Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

bugün öğleden sonra geldik eve kızlar.iyi dilekleriniz içinde teşekkürler.bu arada 5 kilosu gitmiş sadece..:86:

bugün öğleden sonra geldik eve kızlar.iyi dilekleriniz içinde teşekkürler.bu arada 5 kilosu gitmiş sadece..:86:

allah analı babalı büyütüsn vatana millete hayırlı evlat olsun insallah ee kac bebek kaç kiloydu boyu cinsiyeti nedir biraz bahset balaım ikinciye anne olmakta ilkinki gibi heyecan vericimi sezaryan olduysan hastanede pijamamı yoksa boydan gecelikmi daha kullanıslı oldu kac takım hastane cıkısı
aldın kendin için neler koydun yanına ve son olarak suan kac kilosun eger cok sorduysam kusura bakma arkadas

saol cnm bebek 3550 gr kız,evet ilki gibi heyecanlı..normal istememe rağmen dönmediği için sezeryan oldum ve sadece pijama giydim 2 takım koydum gayet rahattı pijama.hastane çıkışı 2 aldım yetti.kendime kozmetikler pijama iç çamaşırı pedterlik,havlu,yelek aldım aklıma bunlar geliyor şimdilik.
boyum 1.74 kilom 64 tü küsürlüydü.yakşalık 14 aldım 5 verdim.73 üm şimdi öyle yani.

Allah analı babalı büyütsün.günler geçtikçe kilonda azalma olursa buraya yazarmısın eger bendende 4 kilo giderse durumum hiç iç açıcı değil

Allah anali babali buyutsun canim, hadi gecmis olsun darisi basimiza :)

Boyum senin kadar olsaydi hic dert etmezdim kiloyu, fazlan yok yani

Ben 1.67 veya 1.68 im. Ona ragmen simdiden 67 olmusum :18: 3 kilo aldim galiba ve bugun tam 14 haftaligim. Kilo konusunda cok endiseliyim.. Yinede etrafimdakiler pek farketmiyor kiloyu. Ilk cocugum olacagi icin de heyecanliyim kafaya takmak istemiyorum..

allahtan benim aldığımda fark edilmiyor ama ben anlıyorum ya yeter. boyum 1.67 kilom 63. şimdiden 4 kg aldım

inş cnm inş 4 kg biraz önce tartıldım. ama çok tokum belki onun etkisi vardır 1 kilocuk offf kendimimi avutuyorum ne!

ohcanimadeysin,
Bebeğinle sağlıklı, hayırlı, güzel bir ömür dilerim.Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın.

Allah analı babalı büyütsün.günler geçtikçe kilonda azalma olursa buraya yazarmısın eger bendende 4 kilo giderse durumum hiç iç açıcı değil

benim ilkindede 5 kilo gitmişti normal doğumdu.40 ım çıkana kadar 4 kilo daha vermiştim.9 kilo gitmişti yani lohusalıkta..bence az..üstelik ben hemen yürüyüşlere başlamıştım günde 1 saat yürüyordum 10 günlükten itibaren..
ama lohusalık bitti sonraki 2 ayda kalan 9 kilomuda verdim ve kurtuldum..
inşallah en kısa zamanda bundada veririm...kilom gittikçe burayada yazarım.

ya 4 . ay bugün bitti.54 le başladım 57 kiloyum 3 kilo aldım .hiç alamadım bebeğim gelişmiyormu derken bu topiği gördüm.sanıırım gayet normalmişim.hemen göbüşüm fırlasın istiyorum:)

ya 4 . ay bugün bitti.54 le başladım 57 kiloyum 3 kilo aldım .hiç alamadım bebeğim gelişmiyormu derken bu topiği gördüm.sanıırım gayet normalmişim.hemen göbüşüm fırlasın istiyorum:)

bence bu kadar heveslenme sonra çok sıkıntı çekeceksin..ne kadar az alırsan ilk 6 ay o kadar iyi..son hamleler fena oluyor çünkü.

11. haftam bitti,11+2deyiz yarım kilo aldım..ilk hamileliği 10 kilo ile kapatmıştım bakalım bunda kaç ile kapatacağım..

Bende 12 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce 62 kilo idim. Şimdi 60 kiloyum.

En son bu mesajı yazmışım. Şuan 26 + 5'lik hamileyim ve hala 66 kiloyum; isteyince oluyormuş sanırım Rejim yapmadım, sadece sabah poğaçalarını bıraktım, bazen de kısa mesafe de olsa yürüdüm, kilom sabit kaldı. Şu yaz meyveleri de çıkarsa, daha hafif noktalarız bu güzel serüveni inşallah

aynı senın duurmundayım ...hızlı kılo alıyourm ..bende sabah pogacaalırnı kestım..sne neler yıyıyosun sabah oglen falan ..

aynı senın duurmundayım ...hızlı kılo alıyourm ..bende sabah pogacaalırnı kestım..sne neler yıyıyosun sabah oglen falan ..

Sabahları okula gitmeden önce sıcak sıcak poğaça yerdim, baktım sonum iyi değil onu bıraktım Şuan biraz ekmek peynir, 1 tane de haşlanmış yumurta yiyorum. Öğlen yemeklerimiz yemek şirketinden geliyor, çorba, ana yemek, pilav, salata, yoğurt veya ayran. Akşam da mecalim kalmışsa eğer kendim ne pişirirsem ondan yiyorum

Yalnız, bir kaç haftadır iştahım yok gibi. Yemekleri bitiremiyorum, canım da istemiyor. Ruh halim de dengesizleşti, agresif ve çok çabuk sinirlenen, herşeye alınan biri haline geliyorum ara ara. Allah sonumu hayır getire :84:

Kilo bebeğim için zararlı değilse takmam aslında ama yazılanlara bakınca morali bozuluyor insanın ister istemez, dünyadaki tek aç benmişim de, habire homidi gırtlak yiyormuşum gibi hissediyorum okudukça

Sen kaç haftalık ve kaç kilosun? Aynıysak " körler, sağırlar, birbirini ağırlar " yaparız istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…