Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

yaa ben fazla mı aldım acaba şimdiden???
11+2 yiz bugün ama ben 2 kilo aldım.49 ile hamile kaldım şu an 51 im..inşallah çok fazla almam....

kızlar tam da tahmin ettiğim gibi doktorcuğumdan işitmediğim azar kalmadı
psikopata bağladı beni ama kadın haklı gerçekten de tansiyon açısından çok riskli ya kilo almak...dengeli beslenemiyorum hakkaten de aç durup durup sonra abur cubura saldırıyorum..o da bana tekrar ve tekrar doğru dürüst yemek yiyip öğün atlamazsam şayet canımın zararlı şeyleri çekmeyeceğini anlattı...
ben de azami dikkat ediyorum artık bi dahaki gidişimde kilo almamış olacakmışım 8. aya giriyorum bu arada artık nasıl mümkün olacaksa
diyetime tekrar başladım aslında diyet demek pek doğru değil şeker hastalarına verilen bi yemek listesi var ya onu uygulamaya çalışıyorum..3 ana 3 ara öğün ama hep faydalı şeyler yemeye çalışıyorum aç kalmamaya özen gösteriyorum mümkün olduğunca...
şayet bu ay kilo almazsam herkes şok olur herhal...bakalım en azından vicdanen rahatım beslenmemi düzgün yapıp kilo alsam da şimdiki kadar üzülmem sanırım...
bu arada 10 kilo almışım başta doktorun tartıya atacaktım suçu ama evdeki tartımda da aynı çıkıyorum:))))) hal böyle olunca da :92::92: amaaannn bi hamilelikte bile istediğimi yiyip içemeyecek miyim ben yaaa????

bana da kilo almadın deyip duruyolar 10 kiloyu nasıl görmüyolarsa artık...bebek küçük mü deyip duruyolar sinir oluyorum iç karnım epeyce bi genişmiş sanırım ki hala dar bi şeyler giymezsem kendini belli etmiyo göbeğim halbuki maşallah kuzucuğum 29+0 iken 1750 gram olmuş
2 hafta önden gidiyo tosuncuğum sanırım biraz(!) iri bi bebiş olma ihtimali var:18::18: gene de bebiş küçük herhal deyip sinirimi bozuyolar...amaaann ilk zamanlar anlatmaya çalışıyodum ama artık yormuyorum kendimi he he diyom bebek küçük herhal ondandır...
yani demem o ki bizim millet ahkam kesmeye yorum yapmaya bayılıyo...

hala kilo almadım..aldığı 1,5 kiloda nasıl gitti anlamadım ama bişekilde kayboldu...
aslında hiiç dikkat etmiyorum ama Allahın lutfu galiba..85 ile hamile kaldım çünkü..şimdi 82.2 falanım..

Şu gün itibariyle 23+4 üm, 5 kilo aldım.Bence abur cubur yemiyorsanız, kilonuzu dert etmeyin.Hamilelğinde 20 , 30 kilo anlan arkadaşlarım vardı.Emzirme döneminde verdiklerini söylediler.Emzirme döneminde iştah çok artıyormuş ama yine de veriliyormuş kilo.
Benim hamileliğimden önce iştahım gayet yerindeydi, ama hamilelikle birlikte hiç iştahım kalmadı.Çoğu yediğim besini görmeye bile tahammül edemiyorum.Bebeğim beslensin diye gerekli besinleri yemeye çalışıyorum.Zaten kış sebzelerini ve meyvelerini normalde de pek sevmezdim.Yaz gelsin de sevdiğim sebzeleri ve meyveleri bol bol tüketeceğim.
Benim iç karnım da geniş sanırım, hamile olduğum anlaşılmıyor.Sadece T-Shirt giydiğim zaman yandan belli oluyor.

Son düzenleme:
39.haftam bitmek üzere ve birazdan doğuma gidiyorum..13 küsürle bitiyor yuvarlak hesap 14 diyorum.. bu hamileliğimi 4 kilo daha az bitirdim..keşke 12 olsaydı ama olsun bunada şükür

Sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim..bende merak etmiştim acaba doğum yaptı mı diye..hadi bakalım iyi habrlerini bekliyoruz..

ben biraz fazla aldım. 27+5 günlük 10 kilo aldım.54 kiloyla başladım.ama doktorum çok zayıf ve uzun boylu olduğum için bu kilonunnormal olduğunu söylüyor.keşke daha az alabilsem ama doymuyoruuuumm

Arkadaşlar ben de 18 haftalık hamileyim .Boyum 1.70 kilom hamilelik başında 64'tü şu anda 2 buçuk kilo aldım,66 buçuk kiloyum.doktor iyi diyor ama bana çok geliyor.Sizce çok mu 18. haftaya göre ?

off ya bende şimdiden 3 kilo aldım. ama iştahım açıldı napayım yaaa

yapcak bişey yok
çok kalorili şeyler yememeye çalış.en önemlisi yediğin şeyin içindeki yağ oranına mutlaka bak.
önemli olan senin bebişin sağlıklı olması.zararlı şeyler yemedğin sürece sıkıntı yok.bişekilde vereceğiz bu kilolaları.

kimse cok aldim diye uzulmesin kizlar:2:
onemli olan bebeklerimizin sagligi ama kiloyuda es gecemiyoruz.
25.haftamda 66 kiloyu gordum.Yani 8 kilo almisim.
hamur isi,kizartma,abur cubur da yemiyorum bende anlamDIM.
bu gidisle 20 ile tamamlamaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…