bugün öğleden sonra geldik eve kızlar.iyi dilekleriniz içinde teşekkürler.bu arada 5 kilosu gitmiş sadece..:86:
allah analı babalı büyütüsn vatana millete hayırlı evlat olsun insallah ee kac bebek kaç kiloydu boyu cinsiyeti nedir biraz bahset balaım ikinciye anne olmakta ilkinki gibi heyecan vericimi sezaryan olduysan hastanede pijamamı yoksa boydan gecelikmi daha kullanıslı oldu kac takım hastane cıkısı
aldın kendin için neler koydun yanına ve son olarak suan kac kilosun eger cok sorduysam kusura bakma arkadas
saol cnm bebek 3550 gr kız,evet ilki gibi heyecanlı..normal istememe rağmen dönmediği için sezeryan oldum ve sadece pijama giydim 2 takım koydum gayet rahattı pijama.hastane çıkışı 2 aldım yetti.kendime kozmetikler pijama iç çamaşırı pedterlik,havlu,yelek aldım aklıma bunlar geliyor şimdilik.
boyum 1.74 kilom 64 tü küsürlüydü.yakşalık 14 aldım 5 verdim.73 üm şimdi öyle yani.
saol cnm bebek 3550 gr kız,evet ilki gibi heyecanlı..normal istememe rağmen dönmediği için sezeryan oldum ve sadece pijama giydim 2 takım koydum gayet rahattı pijama.hastane çıkışı 2 aldım yetti.kendime kozmetikler pijama iç çamaşırı pedterlik,havlu,yelek aldım aklıma bunlar geliyor şimdilik.
boyum 1.74 kilom 64 tü küsürlüydü.yakşalık 14 aldım 5 verdim.73 üm şimdi öyle yani.
yapcak bişey yok
çok kalorili şeyler yememeye çalış.en önemlisi yediğin şeyin içindeki yağ oranına mutlaka bak.
önemli olan senin bebişin sağlıklı olması.zararlı şeyler yemedğin sürece sıkıntı yok.bişekilde vereceğiz bu kilolaları.
Allah analı babalı büyütsün.günler geçtikçe kilonda azalma olursa buraya yazarmısın eger bendende 4 kilo giderse durumum hiç iç açıcı değil
ya 4 . ay bugün bitti.54 le başladım 57 kiloyum 3 kilo aldım .hiç alamadım bebeğim gelişmiyormu derken bu topiği gördüm.sanıırım gayet normalmişim.hemen göbüşüm fırlasın istiyorum:)
23 + 1'lik hamileyim. 55 ile başladım, şuan 66 kiloyum :2: Hamile kalmadan önce nasıl yiyorsam, şuan da aynı, belki 100gr. artmıştır ama ben kilo alıyorum sürekli :84: Çok su içiyor olmam mı etkiliyor acaba? Bu konu , bugünlerde canımı fazlasıyla sıkıyor
aynı senın duurmundayım ...hızlı kılo alıyourm ..bende sabah pogacaalırnı kestım..sne neler yıyıyosun sabah oglen falan ..En son bu mesajı yazmışım. Şuan 26 + 5'lik hamileyim ve hala 66 kiloyum; isteyince oluyormuş sanırımRejim yapmadım, sadece sabah poğaçalarını bıraktım, bazen de kısa mesafe de olsa yürüdüm, kilom sabit kaldı. Şu yaz meyveleri de çıkarsa, daha hafif noktalarız bu güzel serüveni inşallah
aynı senın duurmundayım ...hızlı kılo alıyourm ..bende sabah pogacaalırnı kestım..sne neler yıyıyosun sabah oglen falan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?