- Konu Sahibi Amanbosver34
-
hahha evet hayatın kanunu doğan ölür normal hayat devam ediyor.velev ki öldü, sen ne yapacaksın? sana düşen nedir? dünya üzerinde her gün kaç yüz bin insan ölüyor. artık hayatından gitmiş biri için bu kadar düşünmeye gerek yok, ölmüşse de allah rahmet eylesin der geçersin ve bir şekilde öğrenirsin zaten. annesini arasan ne diyeceksin? ortak bir iş, okul ortamınız falan yoksa neyi bahane edeceksin ki?
ahahahah konu sahibi bak, başka birine sorarsan da %95 sen suçlu olursun. bu kız da bi düşmedi yakamdan yeaa der. dediğin gibi helva yapmayacaksa neden arasınhahha evet hayatın kanunu doğan ölür normal hayat devam ediyor.
Helva yapmayacaksan rahatsız etme bence de.
Benching'i ilk defa duydum. Pocketing varmış bi de. Dümdüz sevgilisiniz, ama sizi hiçbir sosyal ortamına sokmuyor, çevresinden saklıyorsa pocketing yapıyor, yani cebine atıp saklıyormuşartık sevgililik flört işleri çok karıştı. Love bombing- ghosting-benching( bu da bir nevi yedekte tutma) değişik değişik duygusal istismar tekniği hepsi. Ahir zaman çok zor dostlar.
aslında şöyle ölmemişse bile hayatından çıkmış zaten senin için ölmüş yani helvayı yine yapmak gerekir. Ayrıca tutunmak, tutturmak, gideni beklemek zarardan başka bişe getirmez. Dünya artık değişti değişmeyen de ruh hastası muamelesi görüyor valla dediğin gibi.ahahahah konu sahibi bak, başka birine sorarsan da %95 sen suçlu olursun. bu kız da bi düşmedi yakamdan yeaa der. dediğin gibi helva yapmayacaksa neden arasın
neler var neler aşk meşk işlerini bıraktım valla beceremiyorum, ben elendim siz devam edinBenching'i ilk defa duydum. Pocketing varmış bi de. Dümdüz sevgilisiniz, ama sizi hiçbir sosyal ortamına sokmuyor, çevresinden saklıyorsa pocketing yapıyor, yani cebine atıp saklıyormuş
bütün dünya değişti, artık söz devri bile bitti yahu. artık rahatsız olduğun bişeyi dile getirmenin modası geçti. tavrınızla belli edin diyor ilişki uzmanları. tabii ne kadar doğru bilememaslında şöyle ölmemişse bile hayatından çıkmış zaten senin için ölmüş yani helvayı yine yapmak gerekir. Ayrıca tutunmak, tutturmak, gideni beklemek zarardan başka bişe getirmez. Dünya artık değişti değişmeyen de ruh hastası muamelesi görüyor valla dediğin gibi.
neler var neler aşk meşk işlerini bıraktım valla beceremiyorum, ben elendim siz devam edin
kelimesi kelimesine katılıyorum. Arasam dünya mı yıkılacak nedir yaniKesinlikle. Başına iş gelse duyardım diye bir şey mi olur? Bir hafta ortada olmasam flörtüm aramamış sormamış olsa garipserdim yani. Son görülme vs hiç değişmemiş, hiçbir hesaba girmiyormuş bana garip gelirdi. Flörtten kaçmak için bu kadar uğraş verilmez açıkçası. Diyelim ki aradım gayet iyi benden kaçmak için yapmış o zaman ne kaybedeceğim? İnsanlar neden iletişim kurmaya eriniyor anlamıyorum.
Aradim kac günden beri telefonu da kapalı. Sadece arkadaşına yazıp yazmama arasında kararsız kaldım buradaki yorumlardan dolayıkelimesi kelimesine katılıyorum. Arasam dünya mı yıkılacak nedir yani
ben ne alaka benim kocam var gayette gorusmek istyoruz :)Kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz. Kabul edin işte. Adam sizle görüşmek istemiyor.
YazAradim kac günden beri telefonu da kapalı. Sadece arkadaşına yazıp yazmama arasında kararsız kaldım buradaki yorumlardan dolayı
yaa ben ne alaka ne alaka benden ayrilan falan yok hanımlar durun evliyim ben kocama cok asiğım bana niye yukleniyosunuzBen
Şaşırdım neyi anlatamıyoruz sana. İyi niyetle merak etmek ayrı seninle görüşmek istemeyen kişiyi merak edip arasam mı etsem mi demek farklı. Görmüyor musun çocuk ayrılmış senden
Veleddaalin amin..yaa ben ne alaka ne alaka benden ayrilan falan yok hanımlar durun evliyim ben kocama cok asiğım bana niye yukleniyosunuz
guldurdunuz beni Allah sizi guldursun kizlarVeleddaalin amin..
hep gül emi.....:)guldurdunuz beni Allah sizi guldursun kizlar
İnsallah hep gulelim . beni senle karistirdilar sanirimhep gül emi.....:)
olabilir...zaten ondan sonra yıllar geçti evlendim çoktaaan başkasıylaİnsallah hep gulelim . beni senle karistirdilar sanirim
pardon konu sahibi sandim bende karistirdim suanolabilir...zaten ondan sonra yıllar geçti evlendim çoktaaan başkasıyla
10 yılda bir geliyordu
bir daha geldide umursamam evliyim sonrakilere de gerek kalmaz sonrasında karacaahmet mezarlığında olur zaten de
ablasını falan aramam elimle koymuş gibi bulurum yeri belli olur
Yok iyice karıştı ben konuyu görünce anılarım depreşti konu sahibi ararsa başına neler gelebilir deneyimlemis biri olarak paylaştım.pardon konu sahibi sandim bende karistirdim suan
sonradan bakinca anladimYok iyice karıştı ben konuyu görünce anılarım depreşti konu sahibi ararsa başına neler gelebilir deneyimlemis biri olarak paylaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?