Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

kilo alma birazda hormonel sanırım.....10 haftaya geldik...yeme içmemde hiç bir değişiklik yok....ama bende 1-1,5 kilo fazla çıkıyorum....

sebebini anlamadım bir türlü....abur cubur ve tatlı tüketmiyorum bol meyveli gün geçiriyorum ama genede tartıda fazla çıkıyorum.....

bende 11 haftalık hamıleyım bende de yeme ıcmemde fahıs bı degısım olmadıgı halde 2 kılo almıs gorunuyorum..

hamile kalmadan evvel, 76 kiloydum, çok zor ilk üç ay geçirdim 66 kiloya kadar düştüm. 29. haftadayım 70 kiloyum şu an. 10 kilo verdim, 4 kilo aldım : ) ki benim kusmalarım halen de ara ara devam ediyor.

hamile kalmadan evvel, 76 kiloydum, çok zor ilk üç ay geçirdim 66 kiloya kadar düştüm. 29. haftadayım 70 kiloyum şu an. 10 kilo verdim, 4 kilo aldım : ) ki benim kusmalarım halen de ara ara devam ediyor.

Allah kolaylık versin canım gerçekten çok zor bi durum bulantı kusma kimseye göstermesin Rabbim..ben ilk zamanlar sevinmiştim ne güzel kilo almıyorum diye ama hayattan zevk alamıyodum resmen herşey kokar midemde bişey durmaz...sonra düzelince tabi tekrar sarıldım yemeye içmeye...insan kıtlıktan çıkmış gibi oluyo bi dengesizleşiyo yani..bu ara daha kontrollüyüm ama dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince...umarım faydasını görürüm
bakalım kaç kiloyla bitireceğim?

9 gün sonra sezeryan olacağım..inatçı kızım dönmedi malesef..bununda normal olmasını çok istiyordum nasip böyleymiş demekki..en fazla 500 gr daha alsam 13 le bitse iyi olacak.

ayyyy bende çok kilo aldım yahuuuu kızımdada almıştım 22 kilo hepsi gitti şimdide 30. hafta içirisindeyim 54le hamile kaldım 67 kiloyum 13 kilo almışım yine doğuma 76yla falan gircem sanırım

dün arkadaşım kaç kilo aldığımı sordu..doğumuma 1 hafta kaldı ve 13 dedim yuvarlak hesap.
aaaa çok almışsın o kadar kiloyu nasıl vereceksin dedi..
bende ilkine göre 5 kilo daha az aldım diye seviniyordum.
ne bekliyordu acaba 3 kilo alayım oda bebek olsun bu mu???

ben 34 haftalık hamileyim ve 13 kilo aldım şimdilik ama zayıf hamile kaldım o nedenle doktor sıkıntı omadığını söyledi. kiloları takmıyorum hiç verebileceğimden eminim.

kizlar masallah hepinizeeeeee ya nekadar az kg almisinizzzzz
ben 31kg almisdim ilk hamileligimdeee

bakalim buna allah kerim ama bunda fazla almam herhalde birsey yiyemiyorum cunku midem almiyorrrrrrrrr

sakın moralini bozma , bence harikasın
insanlara hayret ediyorum, diyelim ki sen gerçekten çok kilo aldın bunu şimdi doğuma bu kadar az kalmışken söylemese olmaz mı yani, ama ben gerçekten aldığın kilonun normal olduğunu düşünüyorum

saol cnm gün gün değişiyoır bi gün 13 çıkıyorum 3 gün sonra 12.5 çıkıyorum..gerçi ben 15 i gözden çıkarmıştım..kesin 15 yada geçerim diyordum..aman ne takcam onu ben ya..kendi hamile kalsın da görsün bakalım:86:

37. haftamdayım 10 kilo aldım. aslında 9 ama şiş miş oluo toplam 10 diyorum yuvarlak hesap :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…