur onları görmek istemediğim anlaşılır
Hep kendini haklı görüyor görümcem var kendi kızı da hep haklı mesela biz kv ye gidiyoruz görümcede oraya geliyor işler hep bana kalıyor kendi kızı hiç bi işe bulaşmıyor kendimi çok kötü hissediyorum kv ye göre de gelinler hizmet eder iş güç yapar ama kendi kızı da bi gelin kaynanasının yüzünü bile görmüyorNe gibi şeyler oluyor bu kadar nefret edecek? Eşin ne diyor bu duruma?
Kv den den nefret ederim, görüşmüyorum da yıllardır...Konu sahibi görüşmeyi tercih ediyor da, eşinin yada kayınvalidesinin bunu tercih edeceğini sanmıyorum. Birinin yüzüne gülüp arkasından böyle korkunç duygular beslemek normal mi? Eşinin annesi birde bu kadın. Kayınvalidem ölse eşimin duyacağı üzüntüyü tahmin bile edemiyorum. Sırf bu yüzden insan yaşasın ister.
Beni anladınız gerçekten çok doldum ve boşaltmadım içimi cevap verince de ben kötü oluyorum benim söylediklerim batıyor görümce bana neler neler dedi ama ben suçlu oldum huzurum kaçmasın diye gittim özür diledim görümceden keşke beni de karşı tarafı da tanıyan aklı başında bi insan olsa ve olaylara tarafsız yorum yapsao sekilde yazmasi hos degil tabi ki. Cok dolmus icini de dokup karsi tarafa kendini ifade edememis, sonuc olarak boyle duygular birikiyor.
Ben de eskiden icime atardim, artik ufak ufak cevap veriyorum, sorun olmuyor. İnsan icinde biriktirmemeli, sonra boyle kafasinin icinde kavga eder karsi tarafla.
Eşin ne diyor bu durumlara, hiç konuşmadınız mı?Beni anladınız gerçekten çok doldum ve boşaltmadım içimi cevap verince de ben kötü oluyorum benim söylediklerim batıyor görümce bana neler neler dedi ama ben suçlu oldum huzurum kaçmasın diye gittim özür diledim görümceden keşke beni de karşı tarafı da tanıyan aklı başında bi insan olsa ve olaylara tarafsız yorum yapsa
Öyle küçük bir bebek söz konusu olunca yalnız göndermem ben de ama sanki "arkamdan eşime birşey derler " ler yüzünden kendi kendine kurup gidiyor...ama gerçekten birisinin ölmesi için dua eden kişinin kendisinden çıkacağına inanıyorum benya o kisim hos olmamis tabi ki. Ama bazi insanlar bu tarz stresleri yonetemiyor, savunma mekanizmasi olarak bedduayi kullanip kendilerini rahatlatiyorlar.
Ben de cocugumu tek yollamam, her turlu cahilligi yapabilirler, kuruyemisinden çayina kadar vermeye kalkabilirler, cocuk bogulma tehlikesi gecirebilir Allah korusun, daha 7 aylik. Benim gozetimim disinda olmasini istemem. Kv.leri de sevmem ama torununu da gostermemezlik yapacak derecede degil.
valla baslarda ben de susuyordum, sonra aldim bunlari ana kiz karsima, yaptiklari her seyi yuzlerine vurdum, şoyle yaptiniz boyle.dediniz diye. Gorduler kendimi ezdirmiyorum.Beni anladınız gerçekten çok doldum ve boşaltmadım içimi cevap verince de ben kötü oluyorum benim söylediklerim batıyor görümce bana neler neler dedi ama ben suçlu oldum huzurum kaçmasın diye gittim özür diledim görümceden keşke beni de karşı tarafı da tanıyan aklı başında bi insan olsa ve olaylara tarafsız yorum yapsa
ben de korkarim, kendi sevdiklerimin basina doner diye.Öyle küçük bir bebek söz konusu olunca yalnız göndermem ben de ama sanki "arkamdan eşime birşey derler " ler yüzünden kendi kendine kurup gidiyor...ama gerçekten birisinin ölmesi için dua eden kişinin kendisinden çıkacağına inanıyorum ben
Huzurunuz kaçmasın diye haklıyken gider özür diler , kayınvalidenizin yaptığı haksızlıklara ses çıkarmazsanız böyle nefret hissiyle dolarsınız. Peki eşiniz ne yapıyor siz huzurumuz kaçmasın diye kişiliğinizden ödün verirken.Beni anladınız gerçekten çok doldum ve boşaltmadım içimi cevap verince de ben kötü oluyorum benim söylediklerim batıyor görümce bana neler neler dedi ama ben suçlu oldum huzurum kaçmasın diye gittim özür diledim görümceden keşke beni de karşı tarafı da tanıyan aklı başında bi insan olsa ve olaylara tarafsız yorum yapsa
aynı düşüncelerdeydim senin ile araya mesefayi kodyum 2 yıldır görüşmüyordum ama eş kişisi ailesi ile görüşmeye devam ettiler ve sürekli doldurup doldurup saldılar üstüme sonuç boşandık..gelip boşanalım diyemedi şerefsizce gitti aldattı bende 1 haftada boşandımEvet çok haklısınız bu düşüncemden dolayı kendimden utanıyorum ama içimden geleni de engelleyemiyorum rest falan çekemem ama Allah’a şükürler olsun ki aramızda mesafe var haftasonları görüşme durumumuz oluyor sadece keşke kafaya takmayan vurdum duymaz bi insan olabilsem
O aldatma , eski eşinin kendi "serefsizliginden" olmasın?aynı düşüncelerdeydim senin ile araya mesefayi kodyum 2 yıldır görüşmüyordum ama eş kişisi ailesi ile görüşmeye devam ettiler ve sürekli doldurup doldurup saldılar üstüme sonuç boşandık..gelip boşanalım diyemedi şerefsizce gitti aldattı bende 1 haftada boşandım
tabi ki oda var ancak sürekli ailesi eşin şöyle eşin böyle diye dodlurdular annesi yatak odasında ki olaya kadar yeterlimi acaba o mu yetmiyor bile diye sormuş..sen yetmiyordun bana bende başka buldum diye acılma getirdi yani hepsi aynı b.kO aldatma , eski eşinin kendi "serefsizliginden" olmasın?
Güzelim pek çok aile oğullarının karısını "her konuda " yetersiz bulur ,oğullarının daha iyisine layık olduğunu düşünür vee pek çok kayınvalide oğluna gelini hakkında haddini aşan cümleler kurar . Ben böyle bir durumda senin eski eşinin yapasi varmış yapmış,sorumluluğu paylaşacak insan arıyor derim.Ama sen esimden başka suçlu aramatabi ki oda var ancak sürekli ailesi eşin şöyle eşin böyle diye dodlurdular annesi yatak odasında ki olaya kadar yeterlimi acaba o mu yetmiyor bile diye sormuş..sen yetmiyordun bana bende başka buldum diye acılma getirdi yani hepsi aynı b.k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?