Kabus gibi kv

Kimseden nefret etmiyorum ama kv ile gorusmuyorum esim gorusuyo.sizde gorusmek zorunda degilsnz

Kendi kalbinizi karartmayın.
Sevmeyin, mesafeli durun, misafir gibi gidin gelin, (madem görüşmemeniz imkansız)
Çok anlam yüklemeyin görüşmelerinize. Kapısından çıktığınız an unutun mesela, orda kalsın.
Kabul etmekten başka seçenek yok, eşinizin annesi, sizin de ara sıra katlanmak zorunda olacağınız birisi.
Takmayınca, kabul edince zaman geçiyor bir şekilde.

ben kv den değilde kp den aynı şeyi düşünüyorum birebir yazdıklarınıza katılırım kp içim. onlar bize biz onlara gidiyoruz yakın oturuyoruz evime gelince huylanıyorum ama napıyorum yemeğinden çayına kadar en iyi şekilde ağırlıyorum tavır almıyorum onlara gidince de aynı şekilde muhabbette ediyorum katlanıyorum sabrediyorum yapacak bir şey yok

ben de korkarim, kendi sevdiklerimin basina doner diye.

Benimki de boş boş konuşur el alemi anlatır kendini dört dörtlük zanneder

Eşin ne diyor bu durumlara, hiç konuşmadınız mı?
İlla görüşmek zorundasınız çok yakın oturuyorsanız ayda bir gidin mesela
Eşim ailesini de beni de kırmak istemiyor bana hak verdiği durumlar var biz yakın oturmuyoruz haftasonu falan görüşüyoruz her haftasonu görüşüyoruz genel olarak eşim onlarla görüştüğümüz zamanı kısaltarak yardımcı oluyor destek oluyor

Benimki de boş boş konuşur el alemi anlatır kendini dört dörtlük zanneder
buarada bu kv.ler gelinlerini begenmiyor ya, gelinler de kv.lere bayilmiyor ki, biz de onlari begenmiyoruz. Mesela ablama bakiyorum 4 4 luk kayinvalidelik yapiyor, maddi manevi destek, ustelik cagrilmadan rahatsiz etmez, hicbir seylerine karismaz.

Benim kv bana baskalarinin gelinlerini ornek gosteriyor ustu kapali, ben de ona kendi ablami ornek gosteriyorum biraz da biz begenmeyelim, elestirelim

Kayınvalidenizin kötü bir insan olduğuna şüphem yok, bu kin durduk yere beslenmez çünkü. Ama böyle duygular beslediğiniz biriyle neden aranıza mesafe koymuyorsunuz? Bu ikiyüzlülük sizi yormuyor mu? Ben asla yapamazdım.

Bende kp in hatrı İçin ky katlanmaya çalışıyorum
Evet çok yoruyor ama ya bu diyardan gidicen yada bu deveyi güdücen misali katlanıyorum ama Allah’a şükür aramızda mesafe var

Bende anlaşamam ama geberse kelimesi biraz ağır olmuş sonuç ta eşinizin annesi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…